Iphone 5s alebo Iphone 6
Iphone 5s alebo Iphone 6
Veľmi dlho som uvažoval ale neviem či sa to oplatí dať viac za IPhone 6 alebo si kúpiť Iphone 5s teraz vlastním Sony Xperia E
Počul som že sa Iphone 5s veľa kazí ale neviem či to tak je. Čo sa viac oplatí ??
Počul som že sa Iphone 5s veľa kazí ale neviem či to tak je. Čo sa viac oplatí ??
Re: Iphone 5s alebo Iphone 6
Chceš malý, tak 5s, chceš větší tak 6, ještě větší 6+ Všechny službu udělají, kazí se běžně, jen lidi řeší každý detail, tak je to víc vidět.
Iphone 5s alebo Iphone 6
A dalšia fáma o tom ohýbaní Iphonu 6 a 6+ ako to je s tím ??
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Iphone 5s alebo Iphone 6
To není fáma, může se to stát, i zdejší redakci se to stalo.U kazdého telefonu se může něco pokazit, haprovat konstrukce, HW apod, kdyby jsi se nad tím více zamýšlel, nikdy jsi nemohl nic koupit.
Iphone 5s alebo Iphone 6
To je pravda ale keď chcem investovať do Iphone tak si radšej chcem byt istejší
-
- smartmaniak
Iphone 5s alebo Iphone 6
Ani u iPhone si nemůžeš být ničím jistý.Není z lepších materialu, není méně poruchový, nemáš v ničem jistotu, u ničeho ( u žádné značky).
Iphone 5s alebo Iphone 6
tak čo by si radil skôr s týchto 2 mobilov Iphon 5s alebo 6
-
- smartmaniak
Iphone 5s alebo Iphone 6
Vzal bych už raději novejší řadu, tj. 6tkovou.
Iphone 5s alebo Iphone 6
ďakujem za radu
Iphone 5s alebo Iphone 6
6tku
minule sme so znamim porovnavali s jeho i5S; o nieco vykonnejsia nez i5S je predsa iP6 a nemyslim tym graficky cip.. i tych 200MHz je troska poznat...
minule sme so znamim porovnavali s jeho i5S; o nieco vykonnejsia nez i5S je predsa iP6 a nemyslim tym graficky cip.. i tych 200MHz je troska poznat...
-
- smartmaniak
Iphone 5s alebo Iphone 6
I o fous vetsi baterie a dalo by se pokracovat.Proste nejaky posun tam a i to se pocita.
Iphone 5s alebo Iphone 6
máte aj video porovnanie chcel by som to ak tak vydiet CageJ
Iphone 5s alebo Iphone 6
https://www.youtube.com/watch?v=hfwHw7KrV6Q#t=380" onclick="window.open(this.href);return false;
Iphone 5s alebo Iphone 6
Ďakujem toto som už videl. A stačila by pamäť 16GB ?
-
- smartmaniak
Iphone 5s alebo Iphone 6
Musis sam vedet co vse budes do telefonu davat, pocitej s tim, ze po zapnuti nebudes mit k dispozici plnych 16GB.
Takze nekomu staci, nekomu ne. To je dosti individualni.
Takze nekomu staci, nekomu ne. To je dosti individualni.
Iphone 5s alebo Iphone 6
Tak ak to porovnám zo starým zariadením tak my 16GB stačí bohato tento mám 8GB a mám zaplnené iba 4 tak asi to bude dosť.
Iphone 5s alebo Iphone 6
Ale škoda že Apple spravil to že neurobil 32GB verziu to bola podla man chyba :/
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Iphone 5s alebo Iphone 6
s tym suhlasim, minimum malo byt 32 GB. inak ja by som na tvojom mieste bral bud 5s alebo uz potom radsej 6+. Sestka mi pride taka nemastna-neslana.... nema opticku stabilizaciu, vydrz tiez ziadna slava. Co sa tyka 6+, ohybali sa len kusy z prvych serii. u mna vsetko ok a to ho nejak nesetrim...
Iphone 5s alebo Iphone 6
Rozumiem len 5,5 palca na mňa to je už až moc a radíte my aby som mal radšej novšiu sériu tak chcem 6 naozaj na mna je 5,5 moc teraz mám 3,5 a tích 4,7 my stačí a optická stabilizácia je to čo podstúpim ako stratu :/
Iphone 5s alebo Iphone 6
Aj keď rád si dám poradiť