Zdravím, máte někdo zkušenosti s funkčností fitness náramků na WP? Uvažuji o koupi nějakého z nich a chci to používat hlavně jako takový inteligentní krokoměr + když by byla možnost notifikací tak by to bylo bezva.
Na CZC jsem našel za rozumnou cenu Xiaomi MiBand a na store je pro něj i aplikace. Máte s ním nějaké zkušenosti?
No aplikace ve storu není oficiální a u MiBandu nepochodíš ani s notifikacemi. Tvoje požadavky by asi nejlíp splnil Microsoft Band, ale ten je s cenou trochu někde jinde.
Ja som riešil tiež podobnú dilemu,aký fit náramok bude použiteľný s mojou Lumiou 1520..nakoniec som si vybral Fitbit Charge HR..má app na Windows phone,ktorá funguje úplne bezproblémovo....žiaľ až na podporu notifikácii...toto oproti Iphonu a androidu nie je podporované....vraj to blokuje Microsoft (asi kvôli svojim Microsoft Band)...
To jo, existuje spousta hezkých náramků, už jsem mám na cestě miband tak uvidím jak bude app fungovat. Microsoft band je hezký, ale 5tis na něj nemám :( fitbit stojí také docela dost.
Použil jsem app. Mi Band Companion. Bez problémů funguje komunikace mezi náramkem a telefonem, do telefonu se přenese počet kroků, je funkční budík, nastavení barev led. Zatím jsem ale nenašel program co by mělo fukční sledování spánku, to je slíbené v aplikace MiBand Tracker BETA (neví někdo jak ji nainstalovat? je ve storu ale potřebuji povolení autora, ale nevím jak se k němu dopracovat nebo kontaktovat .... https://www.windowsphone.com/cs-cz/stor ... 686d41b2d3" onclick="window.open(this.href);return false;). Jakékoliv notifikace nefungují.
no nemaji ted predstavit dvojku? to by pak jednicka mohla jit jeste niz a taky snad po w10 se ma rozsirit zeme kam ms bude posilat sva zarizeni tak se snad i v cr dockame surface a band...i hope
nemáte někdo zkušenost s tímhle: http://www.mykronoz.com/collections/zefit/#" onclick="window.open(this.href);return false;#specs cena je rozumná, notifikace to nemá, ale aspoň je kt omu ofic. apka.
Mám ten Xiaomi Mi Band momentálně tři dny a jediná app, se kterou mi funguje, je placená Bind Mi Band, ale za těch 80 Kč to stojí. Že nefungují notifikace mi nevadí, spíše mi vadí, že nejde náramek aktualizovat a že mi nemonitoruje spánek. Nicméně kroky mi měří s rozptylem max 5 kroků na 500 (měřeno společně s app Runtastic PRO). Takže za tu cenu je to výborná volba. Jen ten spánek kdyby mi to chtělo začít měřit.
To je divný že ti nefunguje monitorování spánku, ta je věc která mi s tímto programem funguje už dlouho. Pokud máš možnost, zkus náramek připojit k telefonu s androidem, aktualizovat FW a pak by to možná mohlo jít.