Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017

Post by SmetyCZ »

Nejste sami, blbne to více lidem.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by veigy »

Tak jsem zkoušel BT na Fabii 3 a úplně bez problémů, stejně jak na Parrotu...
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak

Post by SmetyCZ »

Ahoj, našel jste už někdo Denim na Navifirmu? Nebo jsem jenom slepej?
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

nestahujte lumia 920
po aktualizaci na 10 jel telefon dost blbe tak jsem v telefonu dal tovarni nastaveni a je problem , talefon nabehne odemykaci obrazovka kterou kdyz otevrete uvidite jen 2 ikony v horni liste jinak vse cerne nic nevidet a nefunguje ani recovery tools v kompu k navratu na predeslou verzi telefonu tak nevim co tet :( jeste to parkrat skusim )

mate nekdo podobne skusenosti a hlavne reseni ?
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

NSRT od Nokie by ti mohl pomoct. Měl by jsi přes to naflashovat nejnovější oficiální verzi WP.
TMASKA
smartguru
smartguru

Post by TMASKA »

no prave ze pres windows phone recovery tools to taky nejde , skusim jeste jiny notebook ale nevim nevim

mate uz nekdo na 920 w10 ?

uf tak , sice nechapu ale na jinym notebooku jsem to prehral pres windows phone recovery tools , takze skusim nahodit desitky jeste jednou :)
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Jo já, a chci teď zkusit HR....
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

Windows pohne recovery tools? Já měl na mysli Nokia Software Recovery Tools. Aspoň ty jsem před delší dobou používal já.
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak

Post by SmetyCZ »

TMASKA wrote:nestahujte lumia 920
po aktualizaci na 10 jel telefon dost blbe tak jsem v telefonu dal tovarni nastaveni a je problem , talefon nabehne odemykaci obrazovka kterou kdyz otevrete uvidite jen 2 ikony v horni liste jinak vse cerne nic nevidet a nefunguje ani recovery tools v kompu k navratu na predeslou verzi telefonu tak nevim co tet :( jeste to parkrat skusim )

mate nekdo podobne skusenosti a hlavne reseni ?
Zase nestraš, na L920 to u mě najelo v pohodě.

Jinak furt je to TP, takže před instalací sis měl radši zjistit, jak to vrátit ;)
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Já jsem po HR, telefon běží, PIN také! Uvidíme jak to bude chodit dál :)
TMASKA
smartguru
smartguru

Post by TMASKA »

to SmetyCZ
no jelikoz tu predemnou nebyl zadny post o 10 na 920 tak jsem radeji hned napsal moji skusenost s 10 na 920 aby to nenahazoval nekdo kdo se v tom moc nevyzna , jinak vic lidi ma s tim problemy , hlavne aby se to vsem podarilo , je se treba s tim pohrat no :)
bouskat
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by bouskat »

Ahojte, je tu někdo v Brně nebo okolí kdo by mi vyměnil prasklý sklo? Mam ho již koupeny ale nějak jsem vymekl. Diky.
klimji
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 920

Post by klimji »

Možná se už to rad resilo ale je tady 900 stran... Mam problém stim ze když jsem na netu a prohlizim Net a když podrzim prst déle na displeji tak mi začne poskakovat obraz... dela to někomu ? Nebo je to na reklamaci ? Skousel jsem menit citlivost displeje ale žádná změna. V programu multitouch point sem to skousel a když podrzim prst déle na jednom místě tak jde vidět ze se tečka zacne trepat...
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by vormen »

já jsem měl zase problém s hovory přes GSM. Přes BT, drátové HF a hlasitý odposlech, příp. Skype všechno ok. Volaný mě slyšel velice slabě a trhaně a po půl minutě se to nějak srovnalo, ale i nadále mě slyšeli málo a zkresleně. Takže jsem telefon, ikdyž je ještě v záruce, rozdělal, očistil všechny kontakty na krytu a zkontroloval uložení spodního mikrofonu. Po složení všechno Ok a volaní mě slyší čistě a silně. Problém pravděpodobně způsobilo několik pádů, snad to tak vydrží, protože jsem se díval na nový lumie a žádnou bych si nevybral.
cyppisek
nováček
nováček
Zařízení: lumia 920

Post by cyppisek »

tak nedavno jsem menil baterku a musim rict, ze ted par tydnu po vymene mi telefon vydrzi o dost dyl, takze vymena baterky se vyplatila :-)

bohuzel je to asi mesic dva a samozrejme mi zacal zloutnout displej - docela zklamani
ne, ze bych s tim nedokazal zit, ale je to trochu smutny u telefonu za tolik tisic

reklamace samozrejme pada a tak se ptam jestli to nekdo zkousel menit a na kolik to tak vyjde?
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

Samovolně se mi z ničeho nic začal spouštět foťák a sám si fotí série snímků,nepomohla přeinstalace firmware,dělá to i na původním starém dva roky.Když jej rozeberu,a je mimo ten polykarb.obal,tak nefotí,ale jen se spustí aplikace foťák-samovolně.Očistil jsem kde co,porovnal pacičky konektorů,dva dny ok,pak to samé.O zažloutlém displeji ani nepíšu,to je koukám tady na fóru asi standart.Nějaká rada,tip. Odhaduji to na nějakou hardw.závadu tlačítka,proxim.senzoru,displeje. Podotýkám,že se tak děje i když telefon leží jen tak na stole. Díky.
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by vormen »

tak moje problémy s mikrofonem nakonec vyřešila jeho výměna svépomocí. cena cca 50Kč z ebay a 5 minut práce. teď už mě protistrana slyší vždy silně a čistě :-)
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Chci se zeptat, už delší dobu se mi děje to, že se mobil neustále odpojuje a znovu připojuje k Handsfree připojené přes BT. Ať použiji BT v autě, nebo jen to za ucho, tak se HF normálně připojí, když někdo volá, nebo někomu já volám, hovor se naváže a vše funguje normálně, ale během hovoru se HF najednou odpojí a po pár sekundách zase připojí a tak stále dokola.
Zkoušel jsem HF s jiným telefonem konkrétně Samsung GS5 a tam vše funguje naprosto normálně.

Nemáte někdo nějaký nápad, kde by mohla být chyba?
xtomas
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 735

Post by xtomas »

Zdravím.

Po těžším pádu, vykazuje 920 problémy se čtením SIM karty. V servisu to odhadli na pravděpodobné poškození čtečky SIM karet, což je dle jejich názoru na výměnu základní desky... Čirou náhodou, není nějaká možnost, jak to ověřit / vyměnit svépomocí?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Nemeni se zakladni deska, ale jen cast se sim, ktera je na flexu a je to letovane k desce.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”