Nositelné zařízení WP.
Nositelné zařízení WP.
Zdravím.
Existuje NĚJAKÉ zařízení (hodinky) kromě MS Band, které by nějakým způsobem komunikovaly s WP?
Komunikovaly myslím zobrazovaly notifikace, oznamovaly že přijde zpráva, zmeškaný hovor atd.
Nepotřebuji aplikace na hodinky, ale prostě jenom oznámení.
Nějak jsem nikde nic kromě MS Bandu nenašel. Což je škoda.
Existuje NĚJAKÉ zařízení (hodinky) kromě MS Band, které by nějakým způsobem komunikovaly s WP?
Komunikovaly myslím zobrazovaly notifikace, oznamovaly že přijde zpráva, zmeškaný hovor atd.
Nepotřebuji aplikace na hodinky, ale prostě jenom oznámení.
Nějak jsem nikde nic kromě MS Bandu nenašel. Což je škoda.
-
Blooddrunk
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone :P
Re: Nositelné zařízení WP.
Myslím, že ne. Nicméně by se mohli vývojáři hecnout a udělat aplikaci pro Xiaomi Mi Band. Šlo to pro iOS, tak proč né WP.
Nositelné zařízení WP.
Ahoj, tak vývojári sa hecli a vydali nejaké apps pre WP. Od včera mám MiBand a nemôžem si ho vynachváliť, len by som sa chcel spýtať či má niekto Miband s WP telefónom a či mu šlape dobre ?
Nositelné zařízení WP.
Miband nemá displej na zobrazování notifikací, a asi ani nijak neupozorňuje na hovor nebo sms, takže pro mě dost na nic.
Nositelné zařízení WP.
Ale upozorňuje na hovor aj sms, ale musíš mať Android 4.4 a vyšší alebo Xiaomi tuším od Mi3 vyššie. Inak na WP sa pomaly chystá k takým updateom, a to že nemá displej je len dobre. Inak by ti vydržal tak 1 deň ako ostatné ,,chytré" náramky
Miband ti vydrží mesiac a viac bez nabíjačky:)
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Nositelné zařízení WP.
Upozorní, ale stejně musíš vytáhnout telefon a podívat se o co jde... Je to takové řešení někde na půli cesty.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Nositelné zařízení WP.
Jeste nevim, nechce a nechce se mi sparovat s L930. Jen se vidi. Ale treba to bude lepsi po nabiti, zatim blika druha led.eXtenZ wrote:Ahoj, tak vývojári sa hecli a vydali nejaké apps pre WP. Od včera mám MiBand a nemôžem si ho vynachváliť, len by som sa chcel spýtať či má niekto Miband s WP telefónom a či mu šlape dobre ?
Nositelné zařízení WP.
Ahoj, tak ani to nespáruješ
Musíš to spárovať najskôr s Androidom alebo iOS tuším. Ja som pároval s Androidom, stiahlol sa najnovší firmware a potom som odpojil a pripojilo sa mi to s Lumiou
Tiež som ale chvíľku nad tým rozmýšľal. Inak akú app používaš ? Bind alebo Companion ? Mne sa zdajú obidve nedotiahnuté a na Android je určite lepšia :/
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Nositelné zařízení WP.
Stashnul jsem obe, ale jeste nebylo co testovat. Musim najit nekoho s "konkurencnim" OS.