Měřič tepové frekvence + Samsung galaxy note 3

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
dtj1960
nováček
nováček
Zařízení: Prestigio 5454 DUO

Post by dtj1960 »

TheMiki525 wrote:Tak musím přidat ještě zkušenost. Zkoušel jsem pustit ještě v aplikaci Endomondo. Dal jsem že chci přidat Smart Bluetooth snímač a aplikace si ho sama přes bluetooth našla a propojila se s ním. Žádné ruční párování najednou nebylo potřeba. Potom mi nahlásila slabou baterku v měřiči. Dneska koupím novou a pokusím se to zprovoznit. Případně, pokud se to někomu z vás povede, budu rád za každou radu.
Můžeš napsat, jakou ti to ukazuje tepovou frekvenci? - mně to lítá v nesmyslných hodnotách. Dík.
dtj1960
nováček
nováček

Post by dtj1960 »

Baikr wrote:Tak vyzkouseno dneska s endomondem na zimnich bruslich a vypada to ze to funguje kdyz jsem chvíli jezdil tak TF vyletla na 160 a kdyz jsem odpocival tak klesla na tech +- 105
Díky za info - mě to v klidu lítá nahoru dolů klidně o 50, takže to půjdu vrátit/reklamovat. Možná je to telefonem, každopádně je to takto nepoužitelné.
Baikr
nováček
nováček
Zařízení: Samsung galaxy note 3

Post by Baikr »

Vyzkousej to pri nejakem sportu protoze v klidu me to ukazovalo taky celkem nesmysly ale kdyz jsem se trichu spotil tak hnedka lepsi
JuaNex
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Re: Měřič tepové frekvence + Samsung galaxy note 3

Post by JuaNex »

Ved ale kazdy hrudny pas je potrebne navlhcit pri nasadeni. Ja si jednoducho naslinim prsty a nimi pretriem pas...
Baikr
nováček
nováček
Zařízení: Samsung galaxy note 3

Post by Baikr »

Já většinou než se rozcvičím nebo nazuji brusle tak se u toho spotim a ani vlhčit nemí třeba
dtj1960
nováček
nováček

Post by dtj1960 »

Baikr wrote:Vyzkousej to pri nejakem sportu protoze v klidu me to ukazovalo taky celkem nesmysly ale kdyz jsem se trichu spotil tak hnedka lepsi
Takže dnes vyzkoušeno na kole a vypadá to, že to funguje. Je to zajímavý, protože při prvním testování v klidu jsem ho samozřejmě navlhčil a stejně to ukazovalo nesmysly. Asi to fakt chce pořádně se zapotit. Druhá důležitá věc je, aby byl ten snímač blízko u telefonu - na kole nejlépe někde u řidítek. Dosah je fakt malý - kvůli spotřebě bude ten výkon vysílače minimální.
Každopádně jsem rád, že to funguje a nemusím to vracet. Díky všem za spolupráci :)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”