Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Ja mam 2x DS
To teda koukám že mám starší aktualizaci ale mě to jinou nenabízí. Jinak mám SS.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Na DS prisla dalsia aktualizacia neskor pretoze najprv opravovali SS tusim takze to moze byt tym...Foxl wrote:To teda koukám že mám starší aktualizaci ale mě to jinou nenabízí. Jinak mám SS.
Mne je jasne, ze kdyz je neco levne, tak se musi na necem usetrit, ale neverim tomu, ze by si mysleli, ze se s takovouhle "vlastnosti" displeje majitele smiri. A pokud nahodou ano, tak uz si to jiste nemysli a budou to muset vyresit, at uz SW nebo novou revizi HW.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
A proč?1520 má vadu dodnes, že scroll vyhodnotí jako dotyk a je to high-end a také se nikdo nenamáhal to dořešit, ani HW revizí, sw už vůbec.
Taky mám objednáno SS, tak až dorazí, dám vědět, jak to šlape. Třeba je to i verzí telefonu...Foxl wrote:To teda koukám že mám starší aktualizaci ale mě to jinou nenabízí. Jinak mám SS.
Abych zas někoho neplašil, telefon funguje ale jak říkám od 3 dotyku je to na prd. Není to 100 pro v pořádku, ale jede to líp než Imperatorovi jeho L535.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Lumia 730 má uplně stejný problém s probuzením dvojklepem, je to absolutně nespolehlivé. 3x to zafunguje správně, pak 4x vůbec, pak 5x spravně, pak 3x vůbec (je to nahodný)... takže asi tak. Ale jinak s dotykem nejsou problémy.pechman111 wrote:Také chlapci začínám uvažovat o prodeji 535 a jít do 730. Klidně přežiju to, že budu mít na displeji přechod na 2 SIM, ale alespoň nebudou problémy s displejem a tak.. :/ Fakt mě tohle mrzí, ani nevíte (či vlastně víte) jak.
Chci se proto zeptat, zda nejsou se 730 taky takový problémy?! Jinak by mě to mrzelo. Někde jsem četl, že maj také problém s tím poklepáním, ale to bych přežil.
- pechman111
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 735
Ano, proto jsem napsal, že o poklepání vím.
Každopádně stejně do ní půjdu. Původně jsem to tak plánoval ale nebylo dostatek peněz. Teď si už mohu dovolit 730, takže toho využiji.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Aha, toho jsem si nevšiml... :D Pokud ale nutně nepotřebuješ telefon na 2 sim, tak rozhodně doporučuju jít do Lumie 735, LTE, indukční nabíjení...
- pechman111
- nováček

Já vím, také nad tim hodně uvažuji, teď jsem našel i pražskej obchod, kde ho maj za 5190 coz je ještě míň, než zánovní 735, ale štve mě ta NanoSIM.. :/
-
htcjirka
- smartmaniak

Nanosim je posledni co bych resil a co by obnaselo rozhodnuti vymeny/koupi telefonu.
Co je na tom tak zlého? Si zajdeš ke svému operátorovi a dají ti novou simku.pechman111 wrote:Já vím, také nad tim hodně uvažuji, teď jsem našel i pražskej obchod, kde ho maj za 5190 coz je ještě míň, než zánovní 735, ale štve mě ta NanoSIM.. :/
Kdyz se nekdo nemuze rozhodnout, zda nejaky model vzit a vidi jeste otravne reseni vymeny SIM, tak se nedivte, ze to u nej hraje roli
Osobne nechapu, proc tam nedali MicroSim, stejne jako u L730.
-
htcjirka
- smartmaniak

Protoze do budoucna bude jen nanosim.
To je ale teda logika,telefony se zvětšují a zvětšují a simky zmenšují,přitom místa je tam až až...
- pechman111
- nováček

Přesně tak.. ;) Ale jo ja vim, že zas máte pravdu. Uvidíme, asi opravdu navštívím operátora a požadám ho o výměnu SIM, když jsem našel ještě levněji 735.flyc wrote:Kdyz se nekdo nemuze rozhodnout, zda nejaky model vzit a vidi jeste otravne reseni vymeny SIM, tak se nedivte, ze to u nej hraje roli![]()
Každopádně děkuji za rady ohledně vrácení, telefon jsem již před cca hodinou vrátil a nebyly žádné problémy, prodavač mi řekl, že se mi v týdnu ozvou, zda poslat peníze na účet a tak. Takže jakmile dojdou, tak si půjdu pro tu 735
Já počkám s případnou reklamací až na WP 10, třeba to tam bude daleko lepší. Pokud je to teda otázka SW.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
To se asi docela načekáš 
Tipuju že do léta minimálně.
Tipuju že do léta minimálně.
Sakra
. Myslel jsem že to bude dřív. Tak snad vydají nějakou malou opravu. I když jsem na tom líp než dřív. Měl jsem LG9II a tam zas nechodili sms. Ať dělal člověk co dělal. (změna firmware nahoru i dolu a nic)