nie som si ale isty,ze ti ide o toto
[app] OneDrive - cloudové úložiště
OneDrive - cloudové úložiště
chlape,pises ako na drogach,som slovak,ale tebe kkt rozumiet...pouzivam vela appiek ktore si "nezhasnutie " displeja vedia vynutit..takze dislplej vobec nezhasne,len ked skape baterka..

- chobotmilan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 xl
Re: OneDrive - cloudové úložiště
Asi sa zase nerozumieme,to je jedno či berem drogi.Ja chcem 1 apps na trvalé svietenie displeja to znamená keď zapnem tuto jednu alikáciu a potom zapnem internet Explorer stále my ten Explorer bude svietiť,lebo Explorer nemá v nastavení aby stále svietil
App ti neporadím, neznám, ale já mám v Nastavení/ Systém/zamykací obrazovka možnost volby od 30s po nikdy. Pak by jsi mohl alespoň takhle nevypínat display. Ty uvádíš jen 5 min??? Je to tím, že mám Denim a ty ne?
- chobotmilan
- častý přispěvatel

No konečne človek,ktorý pýše konkretné veci,ja mam Lumia 1020 a naňu zatiaľ denim nie je ja mam v nastaveniach od 30sekund do 5minut to mam nafigu denim by ma zachranel,ďakujem za info.
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
mám lumii 1520 bez denim a volbu,, nikdy" tam mám
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Taka aplikacia, ktora by bezala na pozadi a zaroven si vynutila nezhasnutie displeja, neexistuje, nedovoluje to API. Jedina moznost je vynutit nezhasnutie displeja implementaciou priamo v danej aplikacii (co je na developerovi) alebo v nastaveniach OS - Nastavenia > Obrazovka uzamknutia > Casovy limit obrazovky > Ziadny. Tato moznost tam uz je dlho, snad od WP7 (nie je nutny Denim, sam ho nemam).
- chobotmilan
- častý přispěvatel

Škoda Lumia 1020 to ma maximálne 5 minút ,mám verziu cian,neviem čo mam robiť aby to bolo inak
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
v předchozím příspěvku jsi motal dohromady aplikaci hudby, svícení displeje, SD kartu a buhví co ještě. tak se nediv že se divím. BTW já mám v nastavení prodlevy před vypnutím displeje tyto volby: 30s, 1min, 3min, 5min, 15min, 30min a nikdy. Aplikace speciálně na to těžko nějaká bude. Je možné, že lumie s AMOLED displejem tuto volbu kvůli možnému vypalování displeje nemají.
- chobotmilan
- častý přispěvatel

A čo maš za telefon?
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Tak,tak...ani ja nemám Denim a tá možnosť v nastaveniach Časový limit obrazovky tam samozrejme je....takže nie je v prípade potreby žiaden problém nastaviť nepretržite svietenie displeja, aj keď si osobne neviem predstaviť dôvod prečo by som to robil....
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
chobotmilan: l920. Je možné jak jsem upravil v příspěvku nahoře, že lumie s AMOLED displejem tyto volby nemají kvůli vypalování displeje.
- chobotmilan
- častý přispěvatel

Aha,ďakujem za info
Telefon má každý v podpisu. Teda skoro každýchobotmilan wrote:A čo maš za telefon?
- chobotmilan
- častý přispěvatel

Ja mam Lumia 1020 cian,ak my niečo poraďíš bude moc rád
-
matiqos
- častý přispěvatel

Ano je to tak ako sa pise vyssie, pre AMOLED displeje tam ta moznost nie je pre ochranu displeja, vid info z dokumentacie:
OEMs can remove the 15 minutes, 30 minutes, and never options from the screen time-out setting that the user can configure on the lock screen screen in Settings. This is recommended for phones with AMOLED and OLED screens to prevent screen damage.
Cize v tvojom pripade nemas ziadnu moznost. Aby sa displej nevypol musi to ma konkretna aplikacia implementovana v sebe a aj to nesmie bezat na pozadi, cize budes musiet v nej byt.
OEMs can remove the 15 minutes, 30 minutes, and never options from the screen time-out setting that the user can configure on the lock screen screen in Settings. This is recommended for phones with AMOLED and OLED screens to prevent screen damage.
Cize v tvojom pripade nemas ziadnu moznost. Aby sa displej nevypol musi to ma konkretna aplikacia implementovana v sebe a aj to nesmie bezat na pozadi, cize budes musiet v nej byt.
- chobotmilan
- častý přispěvatel

Aby nevznikaly mylné domněnky: I displeje s IPS - např. Lumia 1320 mají maximální dobu 5 minut...
tiez na 520 mam max 5 min..amoled nemam samozrejme
-
matiqos
- častý přispěvatel

Tak ako sa pise v dokumentacii, je to na vyrobcovi, nie je to nutne len na AMOLED:
https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/ ... D_displays" onclick="window.open(this.href);return false;
https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/ ... D_displays" onclick="window.open(this.href);return false;
chobotmilan: Poprosím tě: můžeš sem dát tento výpis ze své Lumie 1020 ? Díky.

Je to v : Nastavení - Systém - O systému - Další informace a potom udělat obtah obrazovky (volume up + start button)
Na obrázku je informace o mé Lumii 1020.

Je to v : Nastavení - Systém - O systému - Další informace a potom udělat obtah obrazovky (volume up + start button)
Na obrázku je informace o mé Lumii 1020.