Třeba outlook bude mít ovládání v pivotu nahoře a to včetně "hamburgeru", takže minimálně to bude o tom jak to vývojaři nastaví, protože je v guidelines i možnost tabů, což swipe nepodporuje.Krayzie wrote:Musim povedat, ze to vyzera dobre. Otazne zostava uz iba zachovanie moznosti swipovania.
Windows 10 Mobile: Release preview
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Windows 10 Technical Preview for Phones
Re: Windows 10 Technical Preview for Phones
dikyveigy wrote:https://channel9.msdn.com/Events/Build/2015 musíš se proklikat ke včerejšku ;) windows 10 zacinaj asi hodinu a půl od konce...
Jdou vám aktualizace na W10 ? Mě stále nejde Hudba , OneDrive a teď i Insider. Co s tím ví někdo ?
Insider před chvílí na záložní L520 s W10 aktualizován bez problému.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Mrzí mě, že MS nějak nestíhá vyvíjet W10 for Phones :( http://www.theverge.com/2015/4/30/85250 ... lease-date" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
A proc?Me to nemrzi, hlavne at je to radsi o hodne později, ale odladene.
Delas, jako kdyby telefon s 8.1 byl nepouzitelny.Kdy vyjde W10 je me tedy ukradene.
Delas, jako kdyby telefon s 8.1 byl nepouzitelny.Kdy vyjde W10 je me tedy ukradene.
W10 pre mobily nie je pre nich az taka priorita ako desktop a tablety/2v1 zariadenia a to uz bolo davno jasne, ze nestihaju vsetko naraz vydat
No a to je právě důvod, proč asi vyzkouším LG G4. Je to hezký kus HW. Foťák je na něm kvalitní s ďábelskou rychlostí ostření (podle prvních informací z fór). Že neběží na Windowsech je škoda, ale přežít se to dá...veigy wrote:Mrzí mě, že MS nějak nestíhá vyvíjet W10 for Phones :( http://www.theverge.com/2015/4/30/85250 ... lease-date" onclick="window.open(this.href);return false;
Na testování, jak "daleko" jsou MS s W10 si nechám asi L1020, abych mohl porovnat foťáky v L1020 a LG G4...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Taky mě láká zkusit G4
Přítelkyně potřebuje nový mobil (L920 dosluhuje), L930 by brala, a já testnu G4
Akorát, ten 808 procesor v ní je vlastně dualcore (ten výkonný), otázkou zda to na rozežraný Android bude stačit. Počkám raději na pořádné recenze..
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
Telefony s 8.1 jsou určitě použitelné. Jde jen o to, že jsou momentálně ve fázi "čekání na něco" a to něco tu bude za velmi dlouho. Stále jsou tam chyby a věci, které by bylo třeba opravit a vyladit co nejdřív a ne až za půl roku s velkým updatem, do té doby na.erou ještě milion lidí. Třeba ten lag, při přechodu z homescreenu do seznamu aplikací. Dřív jsem si myslel, že je to jen na starých modelech a je to vinou OTA, jenže tuhle fičuru obsahují modely všechny, 930, 830, přitom u osmiček byl ten přechod okamžitý. Nechápu.htcjirka wrote:A proc?Me to nemrzi, hlavne at je to radsi o hodne později, ale odladene.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja na nic nečekám, v současné době jsou pro mě 8.1 dovedeny k dokonalosti, vše funguje na jedničku (zadne tve lagy, které přisuzujes i 930 nemám, nabízím veřejně setkání a natočení chování mého telefonu, zcela evidentně píšeš totální kraviny a natočení + postnutí zde na fórum to jen potvrdí), nechybí mě jediná aplikace.
Takže já na nic nečekám.Pokud ty ano, tak to máš "blbé"
Takže já na nic nečekám.Pokud ty ano, tak to máš "blbé"
-
Menty
- častý přispěvatel

Mě tvůj telefon nezajímá, to, že jsi slepý taky ne. Proč bych se s tebou měl jako setkávat, když vím, že to tak je a když tu všichni víme, že ty akorát lžeš? :D Není to lag přímo, je to takové pozdržení reakce, ve vertikálním směru to funguje na jedničku, dřív to tak bylo i u osmiček v horizontálním směru. Nyní je v horizontálním možné pozorovat lehké pozdržení, možná to tam dali kvuli přehmatům, nicméně je to otravné. Navíc milý Jyrko, 930 přišla už s 8.1, tudíž jsi žádnou změnu nemohl zpozorovat...i když ehm, ty vlastně můžeš všechno žejo, takovej druhej Chuck Norris :D
PS: tento lag je momentálně bohužel přítomen i u desítek, tak doufám, že to uvedou do původního stavu ala 8.
PS: tento lag je momentálně bohužel přítomen i u desítek, tak doufám, že to uvedou do původního stavu ala 8.
-
veigy
- smartmaniak

Ja to teda ted zkoušel na L630 DS a rozhodně nic takového nepozoruju... Stejně tak jako u me na L920
-
htcjirka
- smartmaniak

No jak vidíš, jsi v tom asi sám a výjimka, tim pádem jsou slepý i ostatní a lžou také, i ty srandisto.
Kup si pořádny telefon nebo si ho dej si ho dohromady ať nepíšes nesmysly a hlouposti o nějakém lhaní.
Polepši se.
Kup si pořádny telefon nebo si ho dej si ho dohromady ať nepíšes nesmysly a hlouposti o nějakém lhaní.
Polepši se.
-
Menty
- častý přispěvatel

Mě na to právě přivedl kamarád, který má 925. Tak jsem po tom začal pátrat a zatím jsem to pozoroval u všech Lumií, které měly 8.1. Jak říkám, v osmičkách to nebylo, ale i u nejnovější 830tky jsem to byl schopen zpozorovat. Drobné prodlení v reakci. Kdybych to měl jen u sebe, tak bych si to nějak vysvětlil, ale takto to prostě asi opravdu je.
Jistě, že WP crew žádné lagy přece nemá :DDDDD
Jistě, že WP crew žádné lagy přece nemá :DDDDD
-
htcjirka
- smartmaniak

Já jsem zpozoroval, že laguješ možná ty a proto ho vidíš i na všech Lumiích 
-
Menty
- častý přispěvatel

Jyrka: Tady to máš, ty šašku ulhanej: https://youtu.be/Ff8ehIg4KzE?t=26m14s" onclick="window.open(this.href);return false; Dokonce jsem ti to i nastavil. Swipne prstem do strany a až po chvíli je vidět reakce. Jak se ale říká u WP, it is not bug, it is a feature. Samozřejmě ty tam přece nic neuvidíš, což je ale jen tím, že jsi prostě stará slepota :D Je to samozřejmě kratičké zpoždění, ale je tam, při scrollování vertikálně se mu to tam neděje, při swipu do strany je to naprosto patrné a zřejmé.
-
veigy
- smartmaniak

Asi sem fakt slepej, ale co na tom mam vidět 
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Kdybyste sem hodili video, kde je vidět obnovování, tak ok, ale tohle? Vaše starosti a Rottschildovo cash.
(Technická - neblbne zase čas? Mě to ukazuje 15:31, ale je 16:31)
(Technická - neblbne zase čas? Mě to ukazuje 15:31, ale je 16:31)
-
Menty
- častý přispěvatel

veigy: Tak pokud nic takového nepozoruješ, tak tím líp pro tebe, já jsem se na to zaměřil, nejsem sám, kdo to pozoruje. Třeba jsem v tom bystřejší, či jak to říct :D Ale že to nemá Jyrka, to mě upřímně nepřekvapilo, to je klasika. Navíc, to nebyl podnět k diskuzi Jiříku, nezajímá mě to, jak to máš ty. Já akorát vyslovil přání, že by toto mohli spravit, nic víc, nic míň. :D
SmetyCZ: Tak obnovování, o tom víme všichni.
SmetyCZ: Tak obnovování, o tom víme všichni.