Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
BigBoy111111
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 830 Black

Post by BigBoy111111 »

Ahojte, ešte včera večer mi moja 830-ka ponúkla aktualizáciu, dnes ráno som to nainštaloval . Číslo revízie firmvéru je 02040.00021.14521.55002......viete mi niekto prosím povedať čo sa zmenilo?

EDIT: mám ešte dva postrehy.....keď mám spustený prehrávač hudby tak vždy pri prechode na hlavnú obrazovku sa animácia sekne, nech to spravím aj 5x za sebou sekne sa vždy :cry:
Druhá vec je, že keď si z aplikácie FB otvorím nejaký link, ktorý ma hodí do IE a čítam si trebars nejaký článok tak po stlačení šípky späť ma to namiesto do FB app hodí na domovskú obrazovku.....toto sa mi nestáva až tak často ale je to veľmi otravné :x
karel55555
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Samsung Galaxy S9

Post by karel55555 »

BigBoy111111 wrote:Ahojte, ešte včera večer mi moja 830-ka ponúkla aktualizáciu, dnes ráno som to nainštaloval . Číslo revízie firmvéru je 02040.00021.14521.55002......viete mi niekto prosím povedať čo sa zmenilo?

EDIT: mám ešte dva postrehy.....keď mám spustený prehrávač hudby tak vždy pri prechode na hlavnú obrazovku sa animácia sekne, nech to spravím aj 5x za sebou sekne sa vždy :cry:
Druhá vec je, že keď si z aplikácie FB otvorím nejaký link, ktorý ma hodí do IE a čítam si trebars nejaký článok tak po stlačení šípky späť ma to namiesto do FB app hodí na domovskú obrazovku.....toto sa mi nestáva až tak často ale je to veľmi otravné :x
U mne se stejným číslem FW vše OK
BigBoy111111
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 830 Black

Post by BigBoy111111 »

Robil som aj flash cez ten recovery tool a robí mi to stále.....neviem v čom môže byť problém.....ináč po tomto update sa Lumia Camera spúšťa bleskovo
Marty04
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia 8

Post by Marty04 »

Buď mám smůlu nebo je chyba jinde. Objednal jsem si odjinud ten zelený zadní kryt a opět nesedí. :evil: Společně s ním jsem objednal i bílý a ten je v pohodě... tak jako nechápu. :roll:
jaroslavii
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by jaroslavii »

Jo. S tima krytama je to jak na houpačce, něco sedí něco ne. Mě taky moc nesedí, ale 0,4mm nebudu řešit.
Marty04
smartguru
smartguru

Post by Marty04 »

Taky už to nebudu řešit... mám oranžový, ten mám nejradši a teď se mi snad i víc líbí ten bílý než zelený. :lol:
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Post by Dragonerix »

Pokud to dělá i po recovety tak bejt tebou neobnovuji zálohu asi tam natáhne něco špatného.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Nekdy mi vypadne exproler, chci neco vyhledat a prohlizec se zavre. :-( Nejak tu stabilitu prestavaji mit.
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Post by Dragonerix »

Zkus softreset me někdy pomize když něco padá nebo nejde spustit
Vodafone CZ
nováček
nováček
Zařízení: Vodafone

Post by Vodafone CZ »

jaroslavii wrote:Mám problém, pokud ztratím někde signál kde není a poté se dostanu někam, kde je už mi signál vůbec nenaběhne a musím telefon vypnout a zapnout, pak zas naběhne. Je to nepříjemný a nevím co s tím.. :-(
Dobrý den, v jaké síti (2G, 3G, LTE) se vám tato nepříjemnost stává? Máte LTE SIM kartu? Tomáš
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Ano. Mam LTE kartu Vodafone, nechaval jsem si kartu vymenit za nanosim, vcera jsem preinstalovaval cely system, tak uvidim jak to bude dal, az signal nekde nebude a jestli pak nabehne. J.
Marty04
smartguru
smartguru

Post by Marty04 »

Mám problém... telefon je doma normálně připojen k wifi, ukazuje plný signál i šipečku, že přijímá data, ale jinak nic, co vyžaduje internetové připojení nefunguje. Přitom notebook nemá problém. Nevíte čím to může být?
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

