HTC One E8 (ne M8)

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

HTC One E8 (ne M8)

Post by Davedroid »

Ahoj, vždycky jsem měl rád HTC telefony (vim, že někteří tu ne:-) Např One M8 e dříve M7 . Oceňoval jsem na nich krásný TFT displej, který mám daleko radši než Amoledy a pak rychlou svižnou jednoduchou nadstavbu. Skoro bych řekl, že subjektivně jsem měl pocit, že HTCčka byly nejrychlejší a nejsižnější ze všech vůrobců, co používají nadstavbu.

Proč jsem se jim poslední dobou vyhýbal, ač mne to mrzelo byl hlavne foťák s Ultrapixely, u kterého mi jednoznačně chyběl detail a ostrost, byť barvy a rychlost focení stejně tak jako jednoduché prostředí byly uper. A pak hliník, který mi není příjemný do ruky a stejně všechny hliníkové telefony (napr.iPhone 6plus) hned stčím do krytu.

No a vůbec jsem netušil a až dnes s ostudou objevil, že se u nás prodává krásný HTC One E8, který má totožné parametry s M8 (dokonce by měl být o malinko výkonější), ale je s 13mgpx foťákem a plastový :-)

Měl jste ho někdo, máte zkušenosti, co myslíte?

Díky
iambenny
nováček
nováček
Zařízení: OnePlus One

HTC One E8 (ne M8)

Post by iambenny »

Oficiální cestou v ČR republice E8 nekoupíš. Prodává ho tady asi 9 obchodů, ale všechno šedivky.

Rozdíl E8 vs. M8 je hlavně v podpoře Dual SIM. Jinak další věc, E8 nemá infraport.

Alternativou pro M8 pokud chceš CZ distribuci je HTC Desire EYE. ;-)
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”