Acer Liquid leap+

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
JarekBer
nováček
nováček
Zařízení: Honor 4X

Acer Liquid leap+

Post by JarekBer »

Zdravim, uvazuju nad timhle naramkem, az bude v prodeji, ale trapi me jedna vec. Potrebuji na zobrazeni notifikaci na naramku nejakou aplikaci do telefonu (Wp), nebo staci pripojit pres bluetooth? A taky, kdyz ho pripojim pres bluetooth, tak muzu pak pres bluetooth pripojit i neco jineho (treba sluchatka), nebo jde k telefonu pripojit vzdycky jenom jedno zarizeni? Popripade doporucili by jste mi na Wp nejaky jiny naramek?
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Acer Liquid leap+

Post by koumes »

A hledat umis ze? http://www.mobilmania.cz/clanky/acer-li ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
JarekBer
nováček
nováček

Acer Liquid leap+

Post by JarekBer »

Hledat umim, ale tam se nepise jestli funguji i bez app. ta jejich app je nepouzitelna totiz (pro wp).
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Acer Liquid leap+

Post by koumes »

Pod tema fotkama "A Leap+ živě z Barcelony. Aplikace se povedla, nastavíte si v ní, jaké notifikace chcete posílat do náramku a které nemají rušit. "
A pokud se ti nelibi apka na WP,prejdi na Android nebo iOS.
Na WP je jedine Microsoft Band nebo dobre funguje i Fitbit. http://smartmania.cz/recenze/recenze-mi ... inky-10153" onclick="window.open(this.href);return false;
JarekBer
nováček
nováček

Acer Liquid leap+

Post by JarekBer »

Neni to o tom, ze by se mi na wp nelibila, ale ona by musela fungovat, a ne byt jakesi demo.
Takze to je o tom, ze u nas v cr vlastne neni k dostani jediny naramek fungujici s wp?
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”