jakou čtečku ebooku
jakou čtečku ebooku
Chtěl bych se zeptat, zda existuje čtečka ebooku pro windows phone, ktera se umi synchronizovat s eink čtečkou? Zatím jsem objevil pouze Amazon kindle, ale ten neumí v mobilu knihy odjinud než z Amazonu.
jakou čtečku ebooku
Zkus Wooky , tam můžeš nahrát myslím knihy i do Pocketbooku i do Kindla a každé zařízení se otevře tam kde si skončil na jiném.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Honor 8
jakou čtečku ebooku
Bookviser je opravdu dobrá ale neumí synchronizovat s jinou čtečkou elektronických knih (s jiným zařízením).
jakou čtečku ebooku
Bookviser se synchronizuje mezi všemi Windows zařízeními. Něco co by se synchronizovalo napříč platformami snad ani neexistuje
-
- častý přispěvatel
jakou čtečku ebooku
Bookviser Reader Premium dneska zdarma ! Na elink ctecce nejde pripojeni pres wifi na OneDrive ?
jakou čtečku ebooku
samo že přes wifi se dostanu na onedrive i na čtečce ale neotevře knihu tam kde jsem skončil na na jiném zařízení
jakou čtečku ebooku
To samozřejmě nefunguje a fungovat ani nemůže, musela by to být shodná aplikace, která si to nějak otaguje.
jakou čtečku ebooku
jak píši nahoře Wooky by to umět měla
jakou čtečku ebooku
Amazon Kindle určitě ne. Naivně jsem si myslel, že budu moci synchronizovat telefon s obsahem na mém Kindle 3G. Naprosto k ničemu v ČR, pokud tedy nechceš číst knížky v anglickém jazyce.
Určitě zkus Bookviser Reader Premium, který je nyní zdarma. Jinak stojí cca 100kč normálně.
Knížky můžeš do čtečky přidávat mnoha způsoby: Nahraješ jí do paměti telefonu, přes OneDrive, prohledáš internet, nebo přes účet Bookviser, atd.
Doporučuji vyzkoušet, zvláště když je nyní zdarma.
Určitě zkus Bookviser Reader Premium, který je nyní zdarma. Jinak stojí cca 100kč normálně.
Knížky můžeš do čtečky přidávat mnoha způsoby: Nahraješ jí do paměti telefonu, přes OneDrive, prohledáš internet, nebo přes účet Bookviser, atd.
Doporučuji vyzkoušet, zvláště když je nyní zdarma.
jakou čtečku ebooku
skusit mozes este toto ci to vie synchro v ramci viac zariadeni..synchro z pc to vie
pre mna naj citacka..
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 2281342139" onclick="window.open(this.href);return false;
pre mna naj citacka..
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 2281342139" onclick="window.open(this.href);return false;
jakou čtečku ebooku
Ano tu také používám kvůli zvládnutí formátu mobi.
jakou čtečku ebooku
zvlada aj pdf
iank vcera som si bookviser premium nainstaloval a o par minut siel prec..
Divne to pocita stranky..uvadza ich dvojnasobny pocet a listuje po dvoch stranach
Ku koncu mi uplne zblbol..nevedel som sa dostat do podmenu "vzhlad" ..vyhodilo mi to stale chybovu hlasku..to sa mi na wp stalo prvykrat
iank vcera som si bookviser premium nainstaloval a o par minut siel prec..
Divne to pocita stranky..uvadza ich dvojnasobny pocet a listuje po dvoch stranach
Ku koncu mi uplne zblbol..nevedel som sa dostat do podmenu "vzhlad" ..vyhodilo mi to stale chybovu hlasku..to sa mi na wp stalo prvykrat
-
- častý přispěvatel
jakou čtečku ebooku
Nic takoveho jsem nezaznamenal. Predtim jsem mel Bookviser taky, i kdyz ne Premium a v pohode, nacitani, vsechno.
jakou čtečku ebooku
je tam nova verzia
jedione co sa mi pacilo,bola mierne vysia rychlost nacitania knihy oproti Tucan readeru
jedione co sa mi pacilo,bola mierne vysia rychlost nacitania knihy oproti Tucan readeru
jakou čtečku ebooku
Mám Bookviser Premium a vše běží naprosto korektně.
jakou čtečku ebooku
Jen je škoda, že neumí formát .azw od Amazonuhyky wrote:Mám Bookviser Premium a vše běží naprosto korektně.
jakou čtečku ebooku
ak ti funguje korektne,tak mas zrejme stastie,alebo si to tak intenzivne nenastavoval ako ja..ja som sa s tym hral polhodinu a zrazu sa aplikacia zlozila ..