Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Právě že ne
já s dotykem neměl sebemenší problém. Ale zase přišel jiný a to po nabití černá obrazovka
Jasná reklamace (a nejspíš výměna desky). Předpokládám, že Microsoft se k problému s napájením postaví čelem a vydá prohlášení, že je nutné kontrolovat proces nabíjení a mobil odpojit při dosažení 99%. A že je to vlastnost a ne závada.
Jinak by si člověk myslel, že v roce 2014 až 2015 už není problém vyrobit normálně fungující mobil, ale Microsoft dokázal opak.
Jinak by si člověk myslel, že v roce 2014 až 2015 už není problém vyrobit normálně fungující mobil, ale Microsoft dokázal opak.
Přesně !!! Obrovské zklamání. Nj už s tím nic nenadělám. Buď vrátí peníze a budu nakonec spokojenej a nebo budu čelit reklamaci a myslím si že nebude jediná, protože nevřeším že to opraví. Spíš mi pošlou jiný model a tam bude stejný problém. Proč ? Protože v celém světě je tento problém. Buď dotyk displeje nebo černá obrazovka po nabití. Hold to budu muset pak vydržet a max. 3x reklamovat a až pak dostat peníze z5. Jinak řešení snad už ani není. Ale je to na dlouho trať no....
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 535
To máte ještě dobrý :D Mě blbnul dotyk, a po něm přišla černá obrazovka :D Přemýšlím, jaký další kousky ten telefon ještě umí. Pouze závidím to vrácení peněz, já se s tímto už do 14ti dní nevešla.
Jinak napíšu hned jak se mi telefon z reklamace vrátí, což by mělo být snad příští týden. Jsem zvědavá na vyjádření, ohledně obrazovky i dotyku.
Jinak napíšu hned jak se mi telefon z reklamace vrátí, což by mělo být snad příští týden. Jsem zvědavá na vyjádření, ohledně obrazovky i dotyku.
Taky napíšu jak jsem dopadl. Teď jsem odeslal emaily k odstoupení od smlouvy a zítra letím na poštu. Ale vyhráno taky nemám. Uvidíme. Hlavně ať se vám vrátí v pořádku. Mě se ten mobil líbí a byl jsem s ním naprosto spokojen. Vše fungovalo jak mělo ale pak černá obrazovka. Takže pokud mi ho vrátí v pořádku, tak nevidím problém ale pokud to bude reklamace za reklamací,tak budu fakt naštvanej.....ale kdo ne....
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Si stezujete na černou obrazovku :D vemte to z druhého konce a buďte rady ze "clear Black" opravdu funguje :D
-
lacikaboss
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 820
update je vonku.. vyzera to tak, ze skutocne opravuje problem 2ch prstov.
3 stale blbnu..
Zial musíme cakat na OTA, kedze frajerka nechce resetovat telefon.
3 stale blbnu..
Zial musíme cakat na OTA, kedze frajerka nechce resetovat telefon.
Update jsem nainstaloval a otestoval a je to opravdu lepsi. Detekuje i 3 prsty. V podstate je to uz bez problemu pouzitelne. Celkove za ty penize vyborny telefon, alespon manzelka si nestezuje 
to lacikaboss a PML930 - máde dual sim nebo single sim?
Dual sim.
Co delam spatne, kdy mam nastaveny automaticky pripojeni k wifine a telefon ji vidi, ale nepripoji se. Pomaha na to restart, ale to bych musela telefon vypinat a zapinat tak 3x denne. Jo a dalsi vec, co nevim, co s ni - docela casto se mi stava, ze se mi zvetsi "plocha" - ikony atp. a nejde to nijak vratit nez zase vypnout. Jak se tohle resit? Moc dekuju za pomoc!
-
Dragonerix
- smartguru

S tim zvetsovanim mas pravděpodobně zapnutou lupu.. Jdi do nastavení a usnadnění pristupu a tam najdu lupa a vypni to. A s tou wifi... Vyzkousej softrestart, podrz soucastne hlasitost dolu a tlačítko pro zamikani telefonu dokud nezavybruje. Pokud to nezabere vyzkousej ručně smazat wifi a nech ji znovu pridat
dekuju. Lupa opravdu byla zapnuta. Ale ta wifina, na tu nic nezabralo :( A ted uz se nepripojuje vubec, ani po 3 restartech. :(
Site vidi, snazi se pripojit, ale nekonec zahlasi, ze nemuze. At delam co delam...
Site vidi, snazi se pripojit, ale nekonec zahlasi, ze nemuze. At delam co delam...
Tak po tom co jsem tu všechno přečetl zůstanu u Androidu a jdu do Xiaomi MI3. Přeji všem, ať MS udělá vše pro to, aby telefony fungovali správně ;)
-
Dragonerix
- smartguru

Tak jedine vyzkoušet HR
co je HR? Na mne musite pomalu...
a moc dekuju za pomoc
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Děla to na jedné konkrétní wifi, nebo to děla na všech? Zkus nějak kouknout do nastavení wifi, jestli tam nemáš něco zakázané....
Dela to na porad. A vypnute mam jenom "sdilet mnou vybrane Wi-Fi site"
-
Dragonerix
- smartguru

Libuska: HR je hard restart a uvede tel do stavu jak si ho koupila... Najdeš tu možnost v nastavení a o systému.. Ale ještě před tím si udělej nějakou zálohu pac o vše prijdes.. Pokud nepomůže ani to vypadá to na reklamaci.. Ale udělej to až jako poslední možnost.
aaaha, tak dekuju. Jdu zalohovat