Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Další problém, který kopíruji,takže není můj. Dělám to kvůli tomu,že aspoň vidíme, že jsou stále vadné modely na krámech,což je stále na prd:
Dnes jsem ji kupoval ve 12:00 a v 15:00 jsem byl zpet v obchode s nefunkcnim kusem. Modra obrazovka se smutnym smajlikem a nazdar. Chvilku predtim zahlasil system chybu 80070057. Zacalo to nemoznosti pridat microsoft ucet. Vcera kupovana 532 slape hezky. Az na nutnost hlidat si pocet aktivnich aplikaci jinak dalsi nespusti. Ale u te 535 jsem byl s dotykem celkem spokojen ale co chcete vyzkouset za 2 hodiny kdyz hodinu z toho se snazite pridat ucet microsoftu. No sklamani velky. Microsofte to jsi pos...
Dnes jsem ji kupoval ve 12:00 a v 15:00 jsem byl zpet v obchode s nefunkcnim kusem. Modra obrazovka se smutnym smajlikem a nazdar. Chvilku predtim zahlasil system chybu 80070057. Zacalo to nemoznosti pridat microsoft ucet. Vcera kupovana 532 slape hezky. Az na nutnost hlidat si pocet aktivnich aplikaci jinak dalsi nespusti. Ale u te 535 jsem byl s dotykem celkem spokojen ale co chcete vyzkouset za 2 hodiny kdyz hodinu z toho se snazite pridat ucet microsoftu. No sklamani velky. Microsofte to jsi pos...
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
To se mi stalo u jedné z kupovaných L535... kamarád si jí přinesl z obchodu, kde už někdo přeběhl úvodního průvodce a ten mobil dost blbnul... udělal klasicky HR a od tý doby šlape jak má... je to spíš ale neschopnost obchodu, že nedodá telefon v továrním nastavení....
PS: Jak to mam chápat s počtem aplikací na L532?
PS: Jak to mam chápat s počtem aplikací na L532?
Ja sa este rozhodujem medzi 532 a 535. Tazko povedat ako to je z 535 ci uz pojdu len dobre kusy ale stale su v obchodoch aj zle.
no dilema ...uvidim este na dalsie prispevky co a ako.
no dilema ...uvidim este na dalsie prispevky co a ako.
-
bery1970
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE
před chvílí mi tel. nbídnul aktualizaci tak jsem učinil.
nevím co měla nabídnout nového, podle čísel v informacích nic.
čeho jsem si zatím všimnul tak v bonusech a info po klepnutí na denim a připojení na stránku, už je tam také denim a ne cyan jako dosud.
dále mi z nástrojů v bingu a v sms zmizel mikrofonek hlasového ovládání, nevím zda se dá zapnout ručně.
takže přínos 0.
nevím co měla nabídnout nového, podle čísel v informacích nic.
čeho jsem si zatím všimnul tak v bonusech a info po klepnutí na denim a připojení na stránku, už je tam také denim a ne cyan jako dosud.
dále mi z nástrojů v bingu a v sms zmizel mikrofonek hlasového ovládání, nevím zda se dá zapnout ručně.
takže přínos 0.
-
veigy
- smartmaniak

to byla nejspíš aktualizace FW, opravující dotyk...
-
bery1970
- přispěvatel

co ten mikrák?!
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
vcera som kupil 535 priatelke a ziadny problem nieje zatial, display nieje ziadna slava ale za 100 evri nic lepsie sa ani kupit neda
-
veigy
- smartmaniak

Re: Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Dneska na jedné L535 DS proběhla aktualizace, zmenilo se poslední číslo FW a mikrofon zůstal...
-
bery1970
- přispěvatel

v tom připadku zkusim pana továrníka a pak znova.
posraná lumia 535, je to nejhorší mobil co sem kdy měl. mam ji 2 mesice a už je podruhe v servisu dotyk na h***o a jeste mi nefunguje GPS.... to si microsoft zabil hrebik do rakve jestli bude delat takovým stylem telefony...
Moje řeč
Bohužel.... A jestli se neco pokazi i u L640 tak adios microsoft a hura z5 k Nokia a nejspis L735
-
bery1970
- přispěvatel

klimji: ta gps mne zajímá. naprostá neschopnost zjistit polohu v bytě, stará 520 to dokáže bez problému.
venku to někdy dokáže, ale to tak 3x ne 1x ano. a co je pro mne nepochopitelné, že jako navigace v autě funguje bezchybně. ovšem neodzkoušeno v husté vysoké zástavbě.
venku to někdy dokáže, ale to tak 3x ne 1x ano. a co je pro mne nepochopitelné, že jako navigace v autě funguje bezchybně. ovšem neodzkoušeno v husté vysoké zástavbě.
Já už podruhé reklamuji kvůli GPS, proste to nění schopné najít GPS polohu, včera mi to hledalo asi 20 minut, natočil jsem to na video a hodil zase do servisu ( poprve mi to vratili a rekli ze je v pořádku) takže pokud mi to vrátí zase z5, tak osobně s tím telefon někoho přetáhnu.... Byl to můj první telefon s WP a prostě hrůza... samotný windows je super ale ten telefon je prostě ojebaný jak může.
- stm01
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB
Tak volal kamarád, že mám objednat L535 v černé. Takže mrknu na obchody co mají u nás kamenné obchody, aby se to případně dalo vrátit do 14 dnů. Takže se bude rozhodovat mezi Alza, CZC ,iSpace, OK a Datart. Tak sám jsem zvědavý jak dopadneme. Kdyby člověk věděl jestli je skutečně nějaká novější revize v prodeji než trojková. Každopádně pořádně odzkoušíme a potom se už může kamarád případně modlit. 
Nekupovat ! Jina revize nez 3jkova neni. MS resi problem SW ale podle mnoho lidi je to HW. Plno chyb tento model. Wifi,GPS,dotyk a cerna obrazovka. Já už bych do toho nesel ani za boha ale pouze muj nazor.
Ja to mozno risknem a kupim 535 alebo pojdem na istotu 532 toz zajtra objednavam
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, kolega ji koupil před 3mi týdny a po aktualizaci opravující fotek si ji nemůže vynachválit..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Souhlasim, kolegum (uz jsem to tu psal) jsem delal aktualizaci na poslední verzi a dotyk maka jak obecne tak ipřes zkusebni programy na jednicku.S prvními fw to byla zoufalost a nepresne.
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
mne ten test multitouch zobrazi aj tri prsty ale ked piblizim k sebe prsty tak sa to akoby spoji a uz nerozpoji, trochu to seka ale inak je to celkom v pohode pisanie nie az taky problem, uvidime ako sa bude spravat neskor kupil som sedivku z CV-NL regionom
- stm01
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB
Tak kamarád jí má doma- černou. Objednali jsme jí v iSpace. V pondělí k němu jedu a vše pořádně otestuju( míjíme se směnama), udělám mu účet , poučím ho co a jak , doinstaluju aktualizace a nějaké aplikace. Hlavně test dotyků. Je to jeho první smartphone v životě, tak je z toho trochu nesvůj