Windows 10 Mobile: Release preview
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Windows 10 Technical Preview for Phones
Mne osobne sa nové UI celkom páči. Čo mi vadí je UX v dialer a alarm menu. že treba ťukať na tie možnosti miesto swipovania vpravo/vľavo. Dúfam, že toto sa vyrieši. Dávam tomu čas, keďže je to prvý build.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Technical Preview for Phones
Klávesnici mam z vlastní zkušenosti ;) ale moc mi swipe nevyhovuje... Já taky UI ani UX neřeším, jenom někteří tady z toho dělají aféru 
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Tá swipe klávesnica celkom potešila, snáď bude aj v slovenčine a bude fungovať dobre. V anglickej verzii ju používam a som veľmi spokojný, tak slovenská verzia bude jedno veľké plus.
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Pro mně je zásadní to nefungující nastavení v quiet hours - dokud tohle nebude fungovat,tak to nenahodim.
Zkoušel někdo podle tohoto popisu instalovat W10 TP na nepodporovaný telefon ?CageJ wrote:spis pls:D
http://smartmania.cz/bleskovky/komunita ... umii-10211" onclick="window.open(this.href);return false;
ASPON ENG
Mám dotaz, jak jde rychle odpovědět na SMS je z notifikační lišty...jde odpovědět takhle i na zprávu z FB messengeru? 
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
mas namysli "pivot" a stazuje sa na to kopa ludi tak dufam ze to vratiaIgorVysoky wrote:Mne osobne sa nové UI celkom páči. Čo mi vadí je UX v dialer a alarm menu. že treba ťukať na tie možnosti miesto swipovania vpravo/vľavo. Dúfam, že toto sa vyrieši. Dávam tomu čas, keďže je to prvý build.
ano, ale nefunguje to na kazdu appkuchytil123 wrote:Mám dotaz, jak jde rychle odpovědět na SMS je z notifikační lišty...jde odpovědět takhle i na zprávu z FB messengeru?
Podle tohoto postupu: http://smartmania.cz/bleskovky/komunita ... umii-10211" onclick="window.open(this.href);return false;
se mi update na W10 na mobil L520 nedaří...
Po odklepnutí na odkaz: <fiddler root certificate> na této obrazovce:

Se objeví toto:

a to je konečná.... Soubor, který to nenachází se jmenuje FiddlerRoot.cer.
Prosba: co je třeba ještě udělat ( že by nějak lišácky spustit: makecert.exe ?? ), aby to proběhlo ? Díky za rady...
EDIT: Končí to tedy na bodě 8 až 9 popisovaného postupu v okamžiku pokusu certifikace...
se mi update na W10 na mobil L520 nedaří...
Po odklepnutí na odkaz: <fiddler root certificate> na této obrazovce:

Se objeví toto:

a to je konečná.... Soubor, který to nenachází se jmenuje FiddlerRoot.cer.
Prosba: co je třeba ještě udělat ( že by nějak lišácky spustit: makecert.exe ?? ), aby to proběhlo ? Díky za rady...
EDIT: Končí to tedy na bodě 8 až 9 popisovaného postupu v okamžiku pokusu certifikace...
Me se to taky nedari ani s jednim postupem z xda developers, dostanu se vzdy v insideru ze mi to nabidle buildy ale jak vyberu fast a potvrdim, pockam na reset a nabehne to zase zpet do 8.1 beze zmeny ;)
ty jsi zapomnel podle navodu vyplnit proxy v tvem nastaveni wifi, v tvem pripade na 192.168.0.176 : 8877
ty jsi zapomnel podle navodu vyplnit proxy v tvem nastaveni wifi, v tvem pripade na 192.168.0.176 : 8877
koubis: Díky za reakci. Proxy v nastavení v PC nebo v mobilu ? Prosím případně popiš, díky... 
Zkoušel někdo čistou instalaci Win10? Zajímalo by mě, jestli se zlepšila výdrž baterie nebo je to stejnej žrout?
JJ v mobilu otevri nastaveni Wifi, klikni na tvoji sit, povol proxy a vypln tam ty tvoje udajeJirkaTom wrote:koubis: Díky za reakci. Proxy v nastavení v PC nebo v mobilu ? Prosím případně popiš, díky...
Zkoušel jsi to utnout ( nenechat do resetu) a spustit normální aktualizaci ?koubis wrote:Me se to taky nedari ani s jednim postupem z xda developers, dostanu se vzdy v insideru ze mi to nabidle buildy ale jak vyberu fast a potvrdim, pockam na reset a nabehne to zase zpet do 8.1 beze zmeny ;)
Proxy zkusím, teď mi běží aktualizace OS... Díky za pomoc.
-
veigy
- smartmaniak

Dejte si pozor, že pro možnost instalace musíte mít v telefonu PfD a nainstalované aktualizace....
Tomet: Jak to myslíš, čistou instalaci?
Tomet: Jak to myslíš, čistou instalaci?
Hoj zkousim vsechno mozne ale vzdy se to resetne ikdyz insider shodim a po resetu mi to nikdy aktualizaci nenabidne, no asi budu cekatZkoušel jsi to utnout ( nenechat do resetu) a spustit normální aktualizaci ?
Proxy zkusím, teď mi běží aktualizace OS... Díky za pomoc.
(PfD mam)
veigy - no jako udělat hard reset po instalaci W10. Někdo tu o tom psal, ale jestli byla změna už nenapsal. L830 mi vydrží 50% běžné výdrže a je to zatím jediný důvod proč půjdou W10 z telefonu pryč.
-
veigy
- smartmaniak

Já dělal HR po instalaci a dělalo mi to problémy, třeba nešla nainstalovat aplikace Windows Insider.... Je pravda, že výdrž byla asi o kapku lepší.... Ale nevím, jaká je původní výdrž na WP 8.1... L630 DS
Šly Ti po HR data? Mně to hlásilo chybu Přísupový bod a nešly mobilní data. Jinak baterka byla znatelně lepší než po OTA updatu
-
veigy
- smartmaniak

Data šly.... Ale je evidentní, že nelze HR doporučit ...
V podstatě potvrzuji stejné chování... Ještě budu laborovat...koubis wrote:Me se to taky nedari ani s jednim postupem z xda developers, dostanu se vzdy v insideru ze mi to nabidle buildy ale jak vyberu fast a potvrdim, pockam na reset a nabehne to zase zpet do 8.1 beze zmeny ;)