Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Post by kllr007 »

Tiež nemal stredne podsvietene rovnomerne ( prava strana je tmavšia)

Co ma ale série je ze po aktualizacii sa nevypnu ani keď je zapnuty setric baterie... A to pred denimom fungvalo krásne,a v noci sa to aj vcelku hodilo keď človek kukal seriál alebo tak.
tuta
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by tuta »

Mě celkem vadí po aktualizaci Denim to lupnutí,když pošlu nahoru uvodní obrazovku,a když zas telefon odkládám...
Schválně mám vyplé zvuky,když píšu atd. a tohle mě teda vadí,to asi nejde vypnout nebo jsem něco přehlídl...
EDIT:už to mám,slepec....
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Orange Denim

Post by Tomaš K »

Pavel: Myslym že displej je osadeny a aj drzi dobre. Občas sa ale jemne zavlní na dve sekundy, ale nic hrozneho. Vraj je to otázka sieťe a Edge. Co mi vadi je Internet Explorer a jeho pomalost a sekanie pri nacitani. Kým sa nacita stránka, tak stránka skace hore dole. Preto občas pouzivam nahradny browser. Vydrž pri plnom surfovaní asi sedem hodín na Wifi.
Zahrievanie pocitujem hlavne pri nabíjaní. Len tak na okraj.
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tomaš K »

Tak keď to až tak detailne berieš tak mne sa zda že môj pravý roh je vysuply cca 0.9mikrometra :tlem:
Som detalista, ale z toho si hlavu nelamem, pokiaľ to takto ostane.
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tomaš K »

Co mi chýba je niečo ako Google Now na Androide. Co je zase super vecička je RemoteDesktop. Objednavam si Guleek i8 a to už budem mať fullPC i na cestách.
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Post by kllr007 »

Prvý kus som vracal do obchodu lebo pravý horny roh bol vyššie. Na druhom.kuse to je všetko zatiaľ ok.

A som aj rad lebo teraz mam oranzovu a ta je fakt krajšia ako biela :D
Takže ja som spokojný, ešte nech opravia / pridaju možnosť vypnúť podsvietenie klaves a budem happy.
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Post by Sinpa »

Jak moc horke je to vypalovani modre barvy, používáte někdo modre téma na L930? Jak se to nasledne projevi, pocitam ze na reklamaci pak bez problémů výměni displej.
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Post by Dragonerix »

Já ho používám, přeci si nebudu kupovat takovyhle mobil aby mě omezoval v barvě pozadí :D a kdo to dělá má podle mě o kolečko méně!

Pokud vím tak display bez problemu vymění za novy ;)

A horky řekl bych tak když byl Amoled či Oled novinkou ne dneska. To ten display drive člověk rozbije třeba padem na zem než modrou barvou..

A pro fanoušky pekelné modre! Bílá barva se skládá ze 100% modrý a ostatních barev takže kdo se vyhne modré a čumí na IE na stránky tak se stejne nevyhne i když má dobry pocit ze modrou nevidí. To samé třeba kdo používá fialové či ruzove pozadi je z červené a modré. Vyhnou se proste nejde a kdo chce nechť si pořídí zeleně podsvícenou 3310 :D

Tímto nechci nikoho urazit nebo mu vnucovat pouze můj názor ale předpokládám ze taková je realita.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Ten tvůj příklad s bílou bohužel nesedí, protože na bílé celostraně se vypaluje barva rovnoměrně, kdežto při použití modrých dlaždic budeš mít za čas na displeji nepěkné vertikální pruhy od mezer mezi dlaždicemi. Nicméně bude to trvat déle, než vypálený adresní řádek prohlížeče, v kterém strávíš neporovnatelně více času, než na homescreen.. Takže si svým způsobem s tím prohlizecem měl pravdu :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

A horky řekl bych tak když byl Amoled či Oled novinkou ne dneska.
To nerozhoduje, i poslední (rozuměj nejnovější) OLED/AMOLED trpí brzkým vypalováním.
Ale jak zde bylo psáno, záruka to pokrývá, tak nač to řešit.
mZ80
nováček
nováček

Post by mZ80 »

No, když tam budu mít vypálené dlaždice (i cokoliv jiného), tak hned letím do servisu a dostanu nový display... Vždyť je to spíš výhoda než problém :-)
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Hele asi definitivně takto :D

V uživatelský příručce na straně kde se píše že se záruka nevztahuje na chyby způsobené třeba kapalinami se nikde nepíše nepoužívejte modrou barvu :D
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Ahoj lidi, mam dotaz. Používá někdo z vás folii na L930? Mel sem takový dojmy ze mi na okrajích a hlavně v pravém horním rohu vynechava dotyk! Tak sem si nahral Hardware test a testnul sem touch, jednotlive sem klikal na okénka a opravdu jich po okrajích 8 nezobrazi.. třeba až na 5x pokus se rozviti modre. Přitom když to zmacnu jinde a prstem tam dojedu tak to jde hned ale jen kliknout jde opravdu málo kdy.

Dela to i když nastavim vysokou citlivost. Nechce se mi hned pro test sundavat folie zda to dělá ona či ne myslím ze je blbost aby ano ale nevylucu ji to. Mate s ti. Někdo nějaké zkušenosti popřípadě zda to někdo můžete testnout?

Diky

Edit: Tedy zapomel sem dodat ze se to projevuje v době když tel nedrží v ruce ale mam ho jen na stole. V ruce funguje dobře. Ze by nějaký stínění či úmysl?
Kaizr
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kaizr »

Mám nastavenou vysokou a folii - vše ok - test v pohodě
tuta
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by tuta »

Když chci poslouchat hudbu přes sluchátka a zasunu celýho jacka do příslušného otvoru,hraje mi jen jedno sluchátko.
Když jack povysunu cca o 3/4 mm ven,hraje to už normálně.
Zkoušel jsem Koss porta a pecky od Nokie 5230.
Je to normální nebo mám rozdrbanej vstup pro sluchátka.
Na Nokii 5230 oboje zařízení fungovala zasunutím až nadoraz,u L930 je musím mít trochu povytažený,jakoby nezasunovat poslední díl na jacku..
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Normální to není. Vezmi nějakou led svítilnu a podívej se do konektoru, jestli tam nemáš třeba nějakej žmolek z kapsy, to je nejčastější problém. Pokud ano, velmi opatrně ho můžeš zkusit vyndat. Pokud je konektor čistý a přesto nefunguje správně, je poškozený.
tuta
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by tuta »

Vevnitř nic viditelnýho nebylo,pořádně jsem to profouknul hubou a už to hraje :P -zkoušeno 3x.Tak snad tam byl jen padenej nějakej minibordel,doufám,díky.
Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

Post by Davedroid »

Koukam, ze maji zase v Electroworldu 930 za 9,9tis. To je uz slusna cena.
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tomaš K »

Vyberal som medzi 830 a 930. Pretože 830 je za suprovu cenu a v tejto kategórii nemá konkurenciu. No nakoniec vyhrala dokonalá 930 :) Čakám už len na W10. Do preview nepojdem, ale ten pokrok bude dlhý:)
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

dokonala nie je bo je hrubsia, nema glance a pamatovky no :D
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”