Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Post by Dragonerix »

Já si z ebay koupil 100x hezci a levnější.. A znackovy od imak :) už ho mam prez 3 měsíce a nikde se nedrbe ani nepraská... A ano je pro L930
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

http://ebay.us/AfLpQK" onclick="window.open(this.href);return false; je i v různých barvách

Navíc velice ocenuji přísavkové zavírání místo běžného magnetu, neruší to kompas ;)
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Není zač
juraj1985
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by juraj1985 »

-Pavel- wrote:Takový problém nemám, ale doma můžeš zkusit ještě přehrát L930 celým image souborem. Použij Lumia Software Recovery Tool 5.0.5 a přetáhni to najednou celým firmwarem v kuse. U aktualizace OTA mohou vzniknout problémy a ani obnovení nepomůže. Je to poslení záchrana, pokud to bude zlobit i potom, nezbývá, než reklamovat.

Lumia Software Recovery Tool 5.0.5 ti nabídne poslední firmware. Musí souhlasit číslo co ti nabízí s tím co máš v telefonu. V programu to uvidíš.
Tak som sa včera konečne dostal k PC a urobil som čo si mi poradil. Nahral som celý fw nanovo a telefon som nastavil ako nový nedal som nahodiť zálohu. Do vecera fungoval skvele. na noc som ho dal na nabijačku a ráno bol telefon zase mimo. Všimol som si že sa mi to stáva iba keď nepoužijem originál nabíjačku. Doma používal túto Nokia DT-910 a keď sa mi to stalo v práci tak som ho napojil na nabijačku od svojho tabletu. Dal som opäť HR a skúsim používať iba nabíjačku ktorá bola súčasťou balenia. pokiaľ nepomôže ani to tak už dám zariadenie na reklamáciu a nebudem nič riešiť doma.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Já bych ho dal na reklamaci rovnou.. Je blbost aby blbnul s jinou nabijeckou.. Bys nemohl tim padem používat auto ani bezdratovou
juraj1985
nováček
nováček

Post by juraj1985 »

To je pravda. Ved budem zatial pouzívat a ked ho zasekne tak by som ho v takom stave dal reklamovat. Akurát ma to stve. Je to skvely telefon a mam ho cca pol roka. Pokial tam bol Cyan nemal som ziaden problem.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Bud ok ja ho mel už 2x v servise :D proste je super ale nedokonalej
juraj1985
nováček
nováček

Post by juraj1985 »

Ja mam ale iba jedno zariadenie a nechcem si kupovať ďalšie do zálohy "keby náhodou". Skratka chcem nech to funguje tak ako má. Kvôli tomu som prešiel z androshitu na WP.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Jedine se s nima domluvit na zapůjčení náhradního...
juraj1985
nováček
nováček

Post by juraj1985 »

Na slovensku ti nikto nič nepožičia len tak. chceli by za to peniaze a to niesom ochotný. To si rovno môžem kúpiť nejaký záložný.
stm01
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB

Post by stm01 »

To mě nepřekvapuje, že by jsi na Slovensku platil za půjčení. Jezdíme tam k příbuzným každý rok a tam si nechaj zaplati úplně za všechno. U nás si tě doktor běžně objedná na čas zadarmo a na Slovensku hezky zacáluješ. Jinak ten obal na tu L930 vypadá dobře, ale jak se znám tak já bych ho po týdnu nošení sundal a vrátil jen zadní kryt. 8-)
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

To platenie za objednanie sa u nás bude rušiť aj keď mnohí žili práve z toho a čo som počul tak v CZ je co sa týka lekarov strasna mizeria platovo...
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Orange Denim

Post by Tomaš K »

Vsetky Lumie 930 sa vyrabaju v Čine?
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Ano i ostatní lumie, né jen 930
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Post by l.i.b.o.r »

Je už nějaká aplikace která nahradí GS a jde stáhnout? http://wmpoweruser.com/suggestion-could ... ay-memory/
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

A precet sis co tam píšou? Je známo ze l930 to nemá a mít nebude.. Ano může někdo vyrobit app která jakože uzamkne telefon a zobrazí nějaký informace ale počítej s tím že baterie půjde rapidně dolů protože CPU bude neustále aktivní jelikož nepůjde o opravdové uzamknutí telefonu.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Náhodou me to poklepani vyhovuje víc než GS.. Protože ten telefon bych stejne bral do ruky mam ho v ruce dost často a na gs bych spis nekoukal :D.. Navíc mam pouzdro takže GS na 2 veci
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel

Post by l.i.b.o.r »

Dragonerix wrote:A precet sis co tam píšou? Je známo ze l930 to nemá a mít nebude.. Ano může někdo vyrobit app která jakože uzamkne telefon a zobrazí nějaký informace ale počítej s tím že baterie půjde rapidně dolů protože CPU bude neustále aktivní jelikož nepůjde o opravdové uzamknutí telefonu.

Jo přečetl, mně stačí když vytáhnu mobil z kapsy tak aby se mi rozsvítil display nebo přejel rukou na displayem a nemusel furt po tom ťukat nebo mačkat odemykání. Senzor to má, tak proč by se display nemohl na cca 10-20s rozvítít, tak jako u L920/925 .... zase tolik energie by to nesežralo na tu chvíli. A kde jsi vyčetl, že nikdy nebude. V práci mám telefon položenej na bezdrátové nabíječce, tak při nabíjení mi je jedno kolik to žere, tak by tam klidně ta černá tapeta s událostmi mohla být.

Ptám se jestli taková app je, tak stačilo napsat ,,ne není,,.

Mám L930 cca 14dní a nemůžu si na to zvyknout.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

App není a nebude velikou to neridi SW ale HW a tím ze bys nainstaloval nějakou app ti to memory do displeje nepřidá. Jinak stačí vytáhnout a říct "hry cortana" taky moznost :D ale já osobně spis vidím na škod ze nekam vytahnu a polozim mobil a mel by se sám rozsvítit...
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel

Post by l.i.b.o.r »

Vím že by to paměť do displaye nepřidalo, tak by to počítal cpu/gpu na tu chvilku.

Nebo kdyby umělo třeba blikat win tlačítko při zmeškaných hovorech. Prostě na všechno kašlou. Tohle je moje třetí nokie s win a myslím taky posledni.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”