ano jak na 1520 tak na 625 skočila po odhlášení z DP v bonus+info Denim ... i když zustal stejný FW, nakonec jsem u své 1520 přehrál product code na FINLAND a dostal jsem FW povýšený na DENIM, po přihlášení do DP skočí v bohus+info Cyan i když FW je povýšený, po odhlášení je Denim napsaný z5. U 625 a podobných bude povýšený pouze systém takže jak už to tu několikrát zaznělo, jen u 930, 930, 1520 bude povýšen FW tak aby mohl pracovat s Lumia Camera a 4K videem... ostatní zůstanou stejné jen na ně přijde 8.1 UpdateJirka_t wrote:Mizlerek007 : To máš ověřené?
EDIT: Pokud ano, tak se ukazuje, že to vývojáři MS mají dobře ošetřené a než se objeví v bonusy+info nápis, tak to sakra SW testují...
A samozřejmě žádný BUG v bonusy + info NENÍ !!!
Nokia Lumia DENIM update
-
Mizlerek007
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Nokia Lumia DENIM update
Nokia Lumia DENIM update
Jsem zvědav, kdy 830 a 730/735 dostanou dodatečný update, jelikož číslo OS je u nich nižší než u přístrojů, co dostaly Denim teď.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Nokia Lumia DENIM update
Soon [TRADE MARK SIGN] :D
Nokia Lumia DENIM update
Chcem si flashnut denim. Mam ale dilema,kedze neviem zistit ci uz denim je na LSRT.
Firmware n. je tam rovnaky ako mam v telefone.Logicky by to malo byt ok,len sa chcem ujistit,ze tam nedrbnem cyan
Firmware n. je tam rovnaky ako mam v telefone.Logicky by to malo byt ok,len sa chcem ujistit,ze tam nedrbnem cyan
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Nokia Lumia DENIM update
Tak jsem byl venku se psem a rozhodl jsem se nafotit pár low-light snímků jen tak z ulice. Všechno jsem fotil z ruky, takže není to bůhví jaké, ale považuju DENIM na L930 za velké zlepšení. Oproti Cyan rozhodně zlepšení.
Mrkněte sami, není to samozřejmě nic po čem bych padal na hubu, ale lepší to je.
https://onedrive.live.com/redir?resid=D ... lder%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mrkněte sami, není to samozřejmě nic po čem bych padal na hubu, ale lepší to je.
https://onedrive.live.com/redir?resid=D ... lder%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia Lumia DENIM update
fotky so slabym svetlom sa zlepsili aj u mna
Nokia Lumia DENIM update
DPC..mam spat cyan 
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Nokia Lumia DENIM update
No a?Tak ho updatni a dej tovární nastavení,pak by měl bejt čistej Denim,resp. update1 ne?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Re: Nokia Lumia DENIM update
DENIM FW není na serverech, ale jak píše kolega výše, stačí nahrát Cyan pro zemi, kde uz DENIM je dostupný přes OTA a pak z nastavení aktualizovat.
Nokia Lumia DENIM update
Je zajímavé, že Denim dostavaji první low-endy a hightendy až kdoví kdy....... smutné
Nokia Lumia DENIM update
Zdravím. Mám problém. Svou 720 Vodafone Německo jsem prodal svému kamarádovi a flashnul na čistej cyan. Všechno ok, ale nyní má být i pro tuhle verzi dostupný denim... No a kamarád mi hlásí, že dneska rano proběhl update a pak ještě znova večer, no ale telefon hlásí, že má stále cyan a wp 8.1 bez updatu a i číslo os odpovídá té verzi u cyan. Je na svátky pryč, takže to řešíme na dálku, ale já fakt netuším, co je to za zradu. Nestalo se někomu něco podobného?
Nokia Lumia DENIM update
Na cisty cyan,nezalohovany som si nahral OTA denim a zda sa to byt v poriadku aj bez hard resetu.Luks wrote:No a?Tak ho updatni a dej tovární nastavení,pak by měl bejt čistej Denim,resp. update1 ne?
Inak zvlastne.Ked som to dnes flashoval cez LSRT,tak mi tam ponuklo presne rovnake cislo OS,ako som mal..Predpokladal som teda,ze to uz bude update1 spolu s Denimom. Bordel
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Nokia Lumia DENIM update
Je fakt, že by je nezabilo, kdyby byl v LSRT krátký popisek, co přesně je FW zač (Cyan, Denim...).
A pokud člověk stahuje přes Navifirm, dát ten název FW aspoň do názvu jednoho ze souborů...
A pokud člověk stahuje přes Navifirm, dát ten název FW aspoň do názvu jednoho ze souborů...
Nokia Lumia DENIM update
jop,bordel..
inak,neviem ci viete taku zaujimavu vec
Ak mate zalohu v systeme a po hardresete/flashy na zaciatku sa vas to opyta,ci ju chcete obnovit a vy odmietnete,tak sa zaloha zmaze
Odmietol som,bo som prave nebol na wifi a ked som sa k nej dostal,zaloha fuc
inak,neviem ci viete taku zaujimavu vec
Ak mate zalohu v systeme a po hardresete/flashy na zaciatku sa vas to opyta,ci ju chcete obnovit a vy odmietnete,tak sa zaloha zmaze
Odmietol som,bo som prave nebol na wifi a ked som sa k nej dostal,zaloha fuc
-
Luks
- stálý přispěvatel

Nokia Lumia DENIM update
Mě se nesmazala,ale potom se mi neobnovilo rozmístění dlaždic.
Nokia Lumia DENIM update
tak ja som urobil zalohu este na denime..potom sa ma to opytal cyan ..tak mozno preto
-
Luks
- stálý přispěvatel

Nokia Lumia DENIM update
To já taky ;)
Nokia Lumia DENIM update
toto sa mi na wp nepaci..dvaja ludia urobia to iste a predsa sa system zachova inak..zeby naznaky umelej inteligencie ? 
Nokia Lumia DENIM update
urcite sa to nezmaze, mozes to rucne zmazat cez onedrive
inac 520tku som premazal cez NSRT a FW ponuklo rovnaky... cez OTA potom nabehla Denim... Denim proste neprinasa FW update, iba OS na tento model..
inac 520tku som premazal cez NSRT a FW ponuklo rovnaky... cez OTA potom nabehla Denim... Denim proste neprinasa FW update, iba OS na tento model..
Nokia Lumia DENIM update
vidim,ze asi vies lepsie ako ja,co sa mi deje v telefoneCageJ wrote:urcite sa to nezmaze,