Dobry den,
Kaiser mi v nabidce kontaktu nenabizi moznost vlastniho ulozeni kontaktu, ale pouze na zaklade informaci ve jmene a spolecnosti. Uvedu priklad: Ing. Petr Novák, ZD Slušovice, s.r.o. a protoze mu od mala rikam Petis tak bych si ho takto chtel i ulozit, ale po zadani prezdivky ve jmenu mi telefon nenabidne moznost takto ho ulozit. Tuto polozku bych si chtel definovat sam, ale zatim tam mam 4 varianty na "ulozit jako", ale chybi mi tam vlastni nadefinovani. Lze to nejak upravit?
Trapi me jeste jedna vec:
Nainstaloval jsem si aplikaci Sunnysoft Contacts a musim rict, ze je super co se tyce vyhledavani. Vyhleda mi i jmena zadana s diakritikou, coz Smart Dialing neumi. Vadi mi vadi dlouha odezva cca 3,5vteriny nez se spusti kontaklist od Sunnysoftu. V tomto je zase rychlejsi Smart Dialing, ten je po zmacknuti klavesy pripraven do 1,5 sekundy. Mam otazku: Da se bud nejak prenastavit Smart Dialing aby vyhledaval kontakty i s diakritikou (slova jako "Čenda" a "máti nenalezne) nebo urychlit Sunnysoft Contact? Preferoval bych SmartDialing protoze je zdarma a rychly. Sunnysoft bych musel do 14ti dni zaplatit.
Dekuji za odpoved
HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
-
Rumcajs_tr
- nováček

hledání s diakritikou ve smartdialing:
- Attachments
-
- jimm98y_smartdialing_2_5_28006_CZECH_SLOVAK_HUNGARIAN.CAB
- (118.54 KiB) Downloaded 228 times
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
ad 1) upravit to nelze, leda definovat jako "jméno" přezdívku, "příjmení" jméno + příjmení. pravda, vypadá to divně, ale jinak to udělat nelze
ad 2) smartdialling UMÍ vytáčet s diakritikou, jen si musíš stáhnout patchnutý smartdialling.dll (najdeš na ce4you nebo xda-developers). na SC se vykašli, na kaiserovi to je úplná zbytečnost ;)
ad 2) smartdialling UMÍ vytáčet s diakritikou, jen si musíš stáhnout patchnutý smartdialling.dll (najdeš na ce4you nebo xda-developers). na SC se vykašli, na kaiserovi to je úplná zbytečnost ;)
Přátelé, jelikož se nám druhé vlákno diskuze o tomto komunikátoru rozrostlo do velkých rozměrů, zakládám pro zlepšení přehlednosti diskuzi novou, která bude na toto téma navazovat.
Pár užitečných odkazů aneb vše, co potřebujete vědět o TyTNovi II
Původní (první diskuze)
Druhé vlákno (pokračování)
Nové třetí téma
Velká recenze
Hardwarové parametry
Pár užitečných odkazů aneb vše, co potřebujete vědět o TyTNovi II
Původní (první diskuze)
Druhé vlákno (pokračování)
Nové třetí téma
Velká recenze
Hardwarové parametry