Windows 10 Mobile: Release preview

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Windows 10 Technical Preview for Phones

Post by Daniel Fibikar »

Krayzie wrote:Musim povedat, ze to vyzera dobre. Otazne zostava uz iba zachovanie moznosti swipovania.
Třeba outlook bude mít ovládání v pivotu nahoře a to včetně "hamburgeru", takže minimálně to bude o tom jak to vývojaři nastaví, protože je v guidelines i možnost tabů, což swipe nepodporuje.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Re: Windows 10 Technical Preview for Phones

Post by CageJ »

veigy wrote:https://channel9.msdn.com/Events/Build/2015 musíš se proklikat ke včerejšku ;) windows 10 zacinaj asi hodinu a půl od konce...
diky :like: :smt023
Kaizr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Kaizr »

Jdou vám aktualizace na W10 ? Mě stále nejde Hudba , OneDrive a teď i Insider. Co s tím ví někdo ?
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Insider před chvílí na záložní L520 s W10 aktualizován bez problému.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Mrzí mě, že MS nějak nestíhá vyvíjet W10 for Phones :( http://www.theverge.com/2015/4/30/85250 ... lease-date" onclick="window.open(this.href);return false;
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

A proc?Me to nemrzi, hlavne at je to radsi o hodne později, ale odladene.
Delas, jako kdyby telefon s 8.1 byl nepouzitelny.Kdy vyjde W10 je me tedy ukradene.
myscho
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by myscho »

W10 pre mobily nie je pre nich az taka priorita ako desktop a tablety/2v1 zariadenia a to uz bolo davno jasne, ze nestihaju vsetko naraz vydat
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Post by JirkaTom »

veigy wrote:Mrzí mě, že MS nějak nestíhá vyvíjet W10 for Phones :( http://www.theverge.com/2015/4/30/85250 ... lease-date" onclick="window.open(this.href);return false;
No a to je právě důvod, proč asi vyzkouším LG G4. Je to hezký kus HW. Foťák je na něm kvalitní s ďábelskou rychlostí ostření (podle prvních informací z fór). Že neběží na Windowsech je škoda, ale přežít se to dá...
Na testování, jak "daleko" jsou MS s W10 si nechám asi L1020, abych mohl porovnat foťáky v L1020 a LG G4...
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Taky mě láká zkusit G4 :) Přítelkyně potřebuje nový mobil (L920 dosluhuje), L930 by brala, a já testnu G4 :) Akorát, ten 808 procesor v ní je vlastně dualcore (ten výkonný), otázkou zda to na rozežraný Android bude stačit. Počkám raději na pořádné recenze..
Menty
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5

Post by Menty »

htcjirka wrote:A proc?Me to nemrzi, hlavne at je to radsi o hodne později, ale odladene.
Delas, jako kdyby telefon s 8.1 byl nepouzitelny.Kdy vyjde W10 je me tedy ukradene.
Telefony s 8.1 jsou určitě použitelné. Jde jen o to, že jsou momentálně ve fázi "čekání na něco" a to něco tu bude za velmi dlouho. Stále jsou tam chyby a věci, které by bylo třeba opravit a vyladit co nejdřív a ne až za půl roku s velkým updatem, do té doby na.erou ještě milion lidí. Třeba ten lag, při přechodu z homescreenu do seznamu aplikací. Dřív jsem si myslel, že je to jen na starých modelech a je to vinou OTA, jenže tuhle fičuru obsahují modely všechny, 930, 830, přitom u osmiček byl ten přechod okamžitý. Nechápu.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ja na nic nečekám, v současné době jsou pro mě 8.1 dovedeny k dokonalosti, vše funguje na jedničku (zadne tve lagy, které přisuzujes i 930 nemám, nabízím veřejně setkání a natočení chování mého telefonu, zcela evidentně píšeš totální kraviny a natočení + postnutí zde na fórum to jen potvrdí), nechybí mě jediná aplikace.
Takže já na nic nečekám.Pokud ty ano, tak to máš "blbé" :tlem:
Menty
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Menty »

Mě tvůj telefon nezajímá, to, že jsi slepý taky ne. Proč bych se s tebou měl jako setkávat, když vím, že to tak je a když tu všichni víme, že ty akorát lžeš? :D Není to lag přímo, je to takové pozdržení reakce, ve vertikálním směru to funguje na jedničku, dřív to tak bylo i u osmiček v horizontálním směru. Nyní je v horizontálním možné pozorovat lehké pozdržení, možná to tam dali kvuli přehmatům, nicméně je to otravné. Navíc milý Jyrko, 930 přišla už s 8.1, tudíž jsi žádnou změnu nemohl zpozorovat...i když ehm, ty vlastně můžeš všechno žejo, takovej druhej Chuck Norris :D

PS: tento lag je momentálně bohužel přítomen i u desítek, tak doufám, že to uvedou do původního stavu ala 8.
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Ja to teda ted zkoušel na L630 DS a rozhodně nic takového nepozoruju... Stejně tak jako u me na L920
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

No jak vidíš, jsi v tom asi sám a výjimka, tim pádem jsou slepý i ostatní a lžou také, i ty srandisto.
Kup si pořádny telefon nebo si ho dej si ho dohromady ať nepíšes nesmysly a hlouposti o nějakém lhaní. :roll:
Polepši se.
Menty
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Menty »

Mě na to právě přivedl kamarád, který má 925. Tak jsem po tom začal pátrat a zatím jsem to pozoroval u všech Lumií, které měly 8.1. Jak říkám, v osmičkách to nebylo, ale i u nejnovější 830tky jsem to byl schopen zpozorovat. Drobné prodlení v reakci. Kdybych to měl jen u sebe, tak bych si to nějak vysvětlil, ale takto to prostě asi opravdu je.

Jistě, že WP crew žádné lagy přece nemá :DDDDD
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Já jsem zpozoroval, že laguješ možná ty a proto ho vidíš i na všech Lumiích :-D
Menty
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Menty »

Jyrka: Tady to máš, ty šašku ulhanej: https://youtu.be/Ff8ehIg4KzE?t=26m14s" onclick="window.open(this.href);return false; Dokonce jsem ti to i nastavil. Swipne prstem do strany a až po chvíli je vidět reakce. Jak se ale říká u WP, it is not bug, it is a feature. Samozřejmě ty tam přece nic neuvidíš, což je ale jen tím, že jsi prostě stará slepota :D Je to samozřejmě kratičké zpoždění, ale je tam, při scrollování vertikálně se mu to tam neděje, při swipu do strany je to naprosto patrné a zřejmé.
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Asi sem fakt slepej, ale co na tom mam vidět ;oI
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017

Post by SmetyCZ »

Kdybyste sem hodili video, kde je vidět obnovování, tak ok, ale tohle? Vaše starosti a Rottschildovo cash.

(Technická - neblbne zase čas? Mě to ukazuje 15:31, ale je 16:31)
Menty
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Menty »

veigy: Tak pokud nic takového nepozoruješ, tak tím líp pro tebe, já jsem se na to zaměřil, nejsem sám, kdo to pozoruje. Třeba jsem v tom bystřejší, či jak to říct :D Ale že to nemá Jyrka, to mě upřímně nepřekvapilo, to je klasika. Navíc, to nebyl podnět k diskuzi Jiříku, nezajímá mě to, jak to máš ty. Já akorát vyslovil přání, že by toto mohli spravit, nic víc, nic míň. :D

SmetyCZ: Tak obnovování, o tom víme všichni.
Post Reply

Return to “Windows 10 Mobile”