Dobrý den,
mám problém s fotkama. Když vyfotím nějaké fotky tak se mi stane že mi třeba zmiznou , pak se znovu samy objeví. Nebo se mi objeví už 10x smazané fotky , může být problém v tom že mam nastaveno ukládání fotek na SD kartu?
Když použiju jiny program na focení bude to fungovat nebo stejná chyba?
Xperia Z2 Android 4.4.4 fotky
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Zalohovat vse co je na SD karte a formatovat v zarizeni nejlepe,v PC to dela neplechu.
Na fotky mam osveceny QuickPic.Jinou app na fotky?Nejlepe funguje ta systemova,ale muzes skusit stahnout i Fotak od Googlu.
Jaké parametry ma karta?
Na fotky mam osveceny QuickPic.Jinou app na fotky?Nejlepe funguje ta systemova,ale muzes skusit stahnout i Fotak od Googlu.
Jaké parametry ma karta?
QuickPic děla to same , SD karta je 32GB class 10 ... ok zkusim ten formát
- koumes
- moderátor

Re: Xperia Z2 Android 4.4.4 fotky
Skus,třeba pomůže,ale třeba nee.
Re: Xperia Z2 Android 4.4.4 fotky
Pokud ne, tak je karta na odchodu.
Tak karta je nová tak doufám že ne. Jako kopírovat normálně jde , je to uložene na kartě když se podívám přes PC , ale prostě ta fotka zmizne pak se objeví
- koumes
- moderátor

Nepouzivas doufam nejake ty čističe pameti atd?Clean master,clean ram atd?Proste blbosti na uvolneni pameti.Jestli jo,uninstal vseho,droid to nepotrebuje.Maximalne Ccleaner,ten cisti cache.
Jinak pak skusit tovarni nastaveni nakonec a znovu prehrat system.
Jinak pak skusit tovarni nastaveni nakonec a znovu prehrat system.
Nene jen ten cccleaner na cache. Zkusim pár dni jestli pomohl ten format karty , nebo počkám na novou verzi systemu , přehravat system se mi zatím nechce
Tak formát nepomohl. Zase se znovu objevily fotky co jsem smazal. Ted jsem je zkusil smazat přes systémový prohlížeč souborů tak uvidíme. Tovární nastavení se mi nechce , abych zase vše instaloval a nastavoval.