Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
-
bilitygr
- nováček

- Zařízení: lg v10 android 6.0, nokia lumia 930 windows 10
Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou má při velký zátěži 830 výdrž ?
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Pro každého je velká zatez různá ale popisu Ti jak to mám já. Ráno v 5:20 odpojim z nabíječky,celý den zapnutý 2g net s občasným prepinanim na LTE když potrebuju něco stáhnout,cely den zapnutá GPS kvůli Cortane. Synchronizace 2x emailovy účet nastavení " dle potřeby ". Po cestě do/z práce cca 20min hudby,cca 50 sms + 30 minut hovoru,pravidelná kontrola fóra pres tapatalk. Většinou i jeden film. Večer kolem osmé 60% zbývá. Staci to pro představu?bilitygr wrote:Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou má při velký zátěži 830 výdrž ?
-
bilitygr
- nováček

- Zařízení: lg v10 android 6.0, nokia lumia 930 windows 10
Jo úplně. Díky
Cože, tolik? To mi nevydržela ani 720ka.Wertigo wrote:Pro každého je velká zatez různá ale popisu Ti jak to mám já. Ráno v 5:20 odpojim z nabíječky,celý den zapnutý 2g net s občasným prepinanim na LTE když potrebuju něco stáhnout,cely den zapnutá GPS kvůli Cortane. Synchronizace 2x emailovy účet nastavení " dle potřeby ". Po cestě do/z práce cca 20min hudby,cca 50 sms + 30 minut hovoru,pravidelná kontrola fóra pres tapatalk. Většinou i jeden film. Večer kolem osmé 60% zbývá. Staci to pro představu?bilitygr wrote:Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou má při velký zátěži 830 výdrž ?
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Wertigo: pokud je to pravda, tak je to hezký, to je skoro jako moje l1520, já jsem ale víc na netu a IE dává baterce zabrat
-
Wertigo
- smartguru

Je fakt ze net aktivně (v IE) zase tolik nevyuzivam. Spíš mail/tapatalk/hledání přes bing
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Taky se mi to zda strašně super, čekal jsem spíš, že příběh bude končit 5% :D
-
Wertigo
- smartguru

Zítra večer hodim screen 
Pořád tak přemýšlím nad těmi samovolnými restarty. Zvláštní je, že některé kusy jako třeba můj se restartují většinou tak jednou za dva dny, ale vždy jen když s telefonem něco dělám - hlavně net, whatsapp a tak, nikdy třeba přes noc. Jiným se restartují telefony denně a to klidně mohou ležet v klidu na stole. Zajímá mě, zda tohle může opravdu vyřešit nový firmware a není to hw chyba, když se to vyskytuje jen u některých telefonů. Na druhou stranu mě utěšuje fakt, že takové problémy měla i spousta 920tek nebo 925tek a firmware to vyřešil.
Tie restarty moze kludne sposobovat SW/FW. Ked som kupil L925, tak som mal samovolne restarty na dennom poriadku. Nadaval som a smutil za bezproblemovym chodom WP7.X. Ale myslim, ze hned po dalsom OTA FW update (neviem ci som nedaval aj Preview for Developers) bolo po problemoch.
Mám telefon od Vánoc a (zaťukávám) ještě se ani jednou nerestartoval 
mám od listopadu a zatím bez restartu...
Marty tie reštarty sú podľa mňa spôsobené práve whatsapp alebo IE alebo nejaká iná aplikácia, veľa ľudí to rieši na WC. Skús nepoužívať a uvidíš či sa ti reštartujeMarty04 wrote:Pořád tak přemýšlím nad těmi samovolnými restarty. Zvláštní je, že některé kusy jako třeba můj se restartují většinou tak jednou za dva dny, ale vždy jen když s telefonem něco dělám - hlavně net, whatsapp a tak, nikdy třeba přes noc. Jiným se restartují telefony denně a to klidně mohou ležet v klidu na stole. Zajímá mě, zda tohle může opravdu vyřešit nový firmware a není to hw chyba, když se to vyskytuje jen u některých telefonů. Na druhou stranu mě utěšuje fakt, že takové problémy měla i spousta 920tek nebo 925tek a firmware to vyřešil.
Wertigo: zaujímalo by ma ako si ,,formátoval" tú batériu ? Vôbec nechcem veriť, že ti tak dlho vydrží. Skúšal som ,,nič nerobiť" a mobil mi vydržal asi 25-30 hodín. Nič nerobiť znamená, asi pol hodina instagram, sem tam nejakých 20 fotiek, žiaden hovor, žiadne sms, žiadne hranie.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
kazdy telefon by mal zrat cca 1% za hodinu pri nic nerobeni na wifi - to znamena nejake apky na pozadi...fb, whatsapp, instagram + sync mailov...
Tak to mám potom chybnú batériu, pretože mi % utekajú pred očami, keď ,,len prezerám instagram, fb. Sync mailov mám 1x za 2 hodiny, glance náhľad.
Také se mi občas restaruje a vždy je to při prohlížení netu v UC Browseru.
Naštěstí mi pak UC nabídne obnovení posledních prohlížených stránek a těch restartů není tolik, aby mě to obtěžovalo.
Edit: HW revize 1.0.0.0
Naštěstí mi pak UC nabídne obnovení posledních prohlížených stránek a těch restartů není tolik, aby mě to obtěžovalo.
Edit: HW revize 1.0.0.0
Hele a jakou máte revizi hardware vy co se vám telefon občas restartuje i vy, co je vše v pohodě. Já mám 1.0.0.0
-
Wertigo
- smartguru

Slíbený screen. Není to za celý pracovní den (za 14 hodin),ale dá se lehce dopočítat kolik by zbývalo na konci.
http://1drv.ms/1y2Zjd0
http://1drv.ms/1y2Zjd0
Na tomhle jsem za půl hodiny, pokud s telefonem něco dělám. 
-
Wertigo
- smartguru

No tenhle stav obnasi cca 15 minut hovoru,25 sms,nonstop zapnuta data a gps,glance na náhled,jas nastaveny ručně na nízký, 20 minut mp3 do sluchátek,jeden díl seriálu cca 35 minut a zapnutou synchro 2x mail na push