Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
-
Mizlerek007
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
jj já to chápu, ale za cca 10dní si nestěžovala na nic... je na managerské pozici, takže hodně volá, používá net kvuli emailu počasí atd, a fakt nic nenormálního telefon nedělá, nastavoval jsem jí ho po spuštění od live učtu až po instalaci poslední app a za den co jsem to měl jsem nespozoroval nic co by mě omezilo bit při hraní např angry birds... telefon má denim ale neřeknu jakou verzi SW to bych napsal večer... takže uvidíme co to bude dělat, nejní nic jednodušího než ho dojít vrátit ;)
Jestli někomu nevadí, že vyhodí +-3500 za mobil, který nereaguje jak má a občas dokáže člověka slušně vytočit, tak to je super a koupě a jděte do toho!
Ale ostatním, kteří chcou za své peníze plně funkční a spolehlivý stroj doporučuji vyhněte se jí ZATÍM velkým obloukem.. Minimálně do doby, než MS začne prodávat funkční revizi, nebo bug nějak fixne. Pak by to mohl být skvělý telefon za tu cenu, ale uvidíme jak to vše dopadne..
Btw můj názor je možná lehce ovlivněn tím, že mi rukou prošli 3kusy a u všech jsem nebyl schopný napsat sms
Ale ostatním, kteří chcou za své peníze plně funkční a spolehlivý stroj doporučuji vyhněte se jí ZATÍM velkým obloukem.. Minimálně do doby, než MS začne prodávat funkční revizi, nebo bug nějak fixne. Pak by to mohl být skvělý telefon za tu cenu, ale uvidíme jak to vše dopadne..
Btw můj názor je možná lehce ovlivněn tím, že mi rukou prošli 3kusy a u všech jsem nebyl schopný napsat sms
-
bery1970
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE
tak mi umřel display complette, takže zítra jdu reklamovat 
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Pokud ti umřel v rámci 14dni tak ho jednoduše vrat. A pokud umřel v rámci půl roku udělal bych to samébery1970 wrote:tak mi umřel display complette, takže zítra jdu reklamovat
-
lacikaboss
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 820
Podla mna je viac nefunkcnych verzii ako funkcnych.
Ked som si prebehol recenzie, dost casto sa tam vyskytovala nepresna klavesnica. Pricom klavesnicu ma ms dobru, len dotyk na 535 uz je na figu.
Ked som si prebehol recenzie, dost casto sa tam vyskytovala nepresna klavesnica. Pricom klavesnicu ma ms dobru, len dotyk na 535 uz je na figu.
-
bery1970
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE
tak co se týče dotyku patřím k těm št'astnějším,maličko horší manipulace se zoomem, ale jinak ok.
psaní naprosto bez problémů.s telefonem jsem byl spokojenej až na nespolehlivou funkci probuzení poklepem a velmi nepřesné určení polohy přes gps.
psaní naprosto bez problémů.s telefonem jsem byl spokojenej až na nespolehlivou funkci probuzení poklepem a velmi nepřesné určení polohy přes gps.
-
Mizlerek007
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
tak tady je sestavení na Lumii 535 co má matka... zkoušel jsem psát, zoomovat atd a prostě vše běží, tak bud jsem měl štěstí a koupil jsem dobrej kus nebo jsem to zkoušel blbě... každopádně zatím (ťuk ťuk) snad se nic neprojeví...
- Attachments
-
- wp_ss_20150208_0001.jpg (82.13 KiB) Viewed 5771 times
Zkus se prosim podivat na datum vyroby je to tusim v nastaveni - bonusy+info - uplne dole. Ja tam mam 15.12.2014.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Datum sestaveni dane rom jen doplnim, aby to nekdo nevzal jako datum vyroby telefonu.
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 535
Kdo se v tom vyznate, je nějaká možnost požadovat vraceni peněz, když telefon odešel do měsíce od koupe? Mam pocit, ze byla naka pulrocni lhůta, ale nejsem si jista.
ups
ja to tak vzal. V tom pripade to neni az tak dulezite. Omlouvam se.
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

Tak jsem se informavala, a do půl roku mohu odstoupit od smlouvy, a požadovat vrácení peněz. Tak doufám, že setos bude seriózní, a peníze mi na mou žádost vrátí, jelikož mi telefon nespadl, nenamočil se ani nic podobného. Prostě zhasnul a finíto :D
Koukala jsem, že na netu je k sehnání Lumia 735 za cca už 4800, takže půjdu kdyžtak do ní.
Koukala jsem, že na netu je k sehnání Lumia 735 za cca už 4800, takže půjdu kdyžtak do ní.
mňa najviac štve, že ak píšem sms, alebo webovú adresu, alebo niečo do googlu, tak je problém to upraviť. Vačšinou mi to zvýrazní celé slovo, ako keby som ho chcel skopírovať, a keď už sa mi podarí niekde normálne ťuknúť tak skoro nikdy presne tam kde chcem. Chýbajú tomu nejaké navigačné tlačidla (doprava, doľava), aby bolo možné postaviť kurzor presne tam kam chcem.
Nemáte s týmto niekto skúsenosti? Nie je tam nejaká možnosť posúvania sa doprava a doľava? (ja som si nevšimol, že by bola
)
Nemáte s týmto niekto skúsenosti? Nie je tam nejaká možnosť posúvania sa doprava a doľava? (ja som si nevšimol, že by bola
- street-dog
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 LTE / Nokia 6.1
Tady v odstavci: Editace libovolné části textu či slova
PS: Jinak neteř má 535 už od Novýho roku a stále funguje v pohodě a to na tom hraje hry je na netu, atd... takže vlastně cokoliv jinýho než volání
PS: Jinak neteř má 535 už od Novýho roku a stále funguje v pohodě a to na tom hraje hry je na netu, atd... takže vlastně cokoliv jinýho než volání
a ešte ma štve, že nefunguje odhlásenie z fb messengeru. Síce som našiel návod ako na to - ísť do nastavení a potom kliknúť vľavo hore na tie tri horizonálne čiarky a nájsť možnosť odhlásiť sa. Ale na lumii to nejde, lebo sa tie tri čiarky nachádzajú hore, kde je zobrazený signál a upozornenia, takže to tam vobec neberie dotyk (testoval som to na multitouch).
A to zase nesouhlasím. Ono vždycky to vypadá, že to je obrovský problém a kvantum nefunkčních kusů, ale spíš je to jenom tím, že se ozvou lidé, kterým něco nefunguje, protože ostatní nemají potřebu někde něco zveřejňovat, natož koukat, co sem kolem toho telefonu děje. Problém to je, to určitě, ale rozhodně ne 90% špatných a 10% dobrých zařízení, jak se tu někteří snaží mylně uvádět.lacikaboss wrote:Podla mna je viac nefunkcnych verzii ako funkcnych.
Já mám doma dva exempláře (jeden já a druhý přítelkyně), máme je už měsíc a ten telefon bych nevyměnil. Dokonce na tom i v pohodě hraju a nesetkal sem se s tím, že by dotyk reagoval nějak špatně. Jedné mínus je zoom dvěma prsty, ale stačí s tím chvilku pracovat a ani vám to nepřijde.
Jediné, kdy člověk vidí nedostatek je multitouch test, ale jinak bych na to ani nepřišel. Psaní v pohodě, rychlost maximální spokojenost po sekaném droidu od Samsungu, takže za mě palec nahoru, jsem prostě spokojen a mladá jakbysmet.
-
lacikaboss
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 820
no.. ani na ofiko lumia 535 facebook stranke to neostalo bez ohlasu.
Cize problem nie je v jedinej vyexpedovanej zasielky. Kedze su tam ohlasy z celeho sveta.
Je rozdiel nemat defektny telefon a neuvedomovat si jeho defekty.
Hned po zapnuti som zistil,ze ten telefon je nejaky divny. Kedze viem ako presne a rychlo maju lumie reagovat.
Preklepy su ojedinele. Na fruit ninja mam dokonca rekord, ale Solitaire sa ovlada otrasne.
O zoomovani ani nehovorim.
Sam priznavas, ze aj tvoj blbne. Je smutne, ked trapna 530tka je na tom lepsie ako tento budget trhak.
Cize problem nie je v jedinej vyexpedovanej zasielky. Kedze su tam ohlasy z celeho sveta.
Je rozdiel nemat defektny telefon a neuvedomovat si jeho defekty.
Hned po zapnuti som zistil,ze ten telefon je nejaky divny. Kedze viem ako presne a rychlo maju lumie reagovat.
Preklepy su ojedinele. Na fruit ninja mam dokonca rekord, ale Solitaire sa ovlada otrasne.
O zoomovani ani nehovorim.
Sam priznavas, ze aj tvoj blbne. Je smutne, ked trapna 530tka je na tom lepsie ako tento budget trhak.
No uvidíme:
http://winsupersite.com/windows-phone/l ... ssues-soon" onclick="window.open(this.href);return false;
http://winsupersite.com/windows-phone/l ... ssues-soon" onclick="window.open(this.href);return false;
-
faoltiarna
- častý přispěvatel

Zajímalo by mě, zda mi po opravě displeje přestane blbnout dotyk... Vzhledem k tomu, že jej budou muset asi celý vyměnit, tak by to teoreticky mohlo daný problém vyřešit... nebo taky zhoršit. Každopádně jsem zvědavá.
Nebýt student a mít peníze navíc, tak prodám 535 a koupím 735, ani ne tak proto, že by mi blbnul dotyk (na té mé lumii je to takřka neznatelné), ale kvůli tou, že ten pětipalcový displej už je moc velký, špatně se mi drží, a selfie bych s tím v životě bez tlačítka spouště nevyfotila (což není nic zásadního, ale naštve to).
Nebýt student a mít peníze navíc, tak prodám 535 a koupím 735, ani ne tak proto, že by mi blbnul dotyk (na té mé lumii je to takřka neznatelné), ale kvůli tou, že ten pětipalcový displej už je moc velký, špatně se mi drží, a selfie bych s tím v životě bez tlačítka spouště nevyfotila (což není nic zásadního, ale naštve to).
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
V mém okolí jsou dvě L535, jedna DS a druhá SS, a oběma blbne dotyk úplně stejně (při velkém přítlaku na strany telefonu)... Takže očekávám, že dotyk zůstane stejný....
Ještě dotaz: Jaké barvy a verze jsou matné a jaké lesklé?
Ještě dotaz: Jaké barvy a verze jsou matné a jaké lesklé?