Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze
screenshot je digitalny obraz ..teda to co by si mal vidiet..nie to co vidis :D
Asi špatný kousek, doma máme dvě Lumia 820 dva roky, používané na maximum denně a žádný display nemá ani náznak vypálení.Garp69 wrote:Já nevím, buď jsem slepý (což je dost možné), ale já mám L925 víc jak rok a nikde nic vypáleného (zatím) nevidím...jarpo wrote:Len k tomu vypalovaniu amoledov... Je to nepopieratelny fakt, sam som videl galaxy S2 alebo L820 s vypalenymi displejmi. Ta L820 sa dokonca vypalila po asi mesiaci. Na druhej strane stara L800 bez problemu. Ale ako tu bolo spomenute, zarucna oprava to vyriesi a nekupovat koly typu displeja nejaky model je asi blbost
Nechci tu psat o jine znacky nez je v diskuzi ale taky pridam priklad. Moje stara nokia L800 je taky vypalena. Jde to dost dobře videt a to už po roce. Ale musim podotknout že kdyz pul roku nebyl zaply a nedavno jsem ho zapl,tak nikde nic neni. Zda se mi že je to nejaky divny 
vím že na to abych to poslal na web nebo zdokumentoval pro servis,to musí být fotka ne screen,jde spíš o to že to není vidět vždy a ten screen je vlastně stejné pozadí a při tom to tam není,čož je divný a každý si toho nemusí všimnout,proto jsem se ptal...zatím to beru tak že je to ještě,,málo,, na uznání a počkám ještě s výměnou.relouth wrote:screenshot je digitalny obraz ..teda to co by si mal vidiet..nie to co vidis :D
taky ju budu mít na 4roky
Na nete sa objavili informácie,že tieto fony majú skytu diodu ktorá sa prebudí vo W10
Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze
taky sem to cetl, no bylo by to luxusni
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Jj, všiml jsem si nějaké tečky (jakoby mini čidlo) mezi levou stranou a sluchátkem... 
existuju na 735 matne kryty ?
frajerka ma ten hladky..pri jej castom kremovani ruk je to dost zaujimave potom ten telefon drzat
frajerka ma ten hladky..pri jej castom kremovani ruk je to dost zaujimave potom ten telefon drzat
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Samozřejmě, např. šedá, černá, zelená jsou u 735 matné..
mozes mi hodit lin prosim ta ?
potrebujem vediet presny typ
potrebujem vediet presny typ
funguje vam dobre doubletap ?
toto je inak otazka pre vsetky lumie..aj mne na 520 obcas nenabehne na prvy krat..
tu sa mi ale stalo,ze som klopkal 10x a nic..potom som fon zapol bocnym a uz to ide..ale furt ked po dlhej dobe skusim doubletap,tak sa nechyti
toto je inak otazka pre vsetky lumie..aj mne na 520 obcas nenabehne na prvy krat..
tu sa mi ale stalo,ze som klopkal 10x a nic..potom som fon zapol bocnym a uz to ide..ale furt ked po dlhej dobe skusim doubletap,tak sa nechyti
- Daff_Cz
- smartguru

Ne, nefunguje to spolehlive. Funguje to, jak se tomu zrovna chce...
-
bery1970
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE
535 funguje na cca 40%,na staré skvělé 520, 99%.
- stm01
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB
Na mé L1520 to funguje doubletap tak na 95%.
Můžete mi prosím pomoc? Uvažuji o přechodu z Androidu na WP, konkrétně Lumii 735. Jak jste u ní spokojeni s kvalitou fotek? Teď mám Xperii L,když se podíváte na nějaké recenze na fotky pořízené tímto telefonem, myslíte, že si u Lumie 735 kvalitou fotek polepším? A jste celkově s tímto telefonem spokojeni? Děkuji
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Má ho přítelkyně. Je z něho nadšená! Fotky super, na telefonu nic nevrze a má už dva kryty a jednou za měsíc vymění barvicku. Lepší se v poměru cena/kvalita nesezene. Samozřejmě ze výkon je velice dostačující a systém paradne svižný.
- Daff_Cz
- smartguru

Nepřijde vám, že s poslední verzí OS tedy s 8.10.14234.375 se z větší části odstranil i šum zadního systémového reproduktoru??? Přijde mi to o dost lepší.
připadá mi, že ano.
Neviem ci je to tym, ale odkedy mam 735, tak ked mi pride SMS, tak mi telefon zapipa aj 6x v priebehu dna a tu SMS tam mam 6x pod sebou s rovnakym casom, castokrat ma to aj o pol 3 v noci zobudi. Neviete kde je chyba? dost ma to vytaca
Od pondělí jsem také hrdý majitel Lumie 735 a zatím jsem maximálně spokojený
přecházel jsem z androidu. Chci se zeptat, jakto, že už máte update na .375 a mně ho to nenabízí?