Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Taky máte někdo problém s displejem, že se vám na něm objevily tyhle fleky vlevo a vpravo dole, které jsou viditelné jen na světlém pozadí?

otec ma presne to same.. na uplne tych istych miestach
To je mi náhoda. Já měl to samé kdysi na Lumii 720 ale dole uprostřed.
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Nevím, neznám ale osobně bych si typnul na tlak ze zadní strany displeje třeba od šroubku?
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Fleků jsem si žadných nevsiml, jen jsem byl dnes v lese, zapnul gps a mapy a nic. Ukazalo to nesmysly, vystridalo to asi 3 polohy a nic. Rozdil od moji pozice asi 2km. Nedaval to ted nekdo do servisu? Uz maji dobre zakladni desky, kde je to ok?
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 535
Me to spis dlouho hledá, než ze by to ukazovalo blbe. Když jsem mela během dne zapnuta data, a pak je vypnula a zapla mapy, tak mi to naslo presne. Jinak mi to dlouho píše Hledá se vaše poloha, a já většinou nemam nervy to testovat a cekat, co bude. Ale v pohybu mi to většinou funguje, ve městě i v aute. Jen dlouho trvá než se chytí, nebo musím několikrát zapnout a vypnout, než si uvědomí, ze už jsem jinde... Prijde mi, jako by ta aplikace nevyhledavala, a porad si myslela, ze jsem na jednom místě. Pak se chytí a už je to ok.
já bych to spíše viděl na softwarový problém, GPS mi taky občas ukazuje blbosti ale např. v aplikaci runtastic je GPS neuvěřitelně přesná
- jaroslavii
- smartguru

Kéž by. Mohli bysme se tak dočkat aktualizace.
Jak dlouho tu GPS ještě hodláte řešit?
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

Dokud nezačne fungovat? :D
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Písala si že necháš GPS zapnutú non-stop. Skúšala si to? Ako sa GPS správalo?
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

Stejne jako když ji vypinam, žádná změna. Naopak, když vypnu a zapnu, tak se většinou chytí.
-
zlieva
- častý přispěvatel

Ako dlho si ju mala zapnutú non-stop? Nechaj niekoľko dni - týždeň. Ak nebude GPS fungovať, tak jednoznačne reklamovať...Viem, že z reklamáciami si si užila svoje, ale toto nie je normálne chovanie....
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

Mela jsem ji zapnutou dva nebo tři dny v kuse. Jako s tou gps až takový problém není, v terénu a v pohybu funguje bez problému. Navíc čekám jak se vyvrbí reklamace u dalšího člověka, abych věděla, zda to má vůbec smysl. Ale řekla bych ze je to sw problém, po hr fungovala ok, takže čekám, co aktualizace. Pokud se to v rámci par tydnu nijak nespravi, budu to řešit.
-
zlieva
- častý přispěvatel

Tak GPS sa používa v teréne a pohybe, nie v budovách takže to je potom všetko OK....[SMILING FACE WITH SMILING EYES] Držím ináč palce nech to teda funguje OK, prípadne nech to zlepší nejaká aktualizácia, prípadne pri najhoršom reklamácia.
- jaroslavii
- smartguru

Přesně. Až začne gps fungovat. Na problémy je toto vlákno, tak co. Třeba někdo na něco zázračného přijde a napíše nám to sem, ale pochybuji, prostě Microsoft vypustil další narychlo splácaný výrobek do světa a pak to takhle dopadá.
A to tu budem stále dokola řešit jen GPS, jelikož dvoum lidem možná nefunguje?
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Kdyby to byl narychlo splácaný výrobek Microsoftu, tak by to dělaly všechny. Já ji mám týden a naprosto bez problemu se stejnou HW revizí jako ti, jimž údajně GPS nejde. Je to buď chyba jednoho telefonu nebo to dělá nějaká aplikace. Na zahraničních fórech jsem o tomto problému zmínku nenašel a proto jsem do ní šela funguje naprosto normálně.
Nevím kde jsi přišel na to že ho mam jeden deneXtenZ wrote:Mám rád, keď po prvom dni s novým telefónom máte super výdrž a viete to objektívne posúdiť ;)
- jaroslavii
- smartguru

Jsme radi, ze to nekomu jde. Alespon mame sanci na opravu. Mam italskou verzi, cislo revize: 02040.00021.15063.02003. Nevim, jestli to je nejaka serie nebo ne. Jen se snazime prijit na kloub cim to je. Aplikaci to nejspis nebude.