BlackBerry Z10

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Odpovědět
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: BlackBerry Z10

Příspěvek od mberdych » pát srp 22, 2014 19:38

Asi vyzkousim, ted jsem na HTC One M8, takze zadny zasadni problem, kdyz neco nebude 100%.

Uživatelský avatar
Peete
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: sob led 08, 2011 0:24
Zařízení: Huawei P9 black
Bydliště: Karlovy Vary - Třinec/Brno

BlackBerry Z10

Příspěvek od Peete » pát srp 22, 2014 19:54

Ano Jirko přesně jak píšeš a ty kladné ohlasy mě o to více nabudily a tak jsem neváhal. Sice je to topic o Z10, ale nevadilo by mi, kdyby jsi postupem času taky něco málo k té verzi OS napsal. Z30 mě také pochopitelně zajímá. Co se týče mě, tak samozřejmě počkám, protože to mám nahozené cca. 8 hodin, ale jsem zvědav, jak na tom bude třeba spotřeba ve 2G/3G, celkový chod systému apod. :-)

pan_lukas
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 27, 2011 21:03
Zařízení: blackberry

BlackBerry Z10

Příspěvek od pan_lukas » úte zář 16, 2014 9:30

Ahoj, máte někdo zkušenost s touto baterií? http://www.power-skin.com/battery-cases ... y-case.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

BlackBerry Z10

Příspěvek od jaroslavii » pon říj 20, 2014 7:20

Zdravim. Mam Z10, instaloval jsem mapy z Android obchodu, bohuzel ale neukazuji dobre polohu, je to normalni, ze to nejde, ze to neni vyladene nebo mam neco spatne..?

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2002
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od koumes » úte říj 21, 2014 14:01

Jake mapy?Me ty seznamove i googlacke ukazuji presne.Mas zaplou polohu?

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

BlackBerry Z10

Příspěvek od jaroslavii » ned říj 26, 2014 5:52

Ano. Polohu mam zaplou. Mapy od Seznamu. Na WP se nekdy delala tzv.lezata osmicka,aby se poloha upresnila, tady nevim. Jaka je tolerance nepresnosti, myslim v metrech.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2002
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od koumes » ned říj 26, 2014 18:50

To je divne,ted doma mi to naslo polohu docela presne a nemusel jsem ani kalibrovat kompas.
Jinak kdyz otevru primo kompas,tak se obcas objevi nahore v pravo ta lezata 8 na kalibraci.
Jinak tolerance +- 10 m bych bral normalni.

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

BlackBerry Z10

Příspěvek od ransot » stř led 14, 2015 10:47

Ospravedlnujem sa ak som to tu nenasiel,nooo chcem sa spytat ci je mozne instalovat aplikacie na kartu v mobile Blackberry z10?

Uživatelský avatar
Kendal
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 11, 2013 11:12
Zařízení: Blackberry Z30

BlackBerry Z10

Příspěvek od Kendal » stř led 14, 2015 10:51

Nie, nie je to možné.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

BlackBerry Z10 10.3.2.680

Příspěvek od Standa » ned kvě 24, 2015 18:22

Zdar lidi, o víkendu jsem nahrál 10.3.2.680, všechno ok, pak jsem dal wipe a od té doby telefon hlásí error BB10-0016.
Reload OS skrze Link, pravděpodobně z důvodu blacklistovaných verzí, nefunguje. Autoloader 10.3.2.500 rovnu napíše OS is blocked. Předtím, než hodím telefon do koše, nemohl by mi někdo z BBM postnout 10.2.2 (případně 10.3.2.680 autoloader) na OneDrive? Už je všude vymazaný a Sachesi v tomto případě neumí najít telefon.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2002
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od koumes » ned kvě 24, 2015 19:54

Proc WIPE? To neni android.Na crackberry je stale 10.3.2.680 autoloader,stahni a nainstaluj.Jinak mozna tam pujde i 500 auto,ale starsi verze nee.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

BlackBerry Z10

Příspěvek od Standa » ned kvě 24, 2015 20:06

Wipe proto, že si dělám nový OS vždycky načisto. 500 byl autoloader a 680 Sachesi, po kterém v telefonu všechno zůstalo, což jsem nechtěl. 500 tam už nejde, protože autoloader hlásí "This version is blocked from device".
Všechny odkazy autoloaderu 680 vedly na bitcasu a ani po čtvrtém pokusu se odsud stažení nepovedlo. Dneska to zkouším zase, tak uvidím.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2002
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od koumes » ned kvě 24, 2015 20:15

Ale wipe je u droida a pokud si nemel komplet blitz,tak to stejne nenahodis.Jedine autoloader to rozjede,sem vcera zachranoval Passporta a jedine auto jelo,Sachesi nic nedetekuje.
Tuty linky? http://forums.crackberry.com/bb10-leake ... s-1018275/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

BlackBerry Z10

Příspěvek od Standa » ned kvě 24, 2015 20:34

Jo... tyhle linky. Už jsem to vyřešil: na pátý pokus se povedlo stáhnut autoloader 680 z Bitcasy a ten jako jediný uměl Z10 rozjet.
Já rád začínám se systémem od nuly. Dělal jsem to tak vždycky a nikdy se z toho nepodělal file systém. ZKouším to teď znova :-)

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2002
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od koumes » ned kvě 24, 2015 20:36

Ale to si zkousel na normalnim OS,ne na bete.Proto to hazelo tu chybu.Takze uz zadny wipe,jen factory reset.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

BlackBerry Z10

Příspěvek od Standa » ned kvě 24, 2015 20:59

Podle mě se fatal error způsobil tím, že 500 byla nahraná autoloaderem a 680 přilepená přes Sachesi. Proto v tom při wipe vznikl bordel. Zkusil jsem teď wipe na čisté 680 přes autoloader a už funguje perfektně.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2002
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od koumes » ned kvě 24, 2015 21:02

Dobre vedet.

Odpovědět

Zpět na „BlackBerry telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 hostů