Jaký ebook reader?
Jaký ebook reader?
Ahojky, potřebovala bych poradit. Sháním ebook reader, který umí epub, umí třídit knihy (mám třeba sérii Agent JFK, který má různé autory a já bych chtěla si vytvořit kategorii, kam všechny tyto knihy přesunu), umí se synchronizovat s jiným zařízením (pozici v rozečtené knize) a ideálně možnost načítat knihy z OneDrive.
Děkuji
Děkuji
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Jaký ebook reader?
Děkujuuu
edit: vypadá dobře, ale zrovna to, o co mi jde (tedy vytváření kategorií), je placené.
SPRÁVA KNIHOVNY: seskupování knih dle autorů a žánrů; třídění dle abecedy či dle data, dle toho kdy byly naposledy otevřeny; vytváření vlastních kategorií (placená funkce).
edit: vypadá dobře, ale zrovna to, o co mi jde (tedy vytváření kategorií), je placené.
SPRÁVA KNIHOVNY: seskupování knih dle autorů a žánrů; třídění dle abecedy či dle data, dle toho kdy byly naposledy otevřeny; vytváření vlastních kategorií (placená funkce).
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Jaký ebook reader?
Nedávno ta placena byla zdarma... Škoda no
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jaký ebook reader?
no a kolik to stojí, že je to problém zaplatit? 20,- nebo 40,-? I kdyby stovku, tak když to využiju, proč to nedat..
Jaký ebook reader?
Stojí 200 Kč a to mi přijde trochu dost...
-
mokashi
Jaký ebook reader?
Slozky podle toho jak potrebujes si vytvor na One Drive, dalsi neni potreba.
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
160,- za premium
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Jaký ebook reader?
Pokud člověk hodně, tak bych to premium určitě vzal, navíc koupím ho na mobilu, můžu nainstalovat i na tabletu bez dalšího placení, je to synchronizováno, rozhodně se to IMHO vyplatí, pokud člověk ty funkce chce.
Jaký ebook reader?
ale je ..Tucan Reader..cita to html, fb2, fb2.zip, pdf, mobi, ePub, txt, txt.zip, pdb..mokashi wrote:Nic lepsiho stejne asi neexistuje.
je to zadarmo a bez reklam..a vypada to lepsie ako bookviser..ma to aj viac funkci
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 2281342139" onclick="window.open(this.href);return false;

Jaký ebook reader?
Tak jsem ten Bookviser koupila, za 100 Kč jsem měla časově omezenou nabídku, tak snad nebudu litovat. Jen tedy práce s kategoriemi je poměrně komplikovaná, ale snad si na to zvyknu a pochopím to.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jaký ebook reader?
tak dej vědět..
Jaký ebook reader?
Určitě, hlavně mě zajímá ta synchronizace, protože to je v podstatě to nejdůležitější, abych měla na tabletu i na telefonu to samé a nemusela hledat, kde vlastně v knížce jsem když změním "čtečku".
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Ono se to na myappfree něco opakuje. Stačí to sledovat. Také mám plnou verzi z akce.
Tak tu synchronizaci zrovna podle mě neumí žádná
Tak tu synchronizaci zrovna podle mě neumí žádná