Nokia Care Suite - flashování Lumií
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Anebo také staci dat update v předchozí verzi NCS a jen udpatovat a da se i odchytit z temp prislusni instalaci exe soubor.
dobrý den
jde prosím v ncs nějak vypnout "ověřovaní" při flashovaní ,,potřeboval bych natvrdo nahodit lumiu 1320 je to developer edice W8 z Hongkongu :/ a nic do toho nejde ,,ani origo aktualizace pro stejný productcode se nedokončí
jen okno s tím že telefon není podporován
díky za jakoukoliv radu
jde prosím v ncs nějak vypnout "ověřovaní" při flashovaní ,,potřeboval bych natvrdo nahodit lumiu 1320 je to developer edice W8 z Hongkongu :/ a nic do toho nejde ,,ani origo aktualizace pro stejný productcode se nedokončí
jen okno s tím že telefon není podporován
díky za jakoukoliv radu
Ahoj všem,potreboval bych taky pomoct s instalaci,soubory jsem si stahnul pomoci navi firm ale kdyz dam v ncs recovery nebo refurbich a stisknu update list nic mi tam nenabehne.Delal jsem to podle clanku na wmmania i kdyz tam jsou tedy dva.Mam polsky puvod mobilu a ten se mi po navratu z WP 10 na 8.1 vratil zpet a zasekl jsem se na aktualizaci 8.10.14157.200 a ted uz mi to jen pise chyba 80072f8f a tak si rikam jestli to nesouvisi s tim puvodem. Diky moc predem za vase rady snad se nekdo ozve Ahoj Aleš
Chci otestovat na L930 mikrofony. Naistaloval jsem si Care Suite 5.6.134 ale po připojení L930 není zařízení podporováno. Ani v seznamu "product" není L930, resp RM-1045 uvedena. Zkusil jsem dva různé usergroupsconfiguration.cgf, jeden z tohoto fora, druhý z jiného. Bohužel nefungují, nestáhnou se nové produkty. Máte někdo prosím sestavu, co šlape na L930? Díky
-
htcjirka
- smartmaniak

Slapou vsechny posledni verze vcetne teto, mas nekorektne nainstalovano.
Díky za reakci. Pokud ale připojím L920, tak vše šlape jak má. Přesto zkusím odebrat, regclean, znova instalovat...
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdyžtak zkus nekolizní verzi 5.5.132.1446
Je tady ještě někdo (kromě htcjirka), komu to ukazuje podporu L930 ? Diskuze o tomto problému už tady jednou byla:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... start=2250" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě to tehdy i teď L930 neukazuje. (Nepotřebuji flashovat, jen pro zajímavost)
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... start=2250" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě to tehdy i teď L930 neukazuje. (Nepotřebuji flashovat, jen pro zajímavost)
Stáhl jsem si verzi 5.5.132.1446 a ta funguje s L930. Díky.
Otestoval jsem si mikrofony. Mic1 a 2 bez púroblémů slyšitelné. Mic 3 a 4 jdou slyšet o poznání hůře, ale slyšet jsou (na normální reproduktor - sluchátko "earpiece"). Pokud nechám přehřát přes hlasitý reproduktor (IHF), tak Mic 3 a 4 slyším jen, když mám repro hned u ucha. Je to na reklamaci?
Otestoval jsem si mikrofony. Mic1 a 2 bez púroblémů slyšitelné. Mic 3 a 4 jdou slyšet o poznání hůře, ale slyšet jsou (na normální reproduktor - sluchátko "earpiece"). Pokud nechám přehřát přes hlasitý reproduktor (IHF), tak Mic 3 a 4 slyším jen, když mám repro hned u ucha. Je to na reklamaci?
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
U mna bolo. Ale mne sa to hlavne prejavovalo tak ze - Nefungoval hlasity odposluch pri hovore (druha strana ma nepocula), Nefungoval poriadne shazaam, a nahrate videa hrali len v pravom repraku pri pusteni na PC.
Inac ja som reklamoval viac krat - prvy krat aj s diplejom, mobil dosiel ale mic nefungoval stale, pri druhomn raze vymenili aj dosku, mobil dosiel a mic nefungoval stale (co ma nesmierne vytocilo, kedze fon mal ani nie pol roka z toho polovica casu na RMA) tak rozculeny som to zaslal znova,a vcera im vyprsala 30 dnova lehota a odstupenie od zmluvy. Ja osobne uz L930 nekupim, strasne zlu skusenost som mal a nie len ja, teraz fungujem na 1020, nic mi nechyba, v buducnosti uvidim co MS prinesie, ak nic pojdem od droidu.
Inac ja som reklamoval viac krat - prvy krat aj s diplejom, mobil dosiel ale mic nefungoval stale, pri druhomn raze vymenili aj dosku, mobil dosiel a mic nefungoval stale (co ma nesmierne vytocilo, kedze fon mal ani nie pol roka z toho polovica casu na RMA) tak rozculeny som to zaslal znova,a vcera im vyprsala 30 dnova lehota a odstupenie od zmluvy. Ja osobne uz L930 nekupim, strasne zlu skusenost som mal a nie len ja, teraz fungujem na 1020, nic mi nechyba, v buducnosti uvidim co MS prinesie, ak nic pojdem od droidu.
Díky, právě při používání telefonu přes handsfree si ostatní stěžovali, že mě šptaně slyší, proto to testování mikrofonů. Takže půjde na reklamaci. Ale zatím musím opravit starou L920, kde mám prasklé sklíčko...