prehodil som data na novu sd kartu...strcil do telefonu - ked som vosiel do fotiek tak mi prebehla aktualizacia ale nacitalo iba camera roll a ostatne albumy nic... tak som opat naformatoval (skusal som fat32 aj exfat - ten som nechal vlastne kvoli suborom nad 4gb ak by trebalo) a znova nakopiroval...urobil aj soft reset...tak aktualizovalo fotky ale opat len saved pictures + ulozene obrazky + screenshoty a camera roll ostatne albumy nic...ak ale telefon pripojim cez kabel a premenujem album...tak ho chyti...a potom ho mozem premeneovaj kludne aj naspat...tak to budem musiet urobit asi so vsetkymi...co sa mi ale nepodarilo uz vobec vyriesit je to ze fotky mi v storage sense ostavaju v sekcii ostatne a nespocita velkost fotiek - u seba v 830tke ked som to takto nahodil tak mi pekne storage sense postupne aktualizoval cisla a prehadzoval a spocitaval MB takze live prehadzoval cisla z ostatne do fotiek az nakoniec spravne spocital fotky atd....teraz to takto vobec nerobi (robim to na 820tke)
Ked som nasledne strcil staru SDkartu na ktorej su tie povodne data samozrejme 1:1 tak albumy sice nacitalo... ale storage sense stale ukazuje zle - video aj fotky su v sekcii ostatne...
Na 830 mam denim na 820 stale cyan
Niekde som tusim cital ze na rozne problemy s fotkami pomoze HR - ten sa mi ale len kvoli tomu ze to mam v sekcii ostatne robit nechce - som ale celkom detailista a dost ma to znervoznuje...chcem aby tie velkosti spocital normalne...to tam nemohli dat nejaky jednoduchy algoritmus nech zmer velkost adresara pictures - bolo by s tym menej problemov
Problem s nacitanim albumov na novej SD karte + Storage sens
Chi chi, zrovna dnes jsem řešila přesně to samé, měnila jsem kartu za větší. Takže, nevím, jakým způsobem dostáváš fotky do telefonu (já používám Mac a synchronizaci s Aperture, kde mám vytvořená jednotlivá alba a pomocí prográmku "Windows Phone.app" je synchronizuji s Lumíí) Nicméně pomohlo mi pomocí app "Soubory" (v telefonu) vymazat všechny alba (resp. složky, nejen obsah) s výjimkou "Camera Roll" a synchronizovat je znova. Po opětovném nahrání mám alba zpátky včetně všech fotek.
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
PS: mám Lumia 520 WP8.1 Denim.
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
PS: mám Lumia 520 WP8.1 Denim.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Ak to zmazem cez subory vo WP a prekopirujem normalne albumy do telefonu tak mi ich uz nacita...ale storage sense nespocita velkost fotiek a stale mam takmer 6GB v sekcii ostatne...proste to uz nevie prepocitat...ale kvoli tomu HR asi robit nebudem
Aha, tak to je tohle, toho jsem si všimla taky a to nevím jak vyřešit. Ale ať se to klidně zobrazuje jako other, hlavně když se tam ty alba zobrazují 
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
tak to ano - mne v podstate pomohol ten postup - zmazat albumy cez files a nasledne normalne rucne nahram na sd kartu - potom sa aktualizuje kniznica a su tam...na ten storage sense ale asi treba HR a to kvoli tomu robit teda nebudem - mozno ked pride update na denim