Telefon před sesypáním?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Telefon před sesypáním?

Post by jenda.69 »

Zkoušel jsem si nahrát do telefonu svátky (pomocí celodenních událostí v Outlooku) a nějak mi to nešlo... No prostě se mi to jaksi zastavilo. Tak jsem to přerušil a z mobilu mi (díky nějakým mým blbostem, co jsem provedl) zmizely kontakty. Takže jsem si zazálohoval v outoolku kontakty a vymazal jeho soubory ve složce \Documents and Settings\Jenda\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook v PC.
Pak jsem outlook znova spustil, nahrál do něj kontakty ze zálohy a dal synchronizovat s mobilem. Mělo to nějaký řeči, že bude synchronizováno při další synchronizaci, tak jsem to synchronizoval znova.
Dobrý, kontaky byly zpátky, všecko v pořádku. Jenom se mi nelíbilo, že v naposledy volaných číslech nevidím jména ale jenom čísla. Tak jsem si řekl, že restartuju...
No a pak telefon nabíhal a místo dotazu na pin se restartoval. To se stalo 3x. Vytáhl jsem na 10s baterku, vrátil, zapnul, pořád to stejný. Tak jsem si to přinesl k počítači, jen tak napích na kabel a šel hledat, jak se udělá hardreset :-D
Když jsem to našel, vytrhnul jsem z telefonu kabel a šup, naskočilo zadejte PIN.
Telefon teď běží... ale je tohle normální? Restartovat to už nehodlam (strach)... Myslíte, že mam něčim zazálohovat a ten MR přece jenom udělat, nebo to už bude dobrý?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

no zkusit to muzes, jestli ti uz bezi synchronizace, taxi vse synchronizuj s outlookem, pripadne muzes vyuzit jeyo mobile companion 2 (SMS, historie...) a ten Hard reset by telefonu mozna i prospel :-)
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

A to ho nemam ani měsíc :-D Mně by na tom vadilo hlavně to, že bych přišel o aplikace, nastavení... Dalo mi to docela práce nastavit, aby mi to jakžtakž vyhovovalo...
Jinak SMSky si přetahuju do Outlooku pomocí nějakýho toho programu Jeyo Mobile Extender.
Spíš by mě zajímala záloha registru, nastavení a nainstalovanýho SW...
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

Možná jsem už přišel na to, kvůli čemu se tohle děje.

Včera jsem si hrál s telefonem (surfoval po netu přes wifi)... Pak se podívam a u signálu bylo místo intenzity takový to přeškrtnutý kolečko (jako zakázáno) a místo Vodafone bylo napsáno cosi o nedostupné službě, nebo něco takovýho... Zkusil jsem několikrát zapnout a vypnout mód letadlo a pořád stejnej problém.
Dal jsem tedy restartovat a stalo se to, co popisuju v prvním příspěvku. Místo zadání pinu se telefon zase restartoval... Naštval jsem se, vytáhnul simku a zapnul telefon. Ten uplně v pořádku najel a po vypnutí a zapnutí najel i se SIMkou...

Tak mě napadá, jestli to nemůže bejt nějakým špatným kontaktem ve čtečce SIM (když jsem surfoval po netu, tak jsem měl navíc ještě nabíječku a telefon se dost zahřál, tak jestli to teplo nemůže mít vliv)...

Myslíte, že je to možný?
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”