Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Tak mi to problikáváni displeje nedalo a začal jsem zkoušet všechno možný. Zatím to vypadá, alespoň u mě, že po vypnutí nfc blikání přestalo
. No, uvidíme...
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
Vyuzivate natívny sporič baterie? Po zapnutí mi ponukne vydrž o cca 3 h. viac, takže ziadn hitparáda.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Pokiaľ.viem on to rata podľa tvojho nedávneho pouzivania, takže mu zasa never.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
vyskusaj ccely den so sporicom a potom bez neho a uvidis kolko ti ponuka naviac...
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Spominam na LG G2 a surfovanie na WiFi skoro 11 hodín v kuse, alebo vydrž skoro dva a pol dňa pri bežnom pouzivani.Čakám na rychlonabijaci kabel, lebo batéria v L930 je traga.
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
1) co je rychlonabijeci kabel?
2) pokud to existuje a zapojist to do PC tak z toho vytahnes max 0,5A a pokud do originál nabijecky tak 1,5A a tam staci i originál kabel. Pokud mas nekde zdroj třeba s 2A tak rychlonabijeci asi zpociva v tom ze bud je tlustejsi ale zbytecne a nebo má odstřižené data a to nemá absolutně vliv.
2) pokud to existuje a zapojist to do PC tak z toho vytahnes max 0,5A a pokud do originál nabijecky tak 1,5A a tam staci i originál kabel. Pokud mas nekde zdroj třeba s 2A tak rychlonabijeci asi zpociva v tom ze bud je tlustejsi ale zbytecne a nebo má odstřižené data a to nemá absolutně vliv.
S tím souhlasím, G2 byla držák. To 930 je daleko horší. Mohl bych zase sáhnout po 1520, ale nechci tak velký phone.Tomaš K wrote:Spominam na LG G2 a surfovanie na WiFi skoro 11 hodín v kuse, alebo vydrž skoro dva a pol dňa pri bežnom pouzivani.Čakám na rychlonabijaci kabel, lebo batéria v L930 je traga.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Je to nejaký SoniCabel pravdepodobne ešte bude vo vývoji,ale podobne alternativy budú čoskoro.Princíp bude v eliminovan strát pri nabíjaní.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Mám nabíjačku z tabletu 5,2V 2A. Môžem ju používať na Lumiu 930, ktorá ma parametre nabíjačky 5V 1,5A? Bude sa mi nabijat rýchlejšie? A čo vplyv na bateriu a mobil?
-
Dragonerix
- smartguru

Dle mého to bez problémů zapojit můžeš.. Bezne se používají třeba 2A ze samsungu do auta pri navigaci... Tady se to resilo. A co se 5,2V týká tak telefon má ochranu takže bud v klidu. Rychleji se nabijet bude hlavně s denim.. Ale spis bude schopnej se nabit i při plném vytížení.
Ještě než to zapojist nech si to od někoho zde naforu potvrdit
Ještě než to zapojist nech si to od někoho zde naforu potvrdit
-
Dragonerix
- smartguru

Mam dotaz. Když je mobil třeba L735 kde jde vyjmout baterie tak je na ni 6 měsíců záruka. Ale jak je to se zárukou u L930 má také 6 měsíců ač koliv si ji uživatel nemůže vyměnit a nebo zde platí stejná záruka jako na mobil jelikož je pevnou součástí? Tohle mě opravdu zajímá.
Je to takto:
1) 6 měsíců je záruka na KAPACITU baterie...prostě při reklamaci servis provede test, a když má ještě vnitřní odpor a kapacitu v mezích udanou výrobcem, je vše v pořádku.
2) na funkčnost jsou v ČR vždy klasicky 2 roky - čili pokud ten mobil s ní nepůjde vůbec zapnout, máš nárok na výměnu té baterie - a je úplně jedno jestli jde o uživatelsky neměnitelnou baterii jako v L930.
Snad je teď vše jasné.
1) 6 měsíců je záruka na KAPACITU baterie...prostě při reklamaci servis provede test, a když má ještě vnitřní odpor a kapacitu v mezích udanou výrobcem, je vše v pořádku.
2) na funkčnost jsou v ČR vždy klasicky 2 roky - čili pokud ten mobil s ní nepůjde vůbec zapnout, máš nárok na výměnu té baterie - a je úplně jedno jestli jde o uživatelsky neměnitelnou baterii jako v L930.
Snad je teď vše jasné.
-
Dragonerix
- smartguru

Aha super. Jasne to je to sem tenkrát tedy tu baterii nemusel vyhazovat z N8 :D
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
NFC mam vypnuty a problikava to stejne. Doufam, ze udelaji opravu co nejdrive.mZ80 wrote:Tak mi to problikáváni displeje nedalo a začal jsem zkoušet všechno možný. Zatím to vypadá, alespoň u mě, že po vypnutí nfc blikání přestalo. No, uvidíme...
-
Dragonerix
- smartguru

Podleme pokud se planuji nějaké opravy které nebrání jinak základní funci telefonu se dostanou až spolu s Win10
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Mně to dělá u Exploreru, ten problikává jak stromeček, než se načte a usadí stránka.
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
to vám tady vsem na 930 blika displej?:)
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
tak to je teda pekne, hledal jsem nejake video na youtube ale nenasel jsem... je to moc blbe?
-
Dragonerix
- smartguru

Me neblika spolecne s denim putoval do servisu jako VIP pod dohledem Microsoftu kvůli nezdarene předchozí opravě u cellnetu...
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Me se to deje na zacatku kdyz poklepu a objevi se tapeta, tak ta 2x problikne, neni to tak hrozne, ale je to neco, co tam byt nema, takze to bud prejdeme nebo ne. Jinak mi jde telefon normalne. Oni to opravi, ale asi opravdu az s prichodem W10, a nebo to opravi nejaka aplikace, treba dotyk.