Lumia 925 vs Lumia 735
Lumia 925 vs Lumia 735
Zdravím...
Chcem vás poprosiť o radu pri výbere MT. Momentálne mám Lumia 800, ktorá dosluhuje.
Najskôr som mal vybranú 735, ale včera som narazil na eshope FINESA Lumiu 925 za 175 ečiek čo je zaujímavá cena. No a teraz mam dilemu, ktorý tel. zobrať.
Budem vďačný za každé porovnanie.
Ešte otázka ma niekto skúsenosti s obchodom a servisom Finesa BA?
Ďakujem
Chcem vás poprosiť o radu pri výbere MT. Momentálne mám Lumia 800, ktorá dosluhuje.
Najskôr som mal vybranú 735, ale včera som narazil na eshope FINESA Lumiu 925 za 175 ečiek čo je zaujímavá cena. No a teraz mam dilemu, ktorý tel. zobrať.
Budem vďačný za každé porovnanie.
Ešte otázka ma niekto skúsenosti s obchodom a servisom Finesa BA?
Ďakujem
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Lumia 925 vs Lumia 735
925 oproti 735
+ glance, lepsi fotomodul, hw tlacidla
- iba 16gb, horsi signal, zla spotreba (kvoli starsiemu hw)
735
+ bezdrotove nabijanie, sd karty, lepsia vydrz, lahsi, vymenna bateria a kryt, lepsi signal
- glance, fotomodul, soft. tlacidla, mierne sustavy reprak, niekto uvadza restarty
pokial nejdes vyslovene po fotkach (aj ked kvoli tomu by som isiel niekde do 830tky) tak by som bral 735.. mam 730 a je to perfektny mobil...to sustanie aspon u seba takmer vobec nepocujem repracik ma taky hlbsi bass, fotky su celkom v pohode - pokial mas dobre svetlo tak az vynikajuce...teda na bezne fotenie...musis ale ozeliet glance...soft. tlacidla su uplne v pohode a vies si ich aj skryt a mas aspon vacsi displej ak bude treba...s restartmi som sa nestretol, vydrz na baterku super oproti 920/925 - s finesou nemam skusenosti
+ glance, lepsi fotomodul, hw tlacidla
- iba 16gb, horsi signal, zla spotreba (kvoli starsiemu hw)
735
+ bezdrotove nabijanie, sd karty, lepsia vydrz, lahsi, vymenna bateria a kryt, lepsi signal
- glance, fotomodul, soft. tlacidla, mierne sustavy reprak, niekto uvadza restarty
pokial nejdes vyslovene po fotkach (aj ked kvoli tomu by som isiel niekde do 830tky) tak by som bral 735.. mam 730 a je to perfektny mobil...to sustanie aspon u seba takmer vobec nepocujem repracik ma taky hlbsi bass, fotky su celkom v pohode - pokial mas dobre svetlo tak az vynikajuce...teda na bezne fotenie...musis ale ozeliet glance...soft. tlacidla su uplne v pohode a vies si ich aj skryt a mas aspon vacsi displej ak bude treba...s restartmi som sa nestretol, vydrz na baterku super oproti 920/925 - s finesou nemam skusenosti
Lumia 925 vs Lumia 735
Dik za odpoveď.
Tak asi to bude ta 735. Telefon bude využivany hlavne na hovory, občas email, facebook a foto minimalne.
Tak asi to bude ta 735. Telefon bude využivany hlavne na hovory, občas email, facebook a foto minimalne.
-
Blooddrunk
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone :P
Re: Lumia 925 vs Lumia 735
Já bych tedy raději šel do 925, focení si zamiluješ, jeden den se s ní dá odjet. Glance screen je návyková věc a hlavně má hw tlačítka místo sw!
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Lumia 925 vs Lumia 735
925 nee, vydrz je mizerna, horsi signal diky spatnemu navrhu/provedeni anten a navic stary chipset.Radeji opravdu 735.
Lumia 925 vs Lumia 735
Fotak nebude velmi využivany, skor ten GS bude chýbať, ten je myslim až v 830 a ta už je velka.
Takže ozaj asi ta 735 Green.
Takže ozaj asi ta 735 Green.
-
imperator
- smartmaniak

Lumia 925 vs Lumia 735
petinek keby si chcel ako tak nahradit GS mohol by si si dokupit tu bezdratovu nabijacku co svieti ak mas nejake zmeskane udalosti
a telefonik budes mat na nej polozeny ;)
Blooddrunk : pri dobrom svetle na displeji telefonu nerozoznas rozdiely medzi 830 a 730/735 - pri horsom svetle postradaju detaily aj svetlost ale nie je to nic strasne - kto si na tom nepotrpi ani by nezistil ze to nie je "dokonale" - hlavne za tu cenu je to perfektny fotak podla mna aj lepsi ako mala napr 820tka
a hlavne telefon ma vdaka S400 vynikajucu vydrz + rozsirenie cez pametove karty, vymenitelna baterka a v podstate aj dobra konstrukcia...otcovi uz raz padol a nic a aj keby za 11eur si kupis novy kryt - inak v zelenej vyzera strasne chutne a famozne a mozno si pozhanam aj ja zeleny kryt na 830
Blooddrunk : pri dobrom svetle na displeji telefonu nerozoznas rozdiely medzi 830 a 730/735 - pri horsom svetle postradaju detaily aj svetlost ale nie je to nic strasne - kto si na tom nepotrpi ani by nezistil ze to nie je "dokonale" - hlavne za tu cenu je to perfektny fotak podla mna aj lepsi ako mala napr 820tka
a hlavne telefon ma vdaka S400 vynikajucu vydrz + rozsirenie cez pametove karty, vymenitelna baterka a v podstate aj dobra konstrukcia...otcovi uz raz padol a nic a aj keby za 11eur si kupis novy kryt - inak v zelenej vyzera strasne chutne a famozne a mozno si pozhanam aj ja zeleny kryt na 830
Lumia 925 vs Lumia 735
Už je rozhodnute, idem do 735.
Ešte som zvažoval Orange, ale zelena premna ozaj super.
Idem vybrat shop kde to objednam.
Dam vediet svoje dojmy
dik
Ešte som zvažoval Orange, ale zelena premna ozaj super.
Idem vybrat shop kde to objednam.
Dam vediet svoje dojmy
dik
-
imperator
- smartmaniak

Lumia 925 vs Lumia 735
neni zac kludne napis svoje dojmy a nech sluzi