Sim Toolkit + VF + EBanka

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
wojtishek
nováček
nováček

Sim Toolkit + VF + EBanka

Post by wojtishek »

Funguje vam vsem v pohode sim toolkit? prijde mi nejaky divny...pouzivam Vodafone, banku mam e-banku a kdyz si necham poslat klic, tak mi to dlouhou dobu zobrazi prehrat ton, leve funkcni tlacitko znamena ok a kdyz ho zmacknu, tak nic...kdyz pockam, objevi se nova bankovni zprava, dam zobrazit a zase nic dokud nenajedu do polozky vodafone ve startu...
MKII
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by MKII »

Taky s Voxikem nemuzu posilat platby.(mam CS) dotaz na Vodafone mi odpovedeli, ze Voxik tyto sluzby zatim nepodporuje. Je zde pry zatim moznost si nechat udelat novou simku, ze s ni to jit muze, ale budes 24 hodin bez funkcniho cisla nez se nova simka aktivuje. A to ja zatim nemuzu.
wojtishek
nováček
nováček

Post by wojtishek »

mno den byt bez simky a cisla je relativne jakz takz prechoditelne...asi skocim do VF. Diky :)

edit by admin: Proboha lidi, naucte se uz, ze se posledni prispevky NECITUJI! :evil:

edit 1: Omlouvam se :) priste se to nestane :)
marcon
nováček
nováček

Post by marcon »

Pomohla Vám nová SIMka ? Nebo problém trvá dál?
sdk
nováček
nováček

Post by sdk »

24 hod čekání bez čísla? To je divný...Já mám u Vodafone dvě SIM, a obě sem už měnil-právě kvůli mobilbance (64kb) a když ti příde nová karta poštou, tak ji jen třeba přez Internet aktivuješ, a je to....24 hodin ani náhodou..... :tlem:
Michael Jaroň
nováček
nováček

Post by Michael Jaroň »

O2 a ebanka - take se me zobrazi zprava "prehrat ton".
srub
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by srub »

Ahoj! Mám Vodafone SIMkartu Plus, M-banku a při příjmu zprávy z banky se nejen zobrazí "Přehrát tón?" ale Vox i podivně zatroubí :-) Ale jinak to funguje, jen se musí pár minut vyčkat, než ta zpráva z banky dorazí...
bob.bobo
nováček
nováček

Post by bob.bobo »

T-Mobile - eBanka

"Přehrát tón" to znám, pak to začne šíleně přerušovaně tůůůtat. Potvrdím a nic, po chvilce se objeví "číst zprávu banky" potvrdím a zase nic .....po chvilce .......... Prostě to funguje, ale je to jenom pomalééé
wojtishek
nováček
nováček

Post by wojtishek »

me tak napadlo, pac mi technoidi od VF rikali, ze Sim Toolkik souvisi s verzi ROM...jakou kdo mate? premyslim, ze bych nahodil nejakou posledni verzi do Voxika, jestli to nejak pomuze...

ja mam:

ROM: 1.15.405.2
radio: 4.1.13.37_02.83.90

tusim, ze udaje radio a OS s tim nebudou mit co docineni, ale pro jistotu :)
wojtishek
nováček
nováček

Post by wojtishek »

tak problem byl castecne vyresen novou oficialni ROMkou :) doporucuju upgrade, system je mj. sviznejsi :)
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”