Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze
Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze
Bohužel mám polskou distribuci (nějaký polský operátor) :( telefon jsem kupoval v kamenné prodejně, ale prodejce mě vůbec neupozornil,že to není česká distribuce :( zjistil jsem to až doma, bylo mi divné, že tam mám předinstalované polské aplikace. A i když to mám takhle, neměl bych mít problém s aktualizacemi? Měl bych je bez problémů dostávat?
Kamarad ma taky polskou distribuci a nema zadny problem. Vse jede jak ma. Jednou mel problem s mikrofonem a normalne to dal do servisu u nas v setos. Oprava probehla v poradku a jede na jednicku. Aktulizace mu nektere chodi i driv jak v ceske distribuci. Nemej s toho strach. Nokia je v tomhle dobra. Ceska nebo EU distribuce. Je to v celku jedno...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
je úplně jedno, odkud telefon je, pokud je z EU. Nebudou žádné problémy.
Tak to jste mě uklidnili
ale ze začátku jsem byl docela naštvaný, že mi prodali "šedivku" a ani mě na to neupozornili.
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Na to se neupozornuje. Je jasne ze pokud to není oficiální prodejce tak nebude CZ ani mobil. Ale pokud byla cena stejná jako u CZ tak bych jim to omlatil o hlavu :D přeci jen šedivky jsou výrazně levnější.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
A este pise ze ma od polskeho operatora... tj sedivka a este aj brandovana od operatora...To musel byt nejaky z vykupu. By som ju hned siel vratit (ak teda tomu vsetkemu neodpovedala nizka cena).
Byl za 5500,-, takže výrazně levnější nebyl. A myslím, že je to od polského operátora, protože v informacích o telefonu je Operátor: Play PL SW Variant. Kdybych to objednal přes eshop, tak bych ho vrátil a koupil ho jinde, ale takhle nemám nárok 
kašli na to
A buď spokojen s L735
Je jedno jestli je to Poland lumča....jak je to tu psáno. Když je to distribuce EU, tak je jedno co to je. Můj minulý mobil od Nokia byl z Hungary a jel parádně. Kašli na to a až půjdeš spát,tak nemysli na Polsko...leda-že by jsi myslel na polské girls :D
Tak s telefonem jsem maximálně spokojený a jsem z něho nadšený
porovnal jsem fotky z předchozí Xperie L a je to sakra rozdíl :D k tomu i app na focení Lumie jsou skvělé, přidají plno vychytávek
Android mi tedy zatím vůbec nechybí :D WP mi přijde o dost lepší
A poslední věc k tomu, že to je od polského operátora, odinstaloval jsem ty aplikace, co tam byly předinstalované a víc do systému nemohl zasahovat, co bych měl dát pryč (změnit)?
A poslední věc k tomu, že to je od polského operátora, odinstaloval jsem ty aplikace, co tam byly předinstalované a víc do systému nemohl zasahovat, co bych měl dát pryč (změnit)?
Jo kašli na to a užívej,jen škoda,že sis raději mobil nepohledal na netu,ušetřil bys tak litr...teď už je to jedno,tak pokud funguje,buď rád...
Co by si chtěl ještě upravovat?Není to android...
Co by si chtěl ještě upravovat?Není to android...
Myslel jsem něco v nastavení. Takže jediný co mohli je, že tam přidali ty aplikace, které jsem odinstaloval?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano , WP ma podminku, ze všechny dodane aplikace operatorem musí jit odinstalovat, je uplne jedno, od koho tedy telefon z EU je.
Chci se zeptat, zda je možné z mého předchozího telefonu (Xperia L Android 4.2) přesunout sms do Lumie 735? Přes app Přenos mých dat mi to zprávy nenabízí
Zdravím všechny dobré lidi. Dnes jsem si koupil l730 a musím říci super stroj. Aspoň teda po prvním dnu. Jen mám problém s tou spodní lištou s tlacitky. U všeho se krásně schová jen u hry Barney story tlačítka zmizí ale pruh zůstane a zasahuje do hry. Vyzkoušel jsem všechny tři možnosti lišty a nic nepomáhá. Prosím nějaký nápad? Děkuji
Chci se zeptat, zda máte zkušenosti s datovým kabelem Nokia CA-101? Je vhodný pro mou Lumii 735? Aby nebyl žádný problém s připojením k PC. A není risk koupit ho na ebay (stojí tam cca 30-40kc)? A pokud bych koupil jiný (neoriginální), nemůže se stát, že by mi poškodil telefon?
-
kllr007
- smartguru

To fakt v dnešnej dobe niekto riesi znacku kabla ?
Ahoj,
mám následující problém. Na Lumii 735 (poslední verze win 8.1) mi sám od sebe přestal úplně fungovat double tap, při příchozí zprávě, messenger, whatsapp... se nerozsvítí displej a při hovoru je displej stále černý a rozsvítí se pouze po dvojitém zmáčknutí power buttonu. Nastevení jasu podle okolí funguje, tak minimálně světelný sensor se zdá být v pořádku a nic z toho mi nepřijde jako chyba hardware.
Zkoušel jsem obnovit tovární nastavení z mobilu a poté i restore pomoc nokia recovery tool, nic nepomohlo. Neví někdo z vás, jak toto vyřešit ?
Díky za rady a odpovědi.
mám následující problém. Na Lumii 735 (poslední verze win 8.1) mi sám od sebe přestal úplně fungovat double tap, při příchozí zprávě, messenger, whatsapp... se nerozsvítí displej a při hovoru je displej stále černý a rozsvítí se pouze po dvojitém zmáčknutí power buttonu. Nastevení jasu podle okolí funguje, tak minimálně světelný sensor se zdá být v pořádku a nic z toho mi nepřijde jako chyba hardware.
Zkoušel jsem obnovit tovární nastavení z mobilu a poté i restore pomoc nokia recovery tool, nic nepomohlo. Neví někdo z vás, jak toto vyřešit ?
Díky za rady a odpovědi.
Tak nevím, jestli nekvalitní kabel může poškodit telefon nebo nekllr007 wrote:To fakt v dnešnej dobe niekto riesi znacku kabla ?
-
kllr007
- smartguru

Nie nemoze. Bud pojde alebo nepojde. Este som sa nestretol s tym ze by microUSB kabel poskodeil telefon a to mi ich rukami preslo mnozstvo a znacku som nikdy neriesil (dokonca par homemade ... ved sa jedna len o 4 drôtiky ktorými su spojene koncovky). Ani som o ničom takom nepočul.
Zdravíčko lidi. Menší dotaz. Sice nemám Lumču 735 ale ptám se za kamaráda. Je k dispozici nabíjecí kryt na Lumii 735 Cyan ( Modrá ) ? Třeba na Ebay? Nikde jsem to nenašel. Děkuju....