moze byt, neviem to potvrrdit, tak do hlbky som to netestoval ale viem ze ked prislo notifikacne centrum urcite to nerobilo, zacalo to robit myslim az od GDR 1 updatu alebo tak nejakMenty wrote: Freeloader: Já jsem vypozoroval, že za to ale můžou nejspíš appky třetích stran, protože pokud máte notifikace SMS, telefonu apod, tak se mi to ještě nikdy nestalo, ale když k tomu přibydou ještě notifikace z Messengeru, Whatsapp apod, tak je občas možné to trhnutí, či poskočení zpět pozorovat.
Windows 10 Mobile: Release preview
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
Windows 10 Technical Preview for Phones
Prave mi byla na L930 nabidnuta přes insider win10 nezkousel někdo uz co tu na tyhle lumii udela ? 
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Není to náhodou GDR2? :D
eb221364: Psalo ti to, jaká je to verze W10 ?
Lumia 1020:
1. Integrovaná kamera nyní nabízí stejné nastavení jako Lumía Camera. Rozdíl je ale v rychlosti spouštění....startuje opravdu bleskově. Tohle je velký přínos tohoto fotomobilu....má ovšem problém s ostřením. Má tady někdo podobnou zkušenost (majitelé Lumia 1020)
2. SCREENSHOT - nejde, snímek se nezdařil....týká se to také ostatních?
Díky
1. Integrovaná kamera nyní nabízí stejné nastavení jako Lumía Camera. Rozdíl je ale v rychlosti spouštění....startuje opravdu bleskově. Tohle je velký přínos tohoto fotomobilu....má ovšem problém s ostřením. Má tady někdo podobnou zkušenost (majitelé Lumia 1020)
Díky
Lumia 1020:
Díky
Díky
-
veigy
- smartmaniak

1. L920 problémy s ostřením
2. Screenshot se nezdařil, nicméně se normálně uloží do fotek
2. Screenshot se nezdařil, nicméně se normálně uloží do fotek
To JirkaTom, jediny co je tu napsane je Insider Fast Windows 10 technical Preview for phones nic vic pak jen potvrdit ci domitnout instalaci :D Ale co jdu to zkusit :D
edit: ted se nainstalovao : 8.10.15116.125 a ještě tam visi dalsi tak du instalovat :D
edit: ted se nainstalovao : 8.10.15116.125 a ještě tam visi dalsi tak du instalovat :D
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Technical Preview for Phones
Takže win 10
?
Mě teda nic nenabízí
Buď rád, ono je to zatím dost nepoužitelné a na hlavním přístroji nedoporučuji instalovat, spíše na nějaký testovací, záložní.
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Ona dlaždice Outlook kalendáře neukazuje žádný událolsti? v Aplikaci vidím nějaký na pátek (pominu, že ten styl "poloagendy" mi nevyhovuje). Udělal jsem cvičně jednu událost na dnešek večer ale dlaždice nic.
EDIT: tak už jo... už naskočila mrcha.. Smazal jsem ji z plochy a dal znova. Nicméně koukám že pořád platí jen 1 událost?
EDIT: tak už jo... už naskočila mrcha.. Smazal jsem ji z plochy a dal znova. Nicméně koukám že pořád platí jen 1 událost?
Petulinek - má to dcera na 925, jí to netrápí když to není 100% ale překvapilo by mě to protože nikde zatím ani zmínka o tom že už je to i pro 930. Stejně počkám až to bude více použitelnější. V současném stavu bych to nevydržel ;)
eb221364 wrote:Prave mi byla na L930 nabidnuta přes insider win10 nezkousel někdo uz co tu na tyhle lumii udela ?
-Pavel-: Windows 10 TP pro L930 : Zatím jenom toto, další potvrzení není...eb221364 wrote:To JirkaTom, jediny co je tu napsane je Insider Fast Windows 10 technical Preview for phones nic vic pak jen potvrdit ci domitnout instalaci :D Ale co jdu to zkusit :D
Ta e omlouvam za omyl, insider to hlasi jako win10 update nabehl zrejme jen update 2, tak mi to hlasi další ale ze se musí resetovat telefon a nic a takhle stále dokola...takze asi jen nejaka chybka nez udpate 
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
dal som w10 tp na lumiu 535 a stale ked spustim nejaku apku tak mi zasedne obrazovka a nejde touch
a na hotnom okraji sa zobrazi taky pasik ako keby sa nieco stahuje co to je za haluz
, musim ist par krat sipkou dozadu a az sa vratim di tej apky wtf 
Edit: Ešte je na spodu cierny pas co znemožňuje skipnut konto na here, zatim je to dost bugove
Edit: Ešte je na spodu cierny pas co znemožňuje skipnut konto na here, zatim je to dost bugove
- Attachments
-
- wp_ss_20150507_0001.jpg (19.75 KiB) Viewed 4983 times
Nějak se nám příchod Office aplikací zpožďuje, že?! Je nějaké nové info o předpokládaném zpřístupnění? Nikde nic nemohu najít...
-
veigy
- smartmaniak

Původně to melo být early this week... Ja na to taky čekám :( minulý víkend sem se už chtěl vrátit k WP8.1, ale říkal sem si, ze tenhle týden bude novy build, tak počkám.....
-
veigy
- smartmaniak

http://wmpoweruser.com/no-new-windows-1 ... this-week/" onclick="window.open(this.href);return false; :(
Tak nejdříve konec dubna, pak začátek 19. týdne a nyní opět odložení... Asi by se kluci měli domluvit, než něco vypustěj do světa :(