[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tdxgWqE40Ls[/youtube]

Máte pravdu. To je velice otravné. Vydal jsem aktualizaci, která umožňuje označit vše jako přečtené.mZ80 wrote:Jediné co mi chybí, je možnost označit vše jako přečtené. Nyní je to tak, že musím ručně do všech složek, následně článků a postupně vše "odklikat"...

To zatím nastavit nejde. Jednotlivý článek jde označit jako přečtený buď z dolního menu v režimu čtení, nebo vysunutím dlaždice se zprávou do strany.mZ80 wrote:Nelze nastavit, aby jakmile otevřu článek, byl automaticky označen jako přečtený?
Feed Viewer obrázky ve článku zobrazuje. Pravda, někdy to nefunguje. Třeba když je telefon offline, nebo je stránka naprogramovaná záměrně tak, aby to nešlo. Záleží na konkrétním případu. Pokud mi řeknete, o jaké stránky jde, můžu se podívat, jestli se s tím dá něco dělat.finchcz wrote:jeste by bodlo zobrazovani obrazku ve clancich

Nevím jak to mám přes ten účet Microsoft udělat .Všechno co jsem kupoval tak šlo přes operátara .mZ80 wrote:Mě to šlo jen přes Microsoft účet, přes operátora mi to taky nešlo. Nejde mi přidat rss parabola.cz

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest