před nedávnem se mi rozbil můj tablet s uhlopříčkou 9.7, který na mě byl ale možná až moc velký. Tablet používám převážně na čtení a tak se chci zeptat, jestli se dají e-knihy pohodlně konzumovat i v Ipadu mini 3. Jde mi o to, abych se neuscroloval k smrti a nekazil si oči
Který iPad na čtení?
Který iPad na čtení?
Zdravím,
před nedávnem se mi rozbil můj tablet s uhlopříčkou 9.7, který na mě byl ale možná až moc velký. Tablet používám převážně na čtení a tak se chci zeptat, jestli se dají e-knihy pohodlně konzumovat i v Ipadu mini 3. Jde mi o to, abych se neuscroloval k smrti a nekazil si oči
. Díky za rady 
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Který iPad na čtení?
Nerozumím moc otázce...pokud máš knihy v klasickém formátu(tuším epub?), tak si přece můžeš nastavit velikost písma ne? Nebo ti jde o PDF?
Který iPad na čtení?
Jde mi hlavně o PDF a Office, omlouvám se, to jsem zapomněl upřesnit
. Plus mám některé knihy na Google books. Hlavní podstata té otázky je v tom, jestli bude na menší uhlopříčce to čtení pořád pohodlné. Mám totiž pár elektronických učebnic, které potřebuji do školy.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Který iPad na čtení?
Říkám svůj názor, měl jsem miniho první generace a bez zoomu to u klasické A4 prostě nešlo...Jestli chceš držet "celý papír" v ruce, potřebuješ iPad Air.
Který iPad na čtení?
Dobře, díky za odpověď
.