Teď je otázka, co s tím udělat ?
EDIT: nenapadlo by mě, že je něco takového možné. Vše probíhalo OK, žádné nestandardní postupy...
Pomohol som si minimalne tym, ze si za dobu cakania na W10 "mozno" zvyknem na ovladanie cez menu a bez swipovania a ako plus budem mat vsetky tie "super" appky, ktore MS na droid ma a na na WP/W10 ich este len pripravuje + samozrejme daleko lepsiu aplikacnu zakladnu. Takisto sa moze stat, ze po tyzdni "vyleti oknom", vratim sa s nadsenim k L925 a budem sa modlit (aj ked to neviem), aby MS implementoval pivoty (resp. swipovanie) a spodne app bary v co najvacsej miere aj vo W10.WallyCZ wrote:Jenže tyhle aplikace pak můžou vypadat úplně stejně i na Androidu (a dost často tak vypadají), takže sis vlastně ničím nepomohl.
Já tam doplňky také nemám. Obsah doplňků se mi přestěhoval do seznamu aplikacíJirkaTom wrote:No, asi nakonec nic jiného nezbyde... Ještě zkusím něco vygooglit...

mě po HR taky zmizeli navíc přestali fungovat kontakty, takže jsem to dal z5 na 8.1 a opět nainstaloval W10 a vše běží, zátím to nechávám, dám tomu 2dny abych to otestoval a uvidíme, každopádně své plusy to má, každopádně i mínusy... zdá se mi to nebo beta store je snad stejnej jako play store :D případně styl tomu dosti přiblížilyJirkaTom wrote:Díky, já mám poslední položku Update & security. Před HR jsem tam Doplňky měl. Záhada
Teď je otázka, co s tím udělat ?
EDIT: nenapadlo by mě, že je něco takového možné. Vše probíhalo OK, žádné nestandardní postupy...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest