Xiaomi Mi3 16GB či Iphone 4s 8gb nebo jiný ?
Dobrý den,chtěl bych se s vámi poradit ohledě výběru nového telefonu.Chci si koupit telefon do max. ceny 7500kč a velmi se mi zamlouvá Xiaomi Mi3 16GB.Nebo mě napadl ještě Iphone 4s 8gb .. Od telefonu očekávám aby byl svižný měl odladění systém a měl i kvalitnější foťák,lepší výdrž baterie a aby také bylo dobré dílenské zpracování a nezačalo to po chvíli vrzat a odpadat ,takže asi to co normální zákazník.Prosím o radu ,který by jste si vybrali a popřípadně,pokud by jste měli jiný typ,ikdyž to Xiaomi Mi3 16GB se mi opravdu zamlouvá.Předem děkuji za odpověď prasvab 
-
Frostmourne
- nováček

- Zařízení: Blackberry Z10
zítra Xiaomi má konferenci v Nové Dilií a s nejvetsi pravděpodobností představí Xiaomi Mi4i, odlehčenou verzi aktuální vlajkové lodi. Pokud se to stane, tak doufám, že Mi4i > Mi3...
díky za typ hned se o ni pokusim zjistit nějaké informace ... Ja jsem teda čínským značkám nikdy moc nevěřil ale to xiaomi má samou chválu ...
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Sice to neni Ono,ale mall ma Redmi za polovic https://www.mall.cz/mobilni-telefony-du ... a?v=672129" onclick="window.open(this.href);return false;
Děkuji za typ ,taky jsem po něm koukal ,koukal jsem i po Xiaomi Redmi 2 ale ,kde by mi asi i více vyhovoval rozměr telefonu ,ale nechci telefon na Dual sim,nejsem si jistý jeho víkonosti a viděl jsem recenzi ,aspoň tedy u Xiaomi Redmi 2,kde byl trochu kritizována odladěnost systému ...
A pokud jsem předem porušil nějaká pravidla fóra tak se omlouvám ,pročetl jsem si to ale i tak nevím co jsem porušil
Já se omlouvám ,to jsem si spletl s tímto telefonem Xiaomi Redmi Note Pro (LTE) .. Jaký ja váš názor na něj ,pokud se mohu ptát.Předem děkuji za odpověď ...
A pokud jsem předem porušil nějaká pravidla fóra tak se omlouvám ,pročetl jsem si to ale i tak nevím co jsem porušil
Já se omlouvám ,to jsem si spletl s tímto telefonem Xiaomi Redmi Note Pro (LTE) .. Jaký ja váš názor na něj ,pokud se mohu ptát.Předem děkuji za odpověď ...
Kamarádem mi ted byl doporucen Prestigio Grace misto Xiaomi tak nevim .. a pry ze na xiaomi nepodporuje 3g site u nas ,je to pravda?
To je samozřejmě nesmysl...
dekuji za odpoved ... ja osobne si myslim ze si to spletl s verzi pro cinsky trh ,ktera u nas 3g nepodporuje ..
-
Blooddrunk
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone :P
Re: Xiaomi Mi3 16GB či Iphone 4s 8gb nebo jiný ?
Zkus jeste mrknout na LG G2 16GB da se sehnat za dobrej peniz a za tu cenu nema konkurenci. Porad je to jeden z top telefonu.
děkuji za radu odpoledne až přijdu z práce ,tak se na to hned podívám ...
LG G2 jsem měl, dost dobrý tf. 16 GB stačí, umí otg. Mrkni ale taky na lumii 830, případně 735.
Můžete mi prosím vysvětlit co je otg.? díky 
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Staci toto? EN http://en.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go" onclick="window.open(this.href);return false;
zajímal by mě váš názor ,když je telefon dvou simkový,místo na jednu,je to pro něj nevýhoda ? Zpomalujeho to,ikdyž budu používat stejně jenom jednu simku ?
-
Blooddrunk
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone :P
Re: Xiaomi Mi3 16GB či Iphone 4s 8gb nebo jiný ?
Na jeho rychlost a funkcnost to nema zadny vliv. Takze ne, neni to nevyhoda.