Z Lumie 920 na Lumii 830

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Kaizr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Re: Z Lumie 920 na Lumii 830

Post by Kaizr »

Vzal bych 930 [WINKING FACE]
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Z Lumie 920 na Lumii 830

Post by Zawe »

1520 je na me uz moc velka. Premyslel jsem o ni, ale pak jsem ji vyradil. 930 nema GS a na to uz jsem si hrozne zvyknul, tak tu taky nechci. No tak mi zustala jenom 830, ale u ty si nejsem jisty, jestli to ma smysl. Asi to teda vypada tak, ze koupim baterku a umis asi nechat vymenit mikrofon na 920 a necham si ji do prichodu nejakych novych tel uz s W10. Kdyby udelali poradnej dual SIM :/ Jestli v pristi generaci neprijde poradny dual sim s WP, tak asi pujdu do neceho s andoidem :/
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Z Lumie 920 na Lumii 830

Post by imperator »

ja som mal L920 - zozltol mi displej a baterka nic nevydrzala (zeby kvoli zohrievaniu na bezdratovej nabijacke co som nechaval cez celu noc ? ) zacala mi prekazat vaha...a aj displej bol mensi - resp velke okraje okolo displeja - cize som tahal "padlo" a displej bol mensi... tak som presiel z istych dovodov po predstaveni ip6 na ip5s no a teraz sa najskor vratim na 830 aspon to tak vyzera...(len sa neviem rozhodnut ci pockat na zlatu verziu alebo aku farbu zobrat :-/ v tomto som silno nerozhodny)

nove telefony s w10 pridu bud 21. alebo potom az v marci... najblizsie predpokladam tu leaknutu 1330 (takze pre mna nic) a aj kedby vydali dajme tomi 940 - tku co podla mna bude niekedy v lete - tak este musim cakat napr 3 mesiace kym sa opravia alebo vychytaju alebo vytestuju porodne chyby...takze na najblizsi rok nemam skoro ziadnu extra vyhliadku a preto je volba jasna...a co sa tyka dual simu - vacsinou to bude vzdy low end- dokonca aj androidaci robia dual sim z vlajkovych lodi len pre cinu alebo japonsko resp pre ten vychodny blok a k nam ani nedosli... ved si zober ze existuje tusim aj 630tka s dvb antenou na prijem tv signalu tiez sa predava kdesi na vychode...
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Z Lumie 920 na Lumii 830

Post by Zawe »

Asi mas pravdu 920 neni idealni telefon, ale jsem s nim celkem spokojeny. Jak uz jsem psal 830neni spatna, ale oproti 920 nic moc navic abych menil za ni. S tim novym telefonem od MS mas pravdu, bude to trvat asi dost dlouho nez bude neco na trhu :/

Jinak ten dual sim se da sehnat treba Sony Xperia Z3 Dual Sim. To je podle me celkem dobry telefon a je normalne dostupny u nas. Je to high end, ale i ta cena tomu odpovida :/ Kdyz ja proste nemam moc rad Android.
Proky_cze
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: L950, L930, L920

Z Lumie 920 na Lumii 830

Post by Proky_cze »

L920 mam hodne dlouho. Kdybych si nerozbil display, tak bych na 930 nemenil.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Z Lumie 920 na Lumii 830

Post by mimonaut »

imperator: na bezdrátové nabíječce mám telefon dvakrát denně včetně celé noci už více jak dva roky a baterka stále půl dne dá (a to se to začalo zhoršovat až poslední měsíc.) Takže bezdrátovou nabíječku bych za tím nehledal.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”