Nokia Lumia DENIM update
Nokia Lumia DENIM update
Skydiver: Napiš, jakou máš v tuto chvíli v mobilu verzi OS a FW (nastavení-o systému-další informace). Pak se dá o něčem mluvit.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Nokia Lumia DENIM update
Mizlerek007 - co to je za app s tym grafom ?
Nokia Lumia DENIM update
Omlouvám se, jsem po noční jako kdyby mě někdo vzal něčím po hlavě :D. 8.10.14226.359Jirka_t wrote:Skydiver: Napiš, jakou máš v tuto chvíli v mobilu verzi OS a FW (nastavení-o systému-další informace). Pak se dá o něčem mluvit.
Nokia Lumia DENIM update
Skydiver: Tuhle (nejnovější verze na L930) verzi OS ti tam nahrálo LSRT, nebo jsi po LSRT ještě pouštěl aktualizaci OTA ?
Nokia Lumia DENIM update
Nejdřiv jsem aktualizoval přes OTA a udělal hard reset. Systém se lagoval tak jsem ho přehrál pomocí LSRT + hard reset
.
Nokia Lumia DENIM update
Pro jistotu: hard reset myšleno Tovární nastavení...?
Nokia Lumia DENIM update
Přesně tak 
Nokia Lumia DENIM update
cele zle :D
naco prosim ta po lsrt davas este hard reset ?
naco prosim ta po lsrt davas este hard reset ?
Nokia Lumia DENIM update
Zkusil jsem to dvakrát, jednou bez něj a po druhé s ním. Výsledek je ale bohužel stejný. Už si nevím rady. Telefon na předchozí verzi běžel bez problému
.
Nokia Lumia DENIM update
Skydiver: Jaké máš wifi (případně datové) připojení ? Ono po hard resetu to dlouho chroustá mobil, protože běží indexace a nahrávání knihoven, aplikací atd. Pokud je pomalé připojení, může být, že něco stálé probíhá a proto se to zpomaluje...
Nokia Lumia DENIM update
Většinou používám HSDPA ale kombinuji to i s WIFI
.
Nokia Lumia DENIM update
Nechal bych to pár dní "vycukat", může se to umoudřit.
Ještě pro jistotu: to LSRT proběhlo v pořádku, nepsalo to nějaké chyby při akci ?
EDIT: a ještě - zkusit zastavit mobilní data a jet jen na wifi, co to bude dělat...
Ještě pro jistotu: to LSRT proběhlo v pořádku, nepsalo to nějaké chyby při akci ?
EDIT: a ještě - zkusit zastavit mobilní data a jet jen na wifi, co to bude dělat...
Nokia Lumia DENIM update
Teď už jedu 3 dny a je to bohužel pořád stejné. LSRT proběhlo v pořádku. Ještě jeden postřeh, systém má teď daleko tmavší barvy než měl ale to je možná záměr aktualizace, nevím 
Nokia Lumia DENIM update
Jak to vypadá s aplikacemi na pozadí ? Není náhodou u všeho povolený běh na pozadí ? Aplikace se po HR nahrají implicitně s povoleným během na pozadí... 
EDTI: pokud běží několik sociálních sítí, může to s odběrem pěkně mávat...
EDTI: pokud běží několik sociálních sítí, může to s odběrem pěkně mávat...
Nokia Lumia DENIM update
Na pozadí mi běží akorát Skype, Kalendář, Outlook a IE. Může to být tímto? 
Nokia Lumia DENIM update
To ať se raději vyjádří někdo s Lumií 930. U L1320 by to skoro nemělo vliv, naopak u L1020 by to mobil ždímalo pěkně...
EDIT: ještě mě napadá - není zapnuté bluetooth ?
U Iphone se po aktualizaci OS vždy zaplo bluetooth a často se zapomnělo to vypnout. Ale u WP se to nazapíná, poznámka jen pro zajímavost...
EDIT: ještě mě napadá - není zapnuté bluetooth ?
U Iphone se po aktualizaci OS vždy zaplo bluetooth a často se zapomnělo to vypnout. Ale u WP se to nazapíná, poznámka jen pro zajímavost...
Nokia Lumia DENIM update
Bohužel, polohu i Bluetooth mám vypnuté
.
Nokia Lumia DENIM update
mne na 520 ke mobil siel hned normalne rychlo..aj po lsrt aj po hr
skus to este raz flashnut
skus to este raz flashnut
Nokia Lumia DENIM update
Lumia 830 pořád nic, nevíte někdo víc?
Nokia Lumia DENIM update
Skydiver: Jednoduše lze otestovat HW: zapnout na hodinu režim letadlo a poznamenat si nabití před a po zpuštění. Rozdíl by měl být okolo 1 % (+- 1%)... U L930 možná trošku více ?