A mas zapnute inteligentni wifi, ja to mam vypnute. Nejak to zkusit prenastavit, vypnout zapnout. Ja s tim problem nemam, a docela dobre wifi chyta. Pokud nic tak nezbyva nez HR.
Marty04
smartguru
smartguru

Post by Marty04 »

No za celých 5 měsíců nebyl jediný problém, až včera večer a dneska ráno. Inteligentní wifi jsem vypnul a nic... HR se mi moc dělat nechce, ale asi mi nic nezbývá. Docela to nasere, když jsem před pár dny dělal flash na Denim přes Lumia software recovery tool.
Tomet
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Tomet »

Nahodil jsem Win10 a čekal jsem to mnohem horší. Měl jsem v plánu to po prohlídnutí shodit a dát FW s aktualizací na Lumia Cameru. Teď bych si tam chtěl Win10 nějakou dobu nechat, ale přijde mi na nich aktualizace FW, abych mohl používat app Lumia Camera? Můj product code je 059W5N2.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Jo, asi nezbyde nez HR. Taky jsem to uz jednou preinstalovaval a vcera zase, blbnul signal a samovolne se zaviral net. Musi si to sednout, je to blby, ale je to tak. Ja byl zklaman uplne jinou veci, a to fotakem. Vcera jsem byl na koncerte fotil jsem i natacel. Ano, bylo tam mene svetla, asi jak to na koncertech byva, ale tak priserny fotky jsem uz dlouho nevidel. Rozmazany, bez snahy realne fotky. Fakt hruza, nechapu, jak tento fotak muzou chvalit do nebes. Mel jsem automatiku a doufal jsem, ze si s tim poradi. Bohuzel. Velke zklamani. Jako kdyz vezmes jakykoliv mobil za 3000. Se svetlem v zadech umi fotit kazdej mobil.
karel55555
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Samsung Galaxy S9

Post by karel55555 »

Tomet wrote:Nahodil jsem Win10 a čekal jsem to mnohem horší. Měl jsem v plánu to po prohlídnutí shodit a dát FW s aktualizací na Lumia Cameru. Teď bych si tam chtěl Win10 nějakou dobu nechat, ale přijde mi na nich aktualizace FW, abych mohl používat app Lumia Camera? Můj product code je 059W5N2.
Ahoj, nemůžu to do své 830 dostat, píše mi to no builds a chce se znova přihlásit na Microsoft účet a končím, registrován na https://insider.windows.com/" onclick="window.open(this.href);return false; jsem, tak nevím, K.
Marty04
smartguru
smartguru

Post by Marty04 »

jaroslavii wrote:Jo, asi nezbyde nez HR. Taky jsem to uz jednou preinstalovaval a vcera zase, blbnul signal a samovolne se zaviral net. Musi si to sednout, je to blby, ale je to tak. Ja byl zklaman uplne jinou veci, a to fotakem. Vcera jsem byl na koncerte fotil jsem i natacel. Ano, bylo tam mene svetla, asi jak to na koncertech byva, ale tak priserny fotky jsem uz dlouho nevidel. Rozmazany, bez snahy realne fotky. Fakt hruza, nechapu, jak tento fotak muzou chvalit do nebes. Mel jsem automatiku a doufal jsem, ze si s tim poradi. Bohuzel. Velke zklamani. Jako kdyz vezmes jakykoliv mobil za 3000. Se svetlem v zadech umi fotit kazdej mobil.
Už jsem to vyřešil. Vymazal tu wifi z telefonu a vypl ho. Poté jsem vypl a zapl routr a když naběhl, tak jsem zapl telefon a připojil se a už zase funguje.
Jinak mám s Lumia camera jen dobré zkušenosti. Je o krok dál než ostatní telefony za horších světelných podmínek.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Oni jsou 2 druhy tech lumia camera..jeste classics
Marty04
smartguru
smartguru

Post by Marty04 »

Já vím... Každá fotí trochu jinak. Classic má někdy lepší barvy, méně šumu, ale horší ostrost a méně detailů. Camera 5 má lepší ostrost, v noci trochu více šumí, ale zase je zde více detailů a v noci má lepší vyvážení bílé... takže večerní ulice vypadá, tak jako ve skutečnosti a ne jako by tam svítily bílé zářivky.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”