Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
HR jsem dělal, i flash přes pc a dva dny to bylo dobrý. vypozoroval jsem, že to dělá jen při druhým připojení. jedu, zastavím na 15 minut a pak se telefon zase připojí, ale do 10 minut se sám odpojí. když měl telefon amber a black, tak to nikdy nedělalo.
Máte někdo zkušenost s výměnou baterie? Co jsem koukal na videa tak by to nemělo být nic složitého a baterka stoji kolem tří stovek.
Poslední dobou mi vydrží sotva den a to celý večer jede na spořiči. Ani tolik nevolám. Občas na hajzlu zapařím nějakou hru, ale to je tam 10 min denně.
Nový telefon kupovat nehodlám. Myslíte, že to má význam? Jinak nabíjím jen bezdrátovou vždy přes noc.
Telefon v záruce už není. Používám přes 2 roky.
Poslední dobou mi vydrží sotva den a to celý večer jede na spořiči. Ani tolik nevolám. Občas na hajzlu zapařím nějakou hru, ale to je tam 10 min denně.
Nový telefon kupovat nehodlám. Myslíte, že to má význam? Jinak nabíjím jen bezdrátovou vždy přes noc.
Telefon v záruce už není. Používám přes 2 roky.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Urcite to ma cenu, po dvou letech by se mela baterie menit automaticky.Zrucny clovek to zvladne.
Díky, jinak teď jsem se koukal a záruka podle těch stránek běží ještě 10 dnů tak přemýšlím jestli nemám nechat něco reklamovat. Napadá mě jen prach v přední kamerce, ale zase jestli to smysl. Na počkání to asi nedělají co?
Případně nějaké tipy kde v Praze?
Případně nějaké tipy kde v Praze?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Reklamaci na pockani ne, baterie na pockani není problém.Delam to dnes a denne.
-
lld
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950
měnil jsem ji ve své předevčírem, není to nic složitého
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tyjo moje 2,5 roku a furt drží na cca 80%.. 
Měl jsem obavy, že to půjde rychle dolů už před tím půl rokem, ale ono ne. Trochu se to zhoršilo, ale teď to už pár měsíců zůstává stejné
Měl jsem obavy, že to půjde rychle dolů už před tím půl rokem, ale ono ne. Trochu se to zhoršilo, ale teď to už pár měsíců zůstává stejné
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Ještě dotaz k Denim a BT v autě:
- před updatem stačilo, že se telefon spároval po nasednutí do auta (BT mám zapnuté non-stop). Zapnul jsme navigaci (HERE) a i když hrálo rádio, tak navigace vždycky přerušila vysílání (v autě se na display ukázalo že mi někdo "volá" a řekla kam mám zatočit :D.
- současná situace: pokud v autě přes tlačítko "media" nepřepnu na BT-AUDIO tak neslyším vůbec nic. A když už to přepnu, tak navigace povel řekne, ale nedořekne ho do konce :D
Takže dotaz - čím to sakra je? Je nutné mít zapnutý mód "v autě" nebo to prostě update pos*al? Podobný problém jsem měl, když jsem si před rokem nainstaloval "Preview for Devlopers". :/
- před updatem stačilo, že se telefon spároval po nasednutí do auta (BT mám zapnuté non-stop). Zapnul jsme navigaci (HERE) a i když hrálo rádio, tak navigace vždycky přerušila vysílání (v autě se na display ukázalo že mi někdo "volá" a řekla kam mám zatočit :D.
- současná situace: pokud v autě přes tlačítko "media" nepřepnu na BT-AUDIO tak neslyším vůbec nic. A když už to přepnu, tak navigace povel řekne, ale nedořekne ho do konce :D
Takže dotaz - čím to sakra je? Je nutné mít zapnutý mód "v autě" nebo to prostě update pos*al? Podobný problém jsem měl, když jsem si před rokem nainstaloval "Preview for Devlopers". :/
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Mě to nemluví přes bt audio, ale jako klasicky, když mi někdo volá... Alespoň na parrotu.... Jak říkám, všechno mi šlape jak na cyanu... 
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Je řeč o denim ne o cyanu...
-
veigy
- smartmaniak

1. Nauč se číst, nebo chápat psaný text
2. L920 nemáš, tak stejně nemáš čím přispět....
2. L920 nemáš, tak stejně nemáš čím přispět....
tak jsem baterii uspesne vymenil, ale uz 2x mi pri nabijeni vyskocila hlaska chyba sim karty, po restartu v pohode, pak to vyskocilo znovu - ted cekam co bude no, necham nabit do 100% a uvidime
nezda se mi, ze bych tam neco posral, ale jeden nikdy nevi
update: tak zatim drzi, snad v pohode - baterka nic moc zatim, asi ji to bude chtit parkrat nabit vybit
nezda se mi, ze bych tam neco posral, ale jeden nikdy nevi
update: tak zatim drzi, snad v pohode - baterka nic moc zatim, asi ji to bude chtit parkrat nabit vybit
a co máš za auto? mně teda here do rádia nekecela nikdy, jenom, když jsem to přepl na Media - BT. mám Seat Toledo 2013.
-
veigy
- smartmaniak

U sebe mam Parrot CK3100, jak je to ve Fabii 3/Octavii 3 bych musel vyzkoušet...
po kolika nabititch vybitich mam ocekavat od nove baterky "plny vykon", prvni den zatim nic moc, nechal sem telefon do vypnuti coz bylo asi v 6 hodin, ale hodne jsem ho ke konci trapil hrama 
-
veigy
- smartmaniak

Cca 3 nabití... Ale určitě jí netrap až do vypnutí ;)
tak zatim 2 nabiti a prijde mit o snad jeste horsi, tak nevim
zkusit hard reset nebo, ze by mi prodali starou baterku, ach jo
zkusit hard reset nebo, ze by mi prodali starou baterku, ach jo
tak jsem rozlouskl záhadu odpojování l920 od orig. VW BT HF
pokud přepnu rychlost dat z 3G na 2G, tak spojení nikdy nevypadne.
tak jsem udelal hard reset a obnovil ze zalohy a nejak se mi posral messenger, nezobrazuje notifikace a neni ani v centru akci
no rikal sem si, ze to je mozna tou obnovou ze zalohy, tak sem udelal druhy hard reset a tentokrat jsem vse nastavil hezky pekne nacisto, nahral jsem jen potrebne aplikace - aspon jsem se zbavil odpadu v telefonu
a porad stejnej problem
jinak baterka vypada lip, mozna to delal ten messenger
ale tak to me netrapi, nejak hojne to nevyuzivam
jinak baterka vypada lip, mozna to delal ten messenger
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
S messengerem mam taky problém, jde daleko líp po poslední aktualizaci (neobnovuje se, nepadá, je rychlejší) - ale notifikace - ani dlaždice, ani upozornění, ani centrum notifikací. Divný.