Kde je čeština?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
vlk
nováček
nováček

Kde je čeština?

Post by vlk »

Nechal jsem si do Vizy flashnout WM6 i s češtinou, ale po Hard resetu je tam angličtina. Sice s tím nemám problém, ale... Pochybuju, že se dá čeština někde zapnout, ale měl jsem za to, že je součástí ROM. Nebo je možné, že byla dodatečně doinstalovaná a HR ji smazal?
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

Pokud byla nahrana nova ROM, tak by CZ mela byt v ni. A snad by se mela chtit instalovat uz po nahozeni systemu. Pokud ji tam ale nekdo dodatecne nahraval (coz se mi zda blbost, protoze kazdej kdo to dela musi pocitat s uzivatelovim HR), tak se po HR smazat mohla. ale lip ti poradej jini.
vlk
nováček
nováček

Post by vlk »

Přesně to si myslím. Že by byla doinstalovaná a smazala se HR se mi zdá dost nepravděpodobný, nicméně po naběhnutí se nic neinstaluje...
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

vem total commander, běz do adresniho řadku a tam zadej \Extended_ROM\ a potom se podivej jestli tam neni ňakej soubor podobajici se CZ instalačce (bo spustiš EXE)
vlk
nováček
nováček

Post by vlk »

Dík. Je tam AutoRun.exe, cusTSK.exe a spousta CABů. Pokusím se z toho něco vymyslet.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

zkus spustit autorun.exe, mělo by se províst customizace (jestli ta ROM obsahuje vlastní ext.)
vlk
nováček
nováček

Post by vlk »

Autorun.exe hlásí, že probíhá customizace, ale celý to trvá asi vteřinu, pak se restartuje a nic. Zkusil jsem pár těch CABů, který se tvářej jako lokalizace, a teď mám pár položek česky a zbytek anglicky. Štve mě, že jsou většinou od T-mobilu a nerad bych si tam natahal růžovej balast.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”