Kde se to da nastavit? Nenasel jsem...Dragonerix wrote:No tak to budou skrytý když je nevidí ani PC.. Staci když si nastavis aby ti zobrazoval i skryte a mas po problemu
Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
- přispěvatel
- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
- smartguru
- Zařízení: Lumia 930
Podle toho jakej mas os... U win 8x je to v tento počítač a nahoře v ribbobu zobrazeni a tam zaskrnout skryte.. U ostatních win je to také v nastavení zobrazení a tam nějak moznosti a nekde tam už si to nepamatuju.. Jinak Google ti pomuze
-
- smartguru
Pokud mate zapnuté vyzvánění zavrni jen 2x pokud ale mare stlumene zvuky vybruje neustále
-
- přispěvatel
Aha tak v PC vím kde se to nastavuje. Já myslel ze to jde nastavit i v mobilu.Dragonerix wrote:Podle toho jakej mas os... U win 8x je to v tento počítač a nahoře v ribbobu zobrazeni a tam zaskrnout skryte.. U ostatních win je to také v nastavení zobrazení a tam nějak moznosti a nekde tam už si to nepamatuju.. Jinak Google ti pomuze
-
- smartguru
No jedine ze bys použil snad total commander to umí nebo zkusit jinou app pro práci se soubory
-
- přispěvatel
Jiné aplikace jsem zkoušel a taky nic...
-
- přispěvatel
- Zařízení: NOKIA Lumia 930
100% mi na lumii 1020 (8.1-cyan) vibroval stále počas vyzvanania. Dufam ze to napravia ak je to len na Denim
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Mám lumii 1520 (8.1 cyan) a zavibruje pouze 2x
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak, zavibrovani dvakrat nema nic spolecne s Denim, Cyan apod.Zalezi na melodii, u nekterych vibruje po celou dobu, u nekterych (vetsiny) jen dvakrat na zacatku.Bylo tomu uz tak na Cyan, dokonce Black atd.Je to i ve starych recenzich, z ktere cituji
"Také mi u Windows Phone nevyhovuje způsob upozorňování vibracemi na příchozí hovor – telefon pouze několikrát zavibruje a poté už zní jen vyzvánění, což někdy pro všimnutí si příchozího hovoru nestačí.
"Také mi u Windows Phone nevyhovuje způsob upozorňování vibracemi na příchozí hovor – telefon pouze několikrát zavibruje a poté už zní jen vyzvánění, což někdy pro všimnutí si příchozího hovoru nestačí.
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 7
Sorry, že to dávám sem, ale existuje na L930 nějaké řešení/apka pro přehled , kde bych mohl checknout se mi pohybují děti s telefony Android popř.Apple? (u iOS x iOS je to jednoduché sdílení family nebo friends, Android x adoid taky) ale jak by se dalo řešit WF x Android, popř. WF x iOS. Díky
-
- smartguru
Jde to třeba od operátor zpetne ti prijde SMS s polohou. Ale zda existuje app taky by mě zajimalo
-
- přispěvatel
Tak když jsem zobrazil skryté soubory tak jsem vše viděl.. Nakonec jsem písničky nahrál do nove složky mo3 a už jsem vše viděl normálně i v průzkumníkovi v telefonu. Takže konečně vyřešeno.
Ještě mi schází (z androidu) v telefonim seznamu kontakty oblíbené.. U androidu krasne na prvních místech.. Tady jsem nic podobného nenašel.
Ještě mi schází (z androidu) v telefonim seznamu kontakty oblíbené.. U androidu krasne na prvních místech.. Tady jsem nic podobného nenašel.
- stm01
- častý přispěvatel
- Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB
Pokud klikneš na kartu LIDÉ, tak o dvě obrazovky doprava nebo jednu doleva ,máš na obrazovce službu PROSTORY a SKUPINY. Zde si můžeš vytvořit skupiny jako oblíbené a poté je přidat na úvodní obrazovku.
Telefon - rychle vytáčení nestačí?
-
- smartguru
Skupiny a prostory budou rušit, moc bych si na to nezvykal
-
- přispěvatel
Super. Dk za tipy
O tom rušení jsem četl. Tak jsem si vytvořil ty rychle vytáčení
O tom rušení jsem četl. Tak jsem si vytvořil ty rychle vytáčení
- stm01
- častý přispěvatel
- Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB
I kdyby ty skupiny rušili, tak stačí si vytvořit složku na ploše z přidaných kontaktů na plochu. Ty kontakty na plochu půjdou přidávat vždy.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Iphone 7 128 black
Přátelé, je možné někde stáhnout poslední nebrandovaný CZ firmware pro 930tku ? Mám na mysli je někde nějaký server s linkama ? Nikde jsem nic nenašel, vše mě přesměrovává na Navifirm+... Mám telefon brandovaný na nějaké italy a rád bych se toho zbavil.
Díky
Díky
Skor myslis, ze mas firmware urceny pre taliansky region. Italy si nechaj, dostavaju updaty medzi prvymi.
Tu mas pekny navod cez Nokia Care Suite
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515453
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Iphone 7 128 black
Dík za radu, to může být zajímavý poznatek
Telefon mám pár dnů, co se dalo jsem odstranil, jen po každém updatu se mi tam objevily nějaké italské programy (naštěstí jdou odstranit) a při spouštění telefonu mi problikne nějaká italská obrazovka.
Jinak nic.
Uvidím, možná to tak nechám.
Telefon mám pár dnů, co se dalo jsem odstranil, jen po každém updatu se mi tam objevily nějaké italské programy (naštěstí jdou odstranit) a při spouštění telefonu mi problikne nějaká italská obrazovka.
Jinak nic.
Uvidím, možná to tak nechám.
Pěkný návod. Díkymyscho wrote:Skor myslis, ze mas firmware urceny pre taliansky region. Italy si nechaj, dostavaju updaty medzi prvymi.
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515453