Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
Takže mam tam starší i novější aplikaci tofaku? Tak to vypadá.
Po upgrade na Denim mám ještě nastavit telefon do továrního nastavení? Nestratim tím pádem aktualizace? Nekde jsem slyšel ze se to tak dělá.
Po upgrade na Denim mám ještě nastavit telefon do továrního nastavení? Nestratim tím pádem aktualizace? Nekde jsem slyšel ze se to tak dělá.
Nemas ziadnu novsiu a starsiu, fotoaparat je zakladna apka co sa nachadza uz v systeme, Lumia camera je apka od Nokie kde mas pokrocilejsie nastavenia...
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Ahoj lidi, mam malí problém se sdílení wifi. Údajně mobil umí to ze urcite vybrané wifi sítě co mají heslo a mam je uložené tak je mohu sdílet na jinou lumii třeba kamaráda. Když vlezu do nastavení > wifi > spravovat a tam na nějakou podrzim prst tak tam mam sdílet! Ale pokud na to kliknu tak to zmizí a celá nabídka se nejspíše zasekne, sipkpu zpátky se už nedostanu jedine držet start a vypnout? Můžete mi někdo poradit už sem z toho asi nemocnej :D
EDIT: Udělá to i když tu síť odevru a tam zaskrtnu sdílení
EDIT2: Tak pokud mam wifi zapnutou jde to normálně a zeptá se na heslo. Pokud mam ale wifi vypnutou tak tu sis nejspíše odstraní s zasekne se.. Ze by chyba Denimu? Dela to někomu z vás?
EDIT: Udělá to i když tu síť odevru a tam zaskrtnu sdílení
EDIT2: Tak pokud mam wifi zapnutou jde to normálně a zeptá se na heslo. Pokud mam ale wifi vypnutou tak tu sis nejspíše odstraní s zasekne se.. Ze by chyba Denimu? Dela to někomu z vás?
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
sdílet snad jde jen mobilní internet, nikoli WiFi, a to přes WiFi nebo BT, jaký by mělo význam sdílet někomu přes WiFi WiFi když se ten dotyčný na WiFi může připojit sám, kdežto na mobilní internet (přes síť GSM nebo LTE) ten dotyčný kterému cghci sdílet nemusí mít možnost se připojit
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
OK napíšu to znovu pro ty méně chápavý! Jedná se o sdílení hesla na Wi-Fi nikoliv internet či Wi-Fi jako takovou.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
To co popisuješ je funkce inteligentní wifi. http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -connected" onclick="window.open(this.href);return false; Nastudovat si to musíš sám. Jsem línej to dělat za tebe, ale snad ti aspoň ten odkaz pomůže. 
-
hravec-x
- smartguru

třeba ti někdo více chápavý poradí, když jsi to tak pěkně vyjádřil tu prosbu...
jinak mám Denim, a tato funkce k ničemu mi funguje normálně, teď jsem to zkoušel...
jinak mám Denim, a tato funkce k ničemu mi funguje normálně, teď jsem to zkoušel...
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Ahoj. Aku folii pouzivate na 930. Kupil som si z EW a nezakryva ani cely displej a folia konci jeden cm od okrajov Viem ze má 930 zahnuty displej smerom k bokom ale pri prechode prstom na vyvolanie menu o nu stále zavadim. Existuje folia na celé predne telo?
-
hravec-x
- smartguru

na E7-00 jsem nikdy fólii neměl, nikdy jsem neměl problém, fólie není potřeba - to samé platí pro L930
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Jekod, Nillkin a nějaký úplná Čína folie - vše jsem zkusil a upřímně nic nesedí. Zaoblený displej je prostě na překážku, vždy ta folie přesahuje a nedrží přes displej, takže tam má pak boky pod které jde bordel.
Používám od zakoupení bez folie a žádné škrábance, ale záleží jak se kdo k telefonu chová.
Používám od zakoupení bez folie a žádné škrábance, ale záleží jak se kdo k telefonu chová.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
plati to aj pre 830tku ? bo aj ta ma kus zakrivene okraje
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Amoled pri bile ma samozrejme znatelne vyssi spotrebu (nejvetsi ze vsech barev) a zaroven pouziva kritickou modrou, ktera po case slabne.
Takže mé oblíbené kobaltově modré téma/dlaždice bych v zájmu LCD neměl používat?
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Tiez má to zaujímá. Platí teda obecne u Oled, ze nižší jas prospieva nielen spotrebe ale aj životnosti displeja? Aku farbu vseobecne preferovat?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
V zájmu LCD si ho klidně používej... Ale u OLEDu se to nedoporučuje....
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
přesně tak.Sinpa wrote:Takže mé oblíbené kobaltově modré téma/dlaždice bych v zájmu LCD neměl používat?
Stejně tak růžovofialovou. Cokoliv obsahuje hodně modré.
Bílé pozadí jsem nikdy nedokázal používat... hrozně mě z toho bolí oči a vypadá to divně. Vydržel jsem to vždycky maximálně 10 minut a muselo jít pryč. 
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Mám v plánu koupit nový telefon v hledáčku mam 930, glanc a paměťové karty jsem ochotný oželet, ale dost mi vadí omezeno se v používání modré barvy na motiv (používám ji celou dobu). Další věc je blikani displeje pri použití 2G - tam kde bydlím je pouze 2G. Jak moc je poznat vykonovy handicap 830 proti 930. Přešel, nebo měl někdo zvas oba modeli?
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Ahoj, ako funguje na L930 podsvietenie senzor. tlacitiek? Niekedy svietia stále a niekedy, napríklad pri internetovych stránkach vypnu. Ma to súvis s automatickym nastavenim jasu?
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Už som mal obavu že mi odchadzaju tlacitka:). Jas mas na auto, alebo napevno na stredný jas? Inak stredne tlacitko neni úplne podsvietene. Ale to snáď bude jediná vytka k inak dokonalému mobilu.