Snadné nastavení OneDrive:
Windows 10
Windows 10
veigy, imperator: Tohle nové chování OneDrive bylo ze strany MS dopředu avizováno. Je to správný krok, směrem k většímu soukromí. Synchronizují se POUZE složky, které si označím k synchronizaci. Kladný efekt je ten, že synchronizovaná zařízení nejsou "zaneřáděna" i tím, co na nich v podstatě nechci.

Windows 10
Budeš instalovat nový systém, takže programy musíš nainstalovat znovu. Hudba, fotky atd..., jsou na disku uloženy nezávisle na systému, takže k nim budeš mít přístup i z nového systému. Tedy za předpokladu, že tě nenapadne před instalací zformátovat disktronda wrote:když nainstaluji Windows 10 tak je to čistá instalace nebo mě tam všechno zůstane z W7 (programy,hudba atd?)
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10
Ted si představ, že si chci stáhnou posledních 5 fotek ze složky camera roll, ale mam male ssd, tak nechci mít trvale synchronizovanou složku celou x GB velkou složku... Ve Win 8 luxusně řešená věc, co mam dělat ve Win 10?
Mě to prostě připadá jako krok zpět... Kdybych chtěl OneDrive používat takhle, tak si můžu nechat Win 7 a doinstalovat to tam....
Mě to prostě připadá jako krok zpět... Kdybych chtěl OneDrive používat takhle, tak si můžu nechat Win 7 a doinstalovat to tam....
Windows 10
Už umí vestavěný Onedrive zobrazit sdílené položky, nebo se i nadále bez webového přístupu neobejdu?
Windows 10
Ak sa neodporúča instalovanie W10 na primárný počítač, ale napríklad na skusobný notebook, tak ako to je s Technical Preview W10 na mobil? Nie každý má doma dva mobily s Windows aby si ho mohol vyskúšať. 
Windows 10
Kdo se bojí.... U Technical Preview W10 musíš počítat s tím, že může dojít k problému. Pokud nejsi ochoten riskovat, raději vyčkej. Já čekat nevydržím 
Přesně tak taky jsem nevydržel zaregistroval se v insideru stáhl aplikaci pro aktualizaci a teď ve Windows Update stahuju systém jsem zvědav jak instalace proběhne ;)
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Tak ja jsem to taky nevydržel. Stahl ISO a provedl upgrade přes ISO z flasky, vše vypadalo OK, než se obnovovali aplikace apod. A od té doby jsem na černé obrazovce s ničím a hrabe hadr uz asi 30 minut... Geek out se nepovedl. [DISAPPOINTED FACE] následně jsem tedy udělal reinstall pres opravu počítače z ISO, dojel jsem až na přihlášení, prihlasil jsem se a zase ... Černá obrazovka. Tak už nevím.
Windows 10
Na jakém HW ?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Dual Celer , 4 GB Ram, Intel integrovaná grafika. Nic extra. Ale Win 8 na tom šlapali.
Windows 10
Není na tom PATA disk ? (sorry za dotaz, ale pro jistotu...)
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Nope. Je to starší presario cq61, disk je SATA
Edit: Jeste zkouším částečně obnovení... Pokud ani to nezabere, tak asi maznu cely disk. Nicméně o data jsem přijít nechtěl. Sic tam nemam nic úplně důležitého, tak toto jsem nečekal.
Edit: Jeste zkouším částečně obnovení... Pokud ani to nezabere, tak asi maznu cely disk. Nicméně o data jsem přijít nechtěl. Sic tam nemam nic úplně důležitého, tak toto jsem nečekal.
Windows 10
Nemůže to být v tomhle:
(pro procesor Intel Pentium Dual-Core T4400)
Intel® Turbo Boost Technology: No
Intel® Hyper-Threading Technology: No
Intel® Virtualization Technology (VT-x): No
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d): No
Nebo v určité fázi neumí číst USB flash nebo zkusit
Bios NB na default a znovu instalace ...
(pro procesor Intel Pentium Dual-Core T4400)
Intel® Turbo Boost Technology: No
Intel® Hyper-Threading Technology: No
Intel® Virtualization Technology (VT-x): No
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d): No
Nebo v určité fázi neumí číst USB flash nebo zkusit
Bios NB na default a znovu instalace ...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Číst z USB umí v pohodě, však jsem takhle instaloval WIN 8 (mechanika na DVD už nefachci [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]).
Pokud Win10 nemají vyšší požadavky než Win8.1 tak musí běžet. Uvnitř je Celeron ne Pentium Dual Core.
Pokud Win10 nemají vyšší požadavky než Win8.1 tak musí běžet. Uvnitř je Celeron ne Pentium Dual Core.
-
veigy
- smartmaniak

Windows 10
Můžou tam být problémy s ovladači GPU, už jsem se s tím setkal u bety W8 u jednoho Lenovo All-in-One....
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Dostanu se na lock-screen, na přihlášení, prihlasim se a bum černá obrazovka a kurzor. Když otevřu ctrl alt del, tak se mi objeví nabídka a když otevřu správce souborů tak vyhodi nějaký error. Myslel jsem, ze se nepovedl upgrade se zachovanim souboru a nastavení, ale ani po reinstallu se dal nedostavam. Toto asi nebude problém grafického ovladače.
-
veigy
- smartmaniak

To asi ne, pravda...
-
Mizlerek007
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Windows 10
tak já od včera jedu od čisté instalace přes iso CZ a W10 běží perfektně... řekl bych že je o málo rychlejší než 8.1, ale bude to tou čistou instalací, jinak veškeré programy pro práci které jsou jen na XP na W10 běží dobře a ani stím nejní tolik opštrukcí jako na 8.1... tak uvidíme jak se to bude chovat.. přeci jen je to TP, takže tam je ještě pár nedodělků, ale k tomu aby jsme si postěžovali a MS stím něco udělal je to dobrý ;)
Windows 10
maxxz: Nejrychlejší cesta k cíli asi reset biosu, format HD a znovu...
-
veigy
- smartmaniak

A pro jistotu bych při prvotním nastavení zakázal automatickou instalaci ovladačů, jestli to nezpůsobuje tohle...