Nereagující L1520
Nereagující L1520
Dobrý den,
dneska jsem se chtěl kouknout na SMSky v mobilu. Mobil byl v nabíječce. Koukám černá obrazovka to není divné, přeci zhasne.
Dvakrát poklepu a display se neosvítí. Tak tedy zmáčknu power tlačítko a display se stejně nerozsvítí. Snažím se tedy telefon zapnout a ani zapnout nelze. Jdu tedy udělat soft reset, ale než jsem jej stihl udělat, najednou se zobrazí hodiny na display a telefon běží jako by se nic nestalo.
Stalo se tohle někomu?
dneska jsem se chtěl kouknout na SMSky v mobilu. Mobil byl v nabíječce. Koukám černá obrazovka to není divné, přeci zhasne.
Dvakrát poklepu a display se neosvítí. Tak tedy zmáčknu power tlačítko a display se stejně nerozsvítí. Snažím se tedy telefon zapnout a ani zapnout nelze. Jdu tedy udělat soft reset, ale než jsem jej stihl udělat, najednou se zobrazí hodiny na display a telefon běží jako by se nic nestalo.
Stalo se tohle někomu?
Re: Nereagující L1520
Na 920 i 720 se mi to stalo několikrát, bohužel to tak někdy blbne.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nereagující L1520
Kdepak, nesmi to takto zlobit a neni to standardem a je na vine zrejme HW ci SW.
Nereagující L1520
No tak nemělo by se to dít, ale reklamovat lze, jen když lze vadu ukázat.
Nereagující L1520
Taky se mi stalo na L1520, předtím i na L920. Řekl bych, že se to děje občas na všech modelech, kolega s tím měl nedávno stejný problém na L625 a manželka na L820
Nereagující L1520
Upřímně bych byl radši, kdyby se to nedělo.
Opravdu se chci na mobil spolehnout.
Opravdu se chci na mobil spolehnout.
Nereagující L1520
Tak ono jednou za půlrok to jde přežít 
Nereagující L1520
No uvidíme, jak moc často se to bude stávat.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nereagující L1520
Na kazdem modelu se to nedeje, jeste se me to na 930 ani na predchozi 920 nikdy za celou dobu uzivani nestalo.
Pak je to tedy o kombinaci aplikaci, ktere takto telefon zaseknou/znefunkcni, ale napsat, ze se to deje za cas na kazdem modelu je nesmysl.
Pak je to tedy o kombinaci aplikaci, ktere takto telefon zaseknou/znefunkcni, ale napsat, ze se to deje za cas na kazdem modelu je nesmysl.
Nereagující L1520
No možná je to nesmysl, ale už jsem to osobně viděl na 4 různých modelech, takže zase tak neobvyklé to není