Nokia Lumia DENIM update
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Nokia Lumia DENIM update
dik zistil som ze na moj device je len to co mam v telefone, existuje nejaka overena verzia rom kde uz je aj full denim fw?
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Nokia Lumia DENIM update
stiahol som navifrim zadal kod mojho telefonu len navifirm nenasiel nic nove takze sa pytam aku romku tam dat, aby secko fungovalo, nieco overene od nejakeho ineho operatora?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nokia Lumia DENIM update
Po stisknutí kouzelného tlačítka Cancel normálně lze stahovat FW, není to Full Access jak píší ale omezený, leč plně funkční.
Nokia Lumia DENIM update
Dotaz k Navifirmu+ : Ta data (soubory pro flash), která to stáhne, jsou odkud ? Jsou to oficiální data, které poskytuje Nokia (nebo nyní MS ?) z jejích serverů ? Nebo to jsou "obrazy" mobilů, které dá k dispozici někdo jiný, než Nokia ?
Nokia Lumia DENIM update
-Pavel-: To je jistota, nebo domněnka ? Myslím to, že ta data poskytuje Nokia ? (resp.to, že garantuje ta data)
Program Navifirm+ v.3.1 svým ovládáním a způsobem práce na mě působí skoro amatérsky...
Nicméně funguje a je to v tuto chvíli asi jediná možnost, jak získat soubory pro flash "chytrého mobilu"...
Program Navifirm+ v.3.1 svým ovládáním a způsobem práce na mě působí skoro amatérsky...
Nicméně funguje a je to v tuto chvíli asi jediná možnost, jak získat soubory pro flash "chytrého mobilu"...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nokia Lumia DENIM update
Tak mě to po Cancel hází pouze error a znova mě to chce přihlásit a darovat. Ale co již. Care Suite funguje s Data package managerem.
Omluva pokud to tedy zdarma běží.
JirkaTom: Navifirm i dříve nabízel prostě přístup k serverům Nokie. Stejně tak to dělá webová stránka mrcrab.net, taky taháš přímo od zdroje z Nokia/Microsoft serverů. To samé dělá Data Package manager s upraveným konfiguračním souborem pro Care Suite. Amatérsky resp. takto vypadal vždy i před 5 lety.
Omluva pokud to tedy zdarma běží.
JirkaTom: Navifirm i dříve nabízel prostě přístup k serverům Nokie. Stejně tak to dělá webová stránka mrcrab.net, taky taháš přímo od zdroje z Nokia/Microsoft serverů. To samé dělá Data Package manager s upraveným konfiguračním souborem pro Care Suite. Amatérsky resp. takto vypadal vždy i před 5 lety.
Nokia Lumia DENIM update
-Pavel-: To co vidíš na Navifirmu+ po zaplacení je skvělé... V neplaceném není nic, jen po zadání kódu se objeví data pro daný mobil.
maxxz: Pokud to je takhle, asi není třeba mít obavy...
maxxz: Pokud to je takhle, asi není třeba mít obavy...
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Nokia Lumia DENIM update
Jaký denim má L830, má stejný jako L930?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nokia Lumia DENIM update
930 ma nejnovejsi sestaveni OS.Navic denim je jen FW, pak je jeste sestaveni OS, dve ruzne veci.I tak je 930 "napred".
K cemu je to jinak dulezite??
K cemu je to jinak dulezite??
- jaroslavii
- smartguru

Nokia Lumia DENIM update
Jen tak. Chtel jsem vedet, jake jsou v te aktualizaci rozdily..Jestli podle modelu telefonu nebo tak..
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia Lumia DENIM update
jroslavii: Logicky jsou, nejvice funkci (maximum) z Denim celkove a fotoaparatu dostava prave 930 a Lumia 1520.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Nokia Lumia DENIM update
830 akorat nenataca 4k ale inak si vedie velmi dobre podla mna 
- jaroslavii
- smartguru

Nokia Lumia DENIM update
Vsude L830 chvali, rozdily mezi ni a L930 budou minimalni
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Nokia Lumia DENIM update
Uz mi to fakt pride dlha doba. To ani cyan takto nevypuštali
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia Lumia DENIM update
830 ma jeste oproti 930 tissi hlasity reproduktor i sluchatko, ale zase jine vyhody karty, GS atd.kazdy telefon ma neco.jaroslavii wrote:Vsude L830 chvali, rozdily mezi ni a L930 budou minimalni
830 a 930 jsou celkem povedene modely.
Nokia Lumia DENIM update
S tím reproduktorem si mi připoměl...roky u všech telefonů používám typ "kapsičkového" pouzdra. Když jsem do něj dal L930, tak ani na maximální hlasitost vyzvánění jsem telefon v kapse vůbec neslyšel. Kamkoliv jsem přišel, tak jsem telefon ihned vyndaval z pouzdra na stůl, abych ho slyšel. Když jsem ho zapoměl ztišit a začal zvonit, tak to tak rezonovalo a chrčelo, že nebyla poznat vyzváněcí melodie. U L830 se to díky jinak řešenému reproduktoru neděje.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia Lumia DENIM update
Ja mam na pouzdre v miste repro dirku jako na kazdem pouzdre.V kapsickovem pouzdre se utlumi kazdy telefon, kazda Lumia i jine modely (znacky), ktery jsem mel.
Repro na maximum nastesti nehrci ani chrcet nesmi, to nastesti byl problem jen nekterych serii.
Repro na maximum nastesti nehrci ani chrcet nesmi, to nastesti byl problem jen nekterych serii.
-
AllowedCry
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 735
Nokia Lumia DENIM update
Ehm, on se baví o pouzdře, ne obalu.
Jinak nevím, co nosíte za kaťata, ale v mých riflích jde telefon slyšet normálně.
Jinak nevím, co nosíte za kaťata, ale v mých riflích jde telefon slyšet normálně.
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Nokia Lumia DENIM update
Docela nechápu, proč ještě Lumia 1520 nemá Denim v distribuci HK a to je 10.2 2015
Ne jenom Hong Kong, ale i některé evropské ji nemají, nechápu proč MS/Nokia má tolik distribucí, země a operátoři
Ne jenom Hong Kong, ale i některé evropské ji nemají, nechápu proč MS/Nokia má tolik distribucí, země a operátoři