Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
Proboha co máte za operátora, že máte všude edge? Nebo to žijete někde v lese? Ja jsem edge neviděl ani nepamatuji, pravdou je že LTE je hodně návykové ...
kvoli tomu vlneniu by som si ju tiez nekupil
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Liberec. LTE není a nebude v dohledné době. 3G na hrozne úrovni... T-mobile.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
To je síce pekne, ale predstav si že aj v dnesnej dobe existuju oblasti kde je 3G proste mizerne a LTE este nieje... A lesy to fakt niesu.hravec-x wrote:Proboha co máte za operátora, že máte všude edge? Nebo to žijete někde v lese? Ja jsem edge neviděl ani nepamatuji, pravdou je že LTE je hodně návykové ...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak, mist s EDGE je v CR opravdu mraky, tvrdit tady neco o lesech pusobi dosti nemistne i komicky.
-
kllr007
- smartguru

A to ja som ani nehovoril o CR :D no vidim to tak ze sa s tym proste zmierim a snad to budem prehliadat a casom sa dockam LTE :D
-
hravec-x
- smartguru

Nechci dělat reklamu, ale s O2 opravdu problém s kvalitním pokrytím nemám
vidis,v SR je to uplny opak..ja nemam v bydlisku ani 3G a to zijem 10 km od Banskej Bystrice
-
hravec-x
- smartguru

Tak to je blbe, ale zase tam máte krásně, jako malý jsem tam hodně s našima jezdil na chatu Bartoška... No trvá v Chorvatsku je téměř všude 3G nebo 3,5 G ... Což mě překvapilo, ale pravda, třeba v Rakousku je mnohem míň LTE než u nás
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Za mě musím říct, že se pokrytí o dost zlepšilo (Vodafone), ale stále mi občas uplně vypadne signál a zase naskočí, restart telefonu už naštěstí nemusím tak často jako, když měl Vodafone problém se SIMkama... A na Slovensku mě pokrytí hodně mile překvapilo (O2SK), v okolí Tater všude H(+), dokonce i v budovách 
Já jsem u Mobil.cz ,jihomoravský kraj- Brno-venkov.Mám většinou 4 nebo 3 čárky na signálu,5 velmi zřídka.Samička má dual L630,Mobil.cz a O2.A tam je krásně vidět rozdíl v čárkách signálu..O2 má většinou signál 4/5.Mobil.cz 3/4
Což mě trošku zaráží,myslel jsem,že T Mobil-na kterých Mobi.cz frčí má nejlepší pokrytí v ČR.Nebo je možné že nedávají pro sít Mobil.cz takovou kvalitu jak sobě?
(A to jsem si raději nekoupil 925 páč jsem měl bobky ze slabého signálu,bo to bylo porůznu zminované.)
Což mě trošku zaráží,myslel jsem,že T Mobil-na kterých Mobi.cz frčí má nejlepší pokrytí v ČR.Nebo je možné že nedávají pro sít Mobil.cz takovou kvalitu jak sobě?
(A to jsem si raději nekoupil 925 páč jsem měl bobky ze slabého signálu,bo to bylo porůznu zminované.)
-
hravec-x
- smartguru

T-Mobil nemá ani náhodou nejlepší pokrytí a už vůbec né rychlými daty o kterých tu byla "řeč" - to jaký máš signál neznamená na jakých datech to fičí... trochu tedy nejspíš OT... mimo to co to je: "ožné že nedávají pro sít Mobil.cz takovou kvalitu jak sobě?" - to asi těžko, mobil.cz je normální T mobile jen mají své potištěné SIM
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Zdravím,
kamarád si koupil L930 (nevím odkud, ale to je asi jedno).
Cyan, číslo FW nevím.
Stala se mu věc, že chtěl něco vyfotit a po zaostření foťák spadl. Když si chtěl prohlédnout fotky, nešlo překlápění displeje (a vypnuté to nebylo). Po restartu ok. V posledních dnech mu vynechává zvuk. S tím, že nezvoní vyzvánění, budík, nic.
Otázka asi na HTC Jirku - dá se takhle na dálku říct, že "to je známá chyba HW u tohoto modelu, konkrétně závada XYZ, 930 na tohle trpí, poslat na reklamaci..." nebo se dá očekávat, že by se to po HW/flashnutí Denimu (třeba finské verze) zlepšilo?
Nechce ztrácet čas reklamací (kdyby třeba pomohl HR) ani znova nastavovat telefon (pokud by to byla HW chyba a HR bude k ničemu), tak se napřed ptám tady, třeba bude někdo vědět.
Díky.
kamarád si koupil L930 (nevím odkud, ale to je asi jedno).
Cyan, číslo FW nevím.
Stala se mu věc, že chtěl něco vyfotit a po zaostření foťák spadl. Když si chtěl prohlédnout fotky, nešlo překlápění displeje (a vypnuté to nebylo). Po restartu ok. V posledních dnech mu vynechává zvuk. S tím, že nezvoní vyzvánění, budík, nic.
Otázka asi na HTC Jirku - dá se takhle na dálku říct, že "to je známá chyba HW u tohoto modelu, konkrétně závada XYZ, 930 na tohle trpí, poslat na reklamaci..." nebo se dá očekávat, že by se to po HW/flashnutí Denimu (třeba finské verze) zlepšilo?
Nechce ztrácet čas reklamací (kdyby třeba pomohl HR) ani znova nastavovat telefon (pokud by to byla HW chyba a HR bude k ničemu), tak se napřed ptám tady, třeba bude někdo vědět.
Díky.
-
kllr007
- smartguru

Ci to bude na RMA alebo nie tak bude vykonany HR... preto by som odporucil ho spravit rovno a ak nepomoze tak RMA.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vubec to neni standard, je to hodne nestandardni chovani a bojim se, ze po HW strance je s touto 930 neco spatne.Urcite zkusit HR a pak na reklamaci pri opakovani, bohuzel.Otázka asi na HTC Jirku - dá se takhle na dálku říct, že "to je známá chyba HW u tohoto modelu, konkrétně závada XYZ, 930 na tohle trpí, poslat na reklamaci..." nebo se dá očekávat, že by se to po HW/flashnutí Denimu (třeba finské verze) zlepšilo?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Hm, díky, ale nechápu, proč si to psal. Tyhle postupy jsou snad každému jasné. Bez urážky.-Pavel- wrote:SmetyCZ: nic z toho co popisuješ se mi na originálním firmware Cyan i s DP za několik měsíců nestalo. Pokud nepomůže Obnovení továrního nastavení, reklamuj. Pokud budeš obnovovat, tak bez obnovení zálohy, ať tam nevrátíš něco co je špatně. Nastavování není problém a pokud by Obnovení pomohlo, je nastavování to nejmenší, když to nemusí do servisu.
@HTCJirka - Díky, asi to tak holt dopadne.
Btw moc nechápu MS/Nokii a jejích výstupní kontrolu. Těch HW chyb není málo. Problém s displejem a fake tapem na L1520, odstínění antény u L925, L930 je podle diskuze co kus, to originál. Dělali machra s L525, jakožto prvním čistě MS telefonem a k němu vydávaj opravný aktualizace kvůli dotyku. Chápu, že chtěj sypat na trh telefony jak Baťa cvičky, ale...
-
hravec-x
- smartguru

mimochodem, dostala se ti informace jaké problémy mají např iPhone S6? signál, LTE, displeje atp.?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Nedostala, iPhone je mi u ři*i 
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Že to není normální, je jasné asi každému, stejně tak, že pokud nepomůže HR, následuje reklamace.
Jen jsem se ptal, jestli někdo nemá info typu "toto je klasická HW závada u L930, vadná deska, rovnou to dej reklamovat", abych se vyvaroval šaškárně s HR a následnou instalací app, nastavením atd.
Toť vše. Z mé strany je debata u konce a děkuji HTC-Jirkovi.
Jen jsem se ptal, jestli někdo nemá info typu "toto je klasická HW závada u L930, vadná deska, rovnou to dej reklamovat", abych se vyvaroval šaškárně s HR a následnou instalací app, nastavením atd.
Toť vše. Z mé strany je debata u konce a děkuji HTC-Jirkovi.
Borci,jak to mám udělat,abych neměl rozházené složky s hudbou,když je zkopcim z komplu do složky music?Výsledek je hroznej guláš ...
edit:mp3 tag...
edit:mp3 tag...