Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
not available v tomto případě očividně znamená, že nejsou informace.
už mi nabehla OTA aktualizácia, takže konečne full Denim 
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
aj ja taham - IT distribucia parada...pritom posledna kontrola pred 12 hodinami...dam teraz a voala
aa diky, dam ocovi vediet 
-
imperator
- smartmaniak

no paradny start camery do sekundy...
Jaká distribuce?eXtenZ wrote:už mi nabehla OTA aktualizácia, takže konečne full Denim
Marty04: IT distribúcia. hnevá ma jedna vec, a to tá, že keď odfotografujem niečo a chcem to okamžite odoslať cez fb messenger, tak tam tá možnosť nie je. Ale keď kliknem na ikonu fotografie, a odtiaľ chcem odoslať cez messenger, tak to funguje. Škoda, spomaľuje to fotenie.
Ďalšia vec, aj Vám to pomaly ukladá fotografie keď máte zapnuté Rich Capture ?
Ďalšia vec, aj Vám to pomaly ukladá fotografie keď máte zapnuté Rich Capture ?
-
imperator
- smartmaniak

extenz : jj mne to najprv ani neulozilo len pisalo ze uklada a nic snad pol minuty
No mne to tak dlho neukladá, pár sekúnd len. Ale aj tak, spomaľuje ma to. Odfotím a chcem hneď pozrieť foto, tak musím počkať kým sa uloží. Inak fotí pekne, rýchlo tá nová Lumia Camera 
-
imperator
- smartmaniak

hej uz aj mne to ide par sekund... ale ja mam zapnute aj live images aj rich capture...tak si zober kolko info uklada...najprv mini video sekvenciu a potom asi niekolko zaberov po sebe alebo ako nie
tak vzhladom na to, to je paradne rychle...inak ako rychlo ti ide robit foto za sebou ? (bez rich capture a live images? )
aké máte číslo OS? otec ti ešte nema
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Ja stále nič ale mam dp a nebrand
-
potterharry
- nováček

- Zařízení: Lumia 830
No opravili to na NOT AVAILABLE YET, takze to nekomu doslo.mimonaut wrote:not available v tomto případě očividně znamená, že nejsou informace.
-
potterharry
- nováček

Jaký product code má tátův telefon (je na samolepce nad fotoaparátem)? Pro české 830 je nový DENIM zatím jen na telefony od Vodafonu a T-Mobile, distribuce přes retail zatím není dostupná.CageJ wrote:aké máte číslo OS? otec ti ešte nema
Jinak to může trvat až den od zveřejnění dostupnosti na webu Microsoftu (http://www.microsoft.com/en/mobile/supp ... in-europe/, než se začne update přes OTA stahovat a nejde to vyvolat ani ruční kontrolou.
Mně to u italské distribuce 830 včera ráno nešlo (zveřejnili to v úterý), zkoušel jsem to ručně celý den a večer bez úspěchu. A dnes ráno voilá a za cca půl hodinky už bylo aktualizováno.
=> 059W5X0
Ručne keď fotím za sebou, tak odhadom asi pod 1 sekundu to robí fotky, ale keď mám nastavené na hardw. spúšti fotoaparátu nepretržité snímanie, tak to fotí bleskovo :D Rich Capture, aj Live Images mám vypnuté.imperator wrote:hej uz aj mne to ide par sekund... ale ja mam zapnute aj live images aj rich capture...tak si zober kolko info uklada...najprv mini video sekvenciu a potom asi niekolko zaberov po sebe alebo ako nietak vzhladom na to, to je paradne rychle...inak ako rychlo ti ide robit foto za sebou ? (bez rich capture a live images? )
Čauky. GPS mě také ukazovala nesmysly a rozdíl až 300m. Dáno na reklamaci. Opět funkční, chyba SW.Marty04 wrote:Ach jo, ta GPS mě stve. Telefon je nepoužitelný v tomhle směru, občas zaměří, ale úplně blbě a člověk se nesmí hnout jinak se ztratí... fakt se mi nechce zas dávat mobil na reklamaci a čekat než to vyřídí.
-
potterharry
- nováček

To je ta COUNTRY VERSION (retail distribuce), kde neni dostupná zatím DENIM aktualizace. Musí čekat a nebo si flashovat firmware T-Mobile nebo Vodafone, ty už ji mají. Návody jsou na webu, tady na foru myslím taky. Product code najde v jiném mém tématu pod Lumií 830.CageJ wrote:=> 059W5X0
Ja mám 8.10.14219.341.CageJ wrote:aké máte číslo OS? otec ti ešte nema
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Chtěl bych se zeptat majitelů Lumie 830,jestli se vyplatí přecházet z Lumie 735.díky za postřehy.