Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
Drzi sa lepšie lebo ju "citim" v ruke. Glanz mi vôbec nechýba , niekomu zaiste môže/ Naucil som sa využívať cloud a mam stále volnych cez 18GB. Je pravda že nehrajem hry. Predsa mi už nie je dvadsať
Každý máme svoje priority a o tom to je.
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
souhlas, glanc není třeba, když displej reaguje na poklep a vidíš na něm vše co potřebuješ... naopak to považuji za lepší, když telefon leží na stole, neláká to pohledy, co mám v kalendáři za upomínku a pod...
souhlas i s cloudem, kartu jsem neměl 3 roky v Nokii E7-00 a nechyběla mi...
P.S. sice žiji v Česku, ale na Slovensku jsem v době společného státu studoval na VŠ
souhlas i s cloudem, kartu jsem neměl 3 roky v Nokii E7-00 a nechyběla mi...
P.S. sice žiji v Česku, ale na Slovensku jsem v době společného státu studoval na VŠ
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
zdravím. muze mi nekdo rict jak hraje 930 ve sluchatach? slisel jsem ze 830 nic moc, mám rád když si muziku trochu uziju
a jeste jedna vec, je velky rozdil ve vydrzi na beterce mezi 830 a 930? a ve kvalite fotografii?:) díky
a jeste jedna vec, je velky rozdil ve vydrzi na beterce mezi 830 a 930? a ve kvalite fotografii?:) díky
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Kde jsi slyšel, že 830 nic moc? Řeším totiž, čím nahradit 920 a ta hraje tragicky. Rozhoduju se mezi 830 a 930 a spíš jsem se klonil k 830 (kvůli glance a IPS displeji)
Jinak co se týká kvality fotek, je to kromě rozlišení prakticky srovnatelné. http://smartcam.club/node/3184" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak co se týká kvality fotek, je to kromě rozlišení prakticky srovnatelné. http://smartcam.club/node/3184" onclick="window.open(this.href);return false;
-
lasted
- přispěvatel

nekde jsem na to narazil tady na foru už ale nevím kde.. u mě je to taky dulzity udaj. a porad nevim jestli 830 nebo 930.. radsi bych lepsi vydrz, fotak, audio vystup, slot na sd... ale to bych chtel asi moc kdyby to splnilo vse:)
Tak to potom 1520 
Mě by zase zajímalo jestli hraje dobře oproti asi stejně tragicky hrající 925 :D
já zase řeším dilema 930 vs 1520 vs 830
já zase řeším dilema 930 vs 1520 vs 830
-
lasted
- přispěvatel

Jo to jsem nenapsal. Taky vybírám mezi 1520, 930 a 830. Z1520 mi přijde dost dráha... Jinak v pohodě. Ma vše:)
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Ahoj,
Dnes som mal nečakane štyri restarty. Jeden dokonca počas videohovoru Skype. A pocas surfovania. Stalo sa vám to? Moc apk. v mobile nemam, tak netusim co to bolo. Zhodila vám nejaká aplikácia vašu Lumiu?
Dnes som mal nečakane štyri restarty. Jeden dokonca počas videohovoru Skype. A pocas surfovania. Stalo sa vám to? Moc apk. v mobile nemam, tak netusim co to bolo. Zhodila vám nejaká aplikácia vašu Lumiu?
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Já zatím bez problémů
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nestalo, byl bych na pozoru, velice nestandardni chovani.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Jediná zmena, co som spravil bolo nastavenie zamykaciej obrazovky na počasie MSN. Zmenil som to radšej zase na foto, tak uvidím.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Sorry, za jednoduchou otazku, ale nemam, tak nevim, jaky je vlastne zamek tel na 930 resp WF? Znak, 4-6mistny kod ci co?Diky
-
partykiller
- nováček

- Zařízení: Lumia 930
Mám v plánu zakoupit 930 místo aktuálního BB Z10. Už delší dobu mě láká vyzkoušet WP. Chci se zeptat jak je to s multitaskingem? Lze třeba pustit youtube video, a s telefonem dal pracovat aniž by se pauzlo po minimalizaci? Hodně to využívám. Pls ještě na co si dát pozor při koupi. Z vlákna jsem pochopil zaměřit se na vystoupli displej, boky telefonu a vrzajici kryt. Diky
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Chci se zeptat. Na jakou vzdálenost by mel fungovat senzor vzdálenosti. Myslím ze je to proximity ale nevím, proste ten když volate že zčerná display. Mě reaguje od 3cm a přijde mi to hodně jelikož před L930 sem mel E7 a ta mě reagavala od 1cm možná ani to ne... Dekuji
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
mne tiez reaguje tak z 2-3cm.
Ale mylsim ze 1 vs 3 je absolutne jedno, akonahle je telefon ma mieste pri uchu vzdialenost nehra rolu aj tak je neovladatelny... a ked uz pri uchu nieje a teda h ochces pouzivat tak obrazovka zasa zapne...
Ale mylsim ze 1 vs 3 je absolutne jedno, akonahle je telefon ma mieste pri uchu vzdialenost nehra rolu aj tak je neovladatelny... a ked uz pri uchu nieje a teda h ochces pouzivat tak obrazovka zasa zapne...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
2-3cm jsou v poradku.
ja uz druhy krat reklamujem ze displej zhasne hned ako vytocim cislo a nefunguje ani dvojklik. najprv vraj vymenili bateriu a fungovalo to asi dva tyzdne. uvidim co vymenia teraz.
-
kllr007
- smartguru

To aspon v stavanom IE mozne nieje. YT moze hrat na pozadi pri zamknutej obrazovke, ale minimalizovane/otvorenie inej karty ho zrusi.partykiller wrote:Mám v plánu zakoupit 930 místo aktuálního BB Z10. Už delší dobu mě láká vyzkoušet WP. Chci se zeptat jak je to s multitaskingem? Lze třeba pustit youtube video, a s telefonem dal pracovat aniž by se pauzlo po minimalizaci? Hodně to využívám. Pls ještě na co si dát pozor při koupi. Z vlákna jsem pochopil zaměřit se na vystoupli displej, boky telefonu a vrzajici kryt. Diky
Presne tak, daj pozor na displej (jednak vysuply, ale hlavne aj farebne podanie a ci ma cistu ciernu aj v tme (tj das cierny obrazok, a pojdes do tmy... musi byt cierna ako uhol... Takisto ci je rovnomerne podsvieteny (ano viem ze AMOLED nema podsvietenie, no u niektorych kusov je urcita cast displeja tmavsia ako zvysok co vidno hlavne na bilej)..
Potom pozor na zadny kryt ci licuje dobre a podobne.
Co sa WP samotneho tyka, ja ho mam rad :D mal som 820, neskor som kupil droid, po par mesiacoch som sa vratil k WP s 920 tu som mal skoro rok potom zasa droid, no po 2 mesiacoch som zasa na WP s 930. Proste na droidoch mi chybali funkcie WP, krasny design a vsetko okolo toho. A hlavne 930 ma skvely fotak a DNG fotky posuva na uplne inu uroven.
-
kllr007
- smartguru

skusil by som skalibrovat proximity senzor v NCSVERCETI wrote:ja uz druhy krat reklamujem ze displej zhasne hned ako vytocim cislo a nefunguje ani dvojklik. najprv vraj vymenili bateriu a fungovalo to asi dva tyzdne. uvidim co vymenia teraz